פרק 37~

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif ציירו את היקארו מוזר

היום.. יש אנשים שרוצים את אקירה רק בתור יריבXD מסכן הוא הולך להתאכזב (אקירה).. ואיזה מוזר לראות אותו לובש ג'ינסOO

star_female

New member
זה לא ג'ינס, זה מכנסי-פיג'מה כחולים

נראה לי. ^^; הוא לבש אותם (ואת החולצה הצהובה *-*) גם כשהוא שיחק נגד סאי באינטרנט~

koko123

New member
^^../images/Emo194.gif

שישה נצחונות רצופים??!?!?! איזה מצחיק הילד הזה עם התסרוקת פטריה XDD אמממ זהו לא היה "אקשן.." היום.

star_female

New member
*____* אקיהיקא~

אהם, אני אגיע לזה בסוף ^^; פרק 37 - הבחינה האמיתית מתחילה *טויה ושינדו.. אור לבן זוהר, טויה הולך לעבר האור* הדרמטיות... XD "אני חייב להיות מקצוען אם אני רוצה להשיג את טויה" יאי משפטים דו-משמעיים~ "אני ואיסומי לקחנו אותו. זו היתה הפעם הראשונה שלו" ... אני לוקחת את זה בחזרה? XD טסובאקי = קאוואי-סאן XD סאי חמוד
וואיה נהיה שמח כשאיסומי אמר שהוא השתפר ^_^ "אם שינדו יעבור ואנחנו ניכשל באמת ניראה טפשים" נחמד לדעת מה יקרה בהמשך ^_^;;; יאי, להיקארו הולך טוב~ אוצ'י כל כך יהיר... "ניצחון מושלם" >.>; סבא של אוצ'י מכוער. טויה מרגל אחרי שינדו באינטרנט ^___^ טויה נוגע בשיער שלו *-* טויה רוצה רק להתרכז בלימודים שלו... טויה קופץ על ההזמנה ישר רק כי זה אינסיי XDDD "תראה לי את הכוח שלך, שינדו!" *_* akihikaness

עאלק לימודים P:

הוא הולך למעבדה הסודית שלו מאחורי מדף הספרים וממשיך את המחקר היסודי שלו על היקארו

cRitiCaL KitTy

New member
מה פתאום...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

כל מה שהוא עושה במעבדה זה לצפות שוב ושוב בקלטת שלו של היקארו בוכה אחרי שהוא הפסיד לו... בעצם... תמחקי קלטת.. דיוידי.

Reutgold

New member
הילד פטריה שואף

ליותר מידי..הוא יפול בדרך.. הוא רוצה להיות מקום ראשון לא מספיק לעבור? סתם מזלזל באחרים....בטח הוא יפסיד להיקארו (כאילו הפסד שוציא אותו מהתחרות) 27 משחקים!!!!!!!!!!!!!!! כמה ימים זה יוצא???????? אימ'לה איזה מלחיץ....! ובסוף כמובן סאי לא אמר להיקארו כלום כנ"ל היקארו על אתמול.. כמה חזוי...פשוט נראה שהיוצר שכח את זה.. למרות שנראה שזה יחזור עוד במעגלים... אבל סאי היה נראה דיי...עצוב כזה בהתחלה..אח"כ עבר לו...

harar8

New member
../images/Emo45.gif

שחצנות מובילה לכישלון הוא סתם משתחצן ורוצה להראות לכולם שהוא הכי טוב.

coral chan

New member
אני אוהבת את זה ^__^ ../images/Emo210.gif

אמ,טוף,אין לי ממש מה להוסיף... חוצמזה שהילד פרטיה הזה עיצבן אותי מההתחלה 3:

הנה משהו שאני לא מבינה:

אקירא חושב שאותו אינסיי שביקש אותו זה היקארו או מישהו לסחוט ממנו כל פרט מידע אפשרי לגבי היקארו? XD כי לפי התגובה שלו הוא נראה כאילו הוא חושב שזה היקארו ועוד רגע עמד לקפוץ דרך החלון כדי לרוץ אל הבית שלו ולהודיע לו שהוא הולך להגיע XD

האמת שאקירה מנסה לסחוט מכל

אחד כל פרט על היקארו , לדעתי גם עם מעורב בזה עינוי שכולל דגדוג חסר מעצורים של ילד הפטריה ... ואקירה חתיך כל כך *נמסה על הרצפה* ...

Sheiz

New member
XDD ../images/Emo108.gif

הוא חושב שזה מישהו לסחוט ממנו מידע על היקארו~ ^^;

star_female

New member
XDDDD

מישהו לסחוט ממנו מידע לגבי היקארו. לא נראה לי שהוא חושב שהיקארו מזמין מקצוענים ללמד אותו, מכל מני סיבות.

טוצית

New member
לא ראיתי ;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

תקציר בבקשהההה? ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

בקצרה :

אקירה מרגל אחר היקארו באינטרנט ונידהם לגלות שיש לו שישה נצחונות רצופים (גם הלסת שלי נפלה לרצפה ...)! טלפון. אקירה מרים את השפופרת. הוא מביט בקיר שלפיו ומעביר יד בשיערו. הוא אומר :"ללמד ?לא ... אני רוצה להתרכז בלימודים שלי ..." . הוא אומר את זה בנימה כזאת משכנעת ... "מה ?! אינסיי?! אני צריך ללמד אינסיי ?! אינסיי שמשתתף בבחינת המקצוענים?!" אקירה צועק לטלפון. "כן ... כן ,בטח שאני אבוא , בוודאי ,כן " הוא מנתק ואז יש לומ מבט נחוש בעיניים הירוקות והבורקות שלו. ה-סוף ...

star_female

New member
XDDDD

זו רק הדקה האחרונה של הפרק ^^; (למרות שזה החלק שהכי נהניתי ממנו בכל הפרק XD שאר הפרק מספר על אוצ'י הראש פטרייה הקטן והמעצבן ועל איך שהוא רוצה לעבור את הבחינה עם ניצחון מושלם וסבא שלו מזמין לו מקצוענים ללמד אותו (הבא יהיה טויה)... אה, ולפני זה הראו את היקארו מנצח ב-6 משחקים הראשונים של הבחינה ואת כל השאר מתפלאים על זה שהוא הצליח להשיג 6 נצחונות רצופים כי האחרים שהשיגו את זה הם וואיה, איסומי ואוצ'י).

למעלה