פרק 38

בואנה הקטע עם אפי קרע לי את הלב...

אני אומר לכם אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל הקטע קרע לי את הלב כי אני מה זה רגיש בדברים כאלה מישהו יכול לעזור לי להוציא את עצמי מהמצב הזה?

יעל צל

New member
הקטע עם בתיה היה מפגר

היא קבעה עם "ריקרדו" פגישה לעוד שבוע!

פרק 38

אתמול בתיה אמרה לתומר שהם יפגשו שבוע הבא אז לא נראה לי שעבר שם שבוע רק יום אחד והם כבר נפגשו המתח היה ברור וברור היה שהיא בהריון וזה גם מה שקרה בתחילת הסידרה שענבר קראה בקלפים לאודי ואמרה שהוא יהיה שותף ושגם יהיה לו ילד אז שניהם בסוף באמת קרו האפרים הזה אמר שלא קרה לו שום דבר בתאונה עם ההתנהגות שלו זה לא ממש נראה ככה כרגיל ארז התעצבן על משהו שהוא לא היה צריך ארז תבין!! יעל היתה עם ירון לפניך ומה שקרה בניהם לא היה נגדך וזה זכותם לעשות מה שהם רוצים שהם ביחד

השחקן ששיחק את האפריים../images/Emo85.gif

ממש מוכר לי וגם ממש הצחיק אותי :) לא יודעת למה
מסכנה ליה לא יודעת מ-ס-כ-נ-ה וגם רון מסכן איזה באסה שהם אחיייים אני רוצה שהם יהיו חברים,
נכון ארז פשוט מעצבןןןן שיו כזה קנאי שיהיה עצמו!

עדן לוי

New member
זיו כזה מעצבן../images/Emo46.gif

אוף........................!!!!!!!!!!!!!!!!! למה הוא מתייחס ככה לרותם? שירן היתה מתה להגיע לרבע שלה!

../images/Emo41.gifחחחחח הקטע עם השבלולה../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

וווווואייי אני נפלתי על השטיח
איזה מצחיק זה
זה קרע אותי
בכלל היה היום פרק מזה יפה ומצחיק
אני ממש מאוהב בסדרה הזאת

shiran™

New member
נכון ../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif

אהבתי שליה ענתה לענבר עם הקול החמוד הזה
(מה הקשר
)

אדוושי

New member
תגובותיי ../images/Emo41.gif

הרג אותי הקטע עם ענבר. "את שבלולה!" ליה: "אני לא רוצה להשתבלל"
הקטע עם תומר/ריקארדו פשוט ענק!!! אין זה כל כך מתאים... בידיוק שלא שמנו על זה הוא מופיע! תיזמון מושלם!
מה הפאקינג איש הזה שבא תמיד לסוניייה?!?! כאילו- מה הקשררר?!!?!?! אחלה פרק

jenni17

New member
הקטע

הקטע המתוק של ליה וענבר פשוט קרע אותי! זה היה ככ מצחיק וחמוד. כל מי שרותה לדבר איתי הינה האיסיקיו שלי 166844101 שירן לסבית??

jenni17

New member
איזה פרקים!!!!!!!

היי מה קורה?? הפרקים נהיו משגעים ויותר מרתקים מיום ליום! הקטע של אפי באמת היה עצוב! זה נכון שליה בהריון מקובי??

or 343

New member
לא, לא, ליה לא בהריון!

זו ענבר שבהריון מאודי. ובקשר לאפרים- לא ממש הבנתי מי זה ומה הסיפור שלו. מישהו מוכן לנדב פרטים?

jenni17

New member
../images/Emo58.gif בקשר לאפי

בקשר לאפי הוא היה מעורב בתאונת דרכים וההורים שלו נהרגו הוא עדין לא יודע על זה,והוא כנראה אוטיסט או שהוא נפגע מוחית בתאונה! דרכ מה קורה עם המפגש של הפורום כי לא יצא לי להיות פה לאחרונה בגלל בגרויות

shiran™

New member
הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo121.gif

ויש לי משהו להגיד
זה לא פייר שתמיד כולם משקרים ועובדים על ירון
מגעילים
ו.. לדעתכם : תומר, או מי שזה לא יהיה שבא לטיפול אצל בתיה, אתם חושבים שהוא יהיה עם ריקי או שעם בתיה

or 343

New member
בקשר לאפרים

לפי דעתי זה שהוא אמר שהוא בבית חולים בגלל תאונת דרכים, אז בטח ההורים שלו נהרגו (לצערי הרב) , והוא נפצע בראש או משהו ונהיה מפגר קלות...? בכל מקרה.........נראה לי הוא הולך לעשות איזה מהפך בסדרה, יש לי הרגשה כזו.

גם לי..

אבל אותי זה גם הצחיק (בהתחלה, שלא הבנתי מה הוא רוצה) ואחרי כמה דקות לא ידעתי כבר אם לצחוק או לבכות.. אבל אחרי כמה דקות זה כבר עבר.. מה, לקחת את זה עד כדי כך קשה

למעלה