פרק 3X03 - פרק מדהים!

Skiter

New member
אף אחד לא פתח שרשור חדש אז אני אפתח

בעצם כתבתי את זה כבר בשרשור אחר אבל עדיין, כל פרק - שרשור חדש
שמתם לב ששמו את הסאונדטראק של סמולוויל בסוף היה פרק פשוט מעולה אעזה מטומטם בוסקו הוא כל כך דורש מכות על האנטיפטיות המסריחה שלו בהתחלה לא ידעתי מה קוני מדברת על עוברים ושבים וזה מספיק גבוה ואז קלטתי כהיא שאלה מה השם שלה... ובסוף הפרק חשבתי לעצמי, איזה נחמד זה שכל כך הרבה אנשים, שוטרים, רופאים, פראמדיקים, מכבי אש ובסה"כ שלוש יחידות (עוד שלוש לצורך העניין) עוזרים לילדה אחת קטנה. זה היה מאוד נחמד
וגם דוק קצת עצבן אותי כשהוא לא האמין לה, ראו שהיא דברה מ

*superstar*

New member
פרק ממש טוב!!!

שמתם לב שהשר בסוף הוא השיר פתיחה של סמולוויל?? *עדי*

OZ MASTER

New member
היה פרק מצויין!!!

לפי דעתי הפרק הכי טוב של משמרת עד עכשיו! הרבה יותר טוב מהפרק הבינוני מינוס הקודם! yokas is the greatest woman in the world!!! פרק פצצות!!! אגב קים ניסתה להתאבד? או שזאת היתה תאונה?

Skiter

New member
תאונה, טבו אני רואה שהרשור הזה

יתפתח דווקא שניא עשיתי הודעה ארוכה, המפ.. המנהלת - ברח לי השם שלה *דופק את הראש בקיר* תשרשר....

omris

New member
פרק משובח בהחלט. מולי פרייס פשוט

שחקנית מדהימה וכל פעם מחדש אני נהנה מהמשחק שלה. אני באמת חושב שהיא שחקנית טובה. משהו שמצאתי באתר הרשמי של הסדרה

OZ MASTER

New member
יוקאס היא השחקנית הכי טובה

עלי אדמות!!! (חוץ מסיינפלד וביצ´ר ועומר וייט וראיין אוריילי :) היא שחקנית ענקית!!! אני חולה עליה! היא מעלה קצת את רמת המשחק בסידרה! היא וקים משחקות מעולה! ולעומת זאת דוק והרופאה שהיתה חברה שלו משחקים כל כך גרוע!!! בבבבעעעעע

mgirl

New member
אני לא כל כך אוהבת את יוקאס

וחוץ מזה, שכחת כמה אנשים ברשימה - ג´ים קרי, פולי שור (ROCKS)...

mgirl

New member
מיכל, זו המנהלת ../images/Emo13.gif

בכל אופן, אני אשרשר ברגע שהמחשב שלי יצא מהמשבר הרציני בו הוא נמצא. מחשבים זה המכונות הכי מעצבן שהומצאו אי פעם. חוץ מ, אולי, המקדחות של רופאי השיניים. וגם זה ממש אולי.

פרק מעולה!

רק משהו אחד הפריע לי מאוד, סאלי לא היה כבר אמור להתחתן עם טטיאנה? לא הזכירו שום דבר בקשר לזה

*superstar*

New member
מה? מתי..

הראו את זה? לא זכור לי שהם נפרדו.... כל הקטע שם ממש לא ברור לי... *עדי*

ThEEdgE

New member
בפרק של אחרית הימים לא??.

אי שואל שוב! מאיפה אפשר להוריד פרקים של משמרת?!?!?! חוקי או לא משמרת שווה את זה

mgirl

New member
אנשים!

ההודעה הבאה הקשורה לדברים לא חוקיים כמו הורדת פרקים של סדרות, תימחק. מצטערת, זו לא ההחלטה שלי, אלא של תפוז.

mgirl

New member
פרק 3X03 - פרק מדהים!

הפרק הזה היה מדהים באופן יוצא מן הכלל- כל החלק על המתאבדת בהתחלה, ואז על המרוץ להחזיר את הלב... זה היה מדהים. אבל לדעתי, כל הקטע של ´גנבו לי את הלב´, לא מתאים כל כך למשמרת. בכל אופן, מה שאני לא מבינה זה למה פיית´ לא מספרת לבוסקו על הגידול שלה. מה היא חושבת? שהוא ירד עליה בגלל זה? לא! הוא יהיה רגיש וחמוד בדיוק כמו שצריך להיות כדי שהיא תתאהב בו. זוכרים איך בשני הפרקים האחרונים אמרנו בלי סוף איזה אדיוט-ציני-מטומטם הוא קרלוס? אז הנה, הוא הוכיח שלא. כאילו, הוא בא ונהיה מגעיל כזה בקשר לכל ההתאבדות וזה, וברגע שהוא מגיע לילדה הוא נחמד כזה ומחייך אליה ומדבר יפה... אז נכון שהוא לא הטיפוס של ´מגעיל בחוץ רגיש בפנים´ בדר"כ, לפחות לא באותה מידה כמו בוסקו, אבל זה עדיין היה נורא נחמד. וקים. מה זה הקטע של ´זו היתה תאונה´?! כאילו, אני לצערי פספסתי את הפרק שהיא התאבדה, אבל אני באמת ובתמים ומכל הלב לא מאמינה שזו הייתה תאונה. זה כזה ברור שהיא נסתה להתאבד! כאילו, עם בובי והכל. אז למה להסתובב ולשקר לכולם? אבל למרות זאת, אני עדיין לא מצדיקה את ג´ימי ש´הלך על ביצים´ כמו שהיא אמרה, וניסה למנוע ממנה לעלות על הגג הזה. כל הקטע של ´גנבו את הלב´ היה ממש מגניב. מה שאני לא מבינה זה - איך לעזאזל הלב לא ניזוק כשזרקו אותו לאשפה? וגם היה מגניב, שהיא כאילו אמרה לבוסקו ´תודה שאתה לא נזהר לידי´ וכל זה, אבל הוא לגמרי שכח מהניסיון - התאבדות (או תאונת אוברדוז) שלה. מגניב ביותר.

OZ MASTER

New member
בוסקו רגיש וחמוד!!!../images/Emo2.gif

ממש אבל ממש לא נראה לי!!! והלב לא ניזוק כי לא היה הרבה זמן בפח והוא נשמר בתוך מאגר סגור עם חומרים מיוחדים.

mgirl

New member
כן! בעונה הזאת כן!

הוא נורא חמוד בעונה הזאת. למשל, אם ראית את פרק 19 - הקרוס עם אי.אר, איך שהיה לו אכפת מהילדה הזאת...

למעלה