מהההההההההההההה סאול הוא סיילון?! מטורף. בכל מקרה הפרק היה יבש קצת , כל הקטע של המשפט לא עשה לי את זה וגם לא התחברתי לכל הריב של האבא ובן הזה שבוע הבא צריך (אני מקווה) להיות מעניין ומתי ניראה שוב את סטארבק (גירסה 2)?....
אני לא חושב שהוא סילון, הוא נראה לי סתם מאבד את שפיותו... אני זוכר את הזיקוקים בשתי סופי העונה הקודמים, ומה פה? משפט, ריבי אבא בן וזקן שמאבד את שפיותו?? אני מקווה שבפרק שנמותר הם יחזרו לעשתונותיהם..
לפחות לפי TV.COM http://www.tv.com/battlestar-galactica-2003/show/23557/episode_listings.html?season=3&tag=nav_bar;3 רק לא ברור לי למה מספר הפרקים שם מוסט באחד ממה שיש באינטרנט
לי מזמזם כל הזמן באוזן- מי הם החמישה. בינתיים מתחיל להתבשל משהו על ארבעה (כולל סטארבק)- ומי החמישי? פרק נחמד, אני מקווה שהעונה התסתיים כמו שצריך עם בום גדול.
מסתדר כמו שחשבתי שהוא אמור - לורה כמנהיגה חייבת להיות חולה כדי להוביל אותם לכדור הארץ. לגבי מה שסול שומע - יש רמזים ברורים בפרק שהוא לא היחיד אלא גם אנדרס. והעוזרת של לורה ואגאתון גם כן כנראה שומעים או לפחות מוטרדים מאוד ממשהו. כל הקטע של האב והבן קצת מתיש - עוד מהפרק הקודם שכל כך לא חיבבתי שלא היה לי עליו מה להגיד. מה שכן, אדאמה האב לפחות מסוגל גם מעבר לכל הבלגן ביניהם לקבל עצה מבצעית.
איפה את רואה חולשה בזה שהוא סוף סוף יוצא ממתחית לצל של אבא שלו ועשוה את מה שהוא תמיד רצה לעשות, והוא גם נכנס באם-אמא של רוזלין, לי אישית קשה לראות איך זה חולשה..