פרק 38

דוליז 666

New member
עד כדי-כך מחכים לפרק אה ... ?

אם כן גם אני ... אם לא אני עדיין כן ... : - )

Houndour

New member
אמ ../images/Emo79.gif

מה הוא עשה לה שם בסוף, הרביץ לה?

SaKuRa GiRL

New member
קארו.

אהממ..אני חושבת שהוא מתכוון לקארו. כאילו,הוא כעס עליה על זה שהיא לא הביאה לו שאריות של קינוחי התותים.

SaKuRa GiRL

New member
חחח!

כן...איך הוא כעס עליה אבל איזה חמוד היה לי ^^ הוא כעס כזה על טויה שתפס את צומת הלב של סאקורה,והוא כזה מילמל "ררר.." חחח..ואיך נקרעתי שקארו קרע את סאקורה! איך צחקתי!

SaKuRa GiRL

New member
אהא.

כן..'ני אוהבת את מטאליקה ^^ ו..אני כבר אבדוק במסרים האישיים דרך אגב,נעם,את/ה בן או בת? כי נעם זה של של בן וגם בת.

איזה פרק מעלף!!

מה שמוזר שבאותו יום (-.- היום) קנו לי תותים בדיוק כשהיה פרק על תותים... איך לי עזר לסאקורה לעלות ואז עשה מין לא יודעת איך קוראים לזה ..(סלטה?) וראה אם המורה יאמזוקי הזאת עדיין שם... המורה הזאת מפחידה אותי !!!! אממ בא לי תות

ayeletkl 5

New member
אוף, לא ראיתי חצי פרק!

וכנראה הפסדתי פרק ממש טוב. תגידו אם התמונה הזו היא מתוך הפרק

OFIRB9

New member
לי לא בא תות בא לי

טויה -^.^- סתם הוא היה ממש מתוק בפרק הזה (בטח בגלל שהוא ויוקי עבדו ביחד) אוף בקושי הסמקות...א-ב-ל-! למי משנייהם לי הביא את התותים?? אאאאהההה! זו שאלה מעניינת! ימאזאקי... "התותים בורחים כשמנסים לקטוף אותם" איזה דימיון... "אז עדיף שאני יתפלל" "גררר תתפלל למה?" "שאני אשאר בחיים אחרי שאטעם את הבישולים שלך ^_^" *חונקת אותו* קרו המסכן...לא קיבל תות

אני הייתי בטוחה שהממיר ניתקע

בסוף הפרק אחרי שקרו וסאקורה שתקו ולא זזו ואז צחקו... חחחחחח ... הוא באמת לא ניתקע?? 0.0

למעלה