פרק 3X03 - פרק מדהים!

OZ MASTER

New member
שחכת איך הוא הרביץ לאיש שחטף אותה

בלי רחמנות??? שחכת איך הוא צוחק על הומלסים??? שחכת שהוא גזען??? שחכת שהוא שחצן ובעד עונש מוות??? שחכת שהוא מרביץ לכל איש שני שהוא תופס??? ... אין לזה סוף!

ThEEdgE

New member
אז ככה!

בוסקו מלך! אין כמוהו ולכבודו אני ישנה את הכינוי שלי... תפסיקו לרדת עליו אם יהיו לנו שוטרים כמוהו זה יהיה חלום קרלוס אכן התנהג כמו אידיוט אבל בסוף עם הילדה הוא באמת נהיה רגיש ונחמד הוא כמו בוסקו רק עם הצתה מאוחרת... חחחח.... הפרק היה מהממם דבר שלא היה קורה בארץ.... שוטרים מחפשים לב ואח"כ עוד מסכנים שתי ניידות כדי להגיע לבית חולים... מה שהיה מרגש זה שכל הכבאים עמדו בחדר מדרגות והורידו את הילדה.... אהבתי את היציאות שלהם.... פרק מהממם טוב נו כמו כולם וזה ממש מעצבן שיש רק פרק אחד בשבוע תפנו לערוץ 3 שכל יום ישים שידור חוזר של פרק אחר בסבבה.... אפשר לראות אותו פרק ממשמרת כל יום

@יעל@

New member
וואו הרג אותי הקטע עם הלב.....

הם התחילו לחפש אותו בפח... שיהיו בריאים... מה עבר למפיקים של מישמרת בראש בזמן שהם כתבו את הפרק? ותגידו, יהיה משהו בין קים לדוק? נראה לי שהוא מחבב אותה או שהיא מחבבת אותו? או שאני טועה... הוא התעקש על זה שהיא תעבוד איתו סתם ככה הוא לא יעשה את זה ויפרד מהשותף שלו...

@יעל@

New member
אה ושכחתי את בוסקו...

הלוואי באמת כל השוטרים היו כמוהו... קצת קרועים וקורעים לפושעים את הצורה... ככה צריך.... אה ושכחתי הוא גם נראה טוב אז זה עוד יותר טוב

BoSco

New member
אין ביניהם כלום פשוט....

דוק הוא הפארמדיק הכי בכיר ביחידה.....

KISHKOSHA

New member
2 דברים...

היי! או קיי הדבר הראשון, הפרק היה מ-ע-ו-ל-ה!!! ממש נהנתי והזמן עבר בטיל... הדבר השני, מה יש ליואקס? אני מתכוונת, יש לי איזה מחלה, אבל איזה? תודה!

@יעל@

New member
היא חושבת שיש לה סרטן בגרון

נידמה לי... זה כל הסיפור ובעלה לא מוכן להודות בזה שאולי אישתו תהיה חולה בסרטן... אל תגידו לי שגם אותה הולכים להוציא מהסידרה כי היא שחקנית מעולה

OZ MASTER

New member
נווו באמת שמים סמל של ספוילר!

זה לא ממש ספוילר אבל בכל זאת!

@יעל@

New member
מה אתה רוצה להגיד לי שהיא תמות ?

נו עד שיש שחקנית מצויינת בסידרה מעיפים אותה??????????????????

למעלה