פרק 3677

Traped In A Box

New member
פרק 3677

וואו איך שהזמן עובר, עכשיו אנחנו בפרק 4300 בערך והסיפור שרידג' הוא מארונה התחיל ב3600? זה המון פרקים, לא חשבתי שזה היה כל כך מזמן.... בכל מקרה, בשיחה של ברוק ומייגן היה קטע נחמד כשמייגן שאלה את ברוק אם היא ודיקן שכבו פעם אחת וברוק אמרה לה שזה היה 3 פעמים... אז מייגן אמרה "וואו הוא כנראה טוב".... הפרק היו גם הזכיר לי כמה ברידג'ט טיפשה. אבל שיגיע כבר שבוע הבא ונעבור לפרקים ישנים יותר פחות מעיקים.

ל י א ת 2

New member
גם אני אהבתי את הקטע הזה ../images/Emo13.gif

באמת הפרק הזכיר כמה ברידג'ט טיפשה, אבל לי הוא גם גרם להתגעגע לג'ניפר. היא הוסיפה הרבה לסדרה, ואין ספק שהיא הברידג'ט הכי טובה! היה לי גם מוזר לראות את ברוק ורידג' כ"כ לא קשורים אחד לשני. לא ייאמן שהיתה פעם תקופה כזאת. אני גם מחכה כבר לפרקים הישנים יותר!

rachelMcfadden

New member
הפרק הזה רק הזכיר לי

כמה ברידג'ט עיצבנה אותי, וכמה אני לא מתגעגעת אליה

SupeRonit

New member
האירוניה אל מול מה שאנחנו יודעים

שקרה בפועל (היווצרות הופ) אל מול מה שדיקן אמר היום היה משעשעת:"את הבחורה היחידה בשבילי,לא אלך עם אף אחד מלבדך"-יא רייט

Guy K

New member
זו גם היתה הפעם הראשונה שבה דיקן

התעסק עם אישה מבוגרת ממנו - וכנראה שברוק היתה כל כך טובה, כי מאז הוא לא חזר לנשים הצעירות שהוא התעסק איתן פעם

SupeRonit

New member
זה שברוק טובה-אין וויכוח

תראה את כל הבחורים שחוזרים אחרייה כמו יו-יו=רידג' או את עולם שהולכים איתה,למרות שהייתה עם אח שלהם=ת'ורן או מה תגיד על אלה שמתחתנים איתה בלי אהבה=וויפ או סתם כל המשולשים שבהם היא הייתה (ונמצאת) כל השנים

לינה18

New member
גם אני חשבתי לעצמי אז איך הם

משכו את זה במשך כל כך הרבה זמן. זה התחיל עוד לפני שהתחלתי לראות-לפני יותר משנתיים! והקטע עם ברוק ומגן באמת היה טוב. ואיך שברוק אמרה לה בלי כל בושה והיסוסים שהיא שכבה עם דיקן, זה ממש הפתיע אותי. כניראה שנקיפות המצפון שלה קצת איחרו להגיע...

Traped In A Box

New member
דווקא כשזה היה לא חשבתי שזה

נמרח מדי, אולי כי לא רציתי שיגלו והייתי בעד סטפני (בבקשה אל תזרקו עלי אבנים:), פשוט לא שמתי לב שעברו כל כך הרבה פרקים והתפלאתי שזה היה כל כך ממזמן.

לינה18

New member
גם לדעתי הם לא מרחו את זה יותר

מדיי. זה דווקא היה מאוד מעניין איך שכל פעם דמות אחרת גילתה את הסוד. אני דווקא אוהבת סודות שלוקח המון זמן עד שמי שהסוד הוא עליו מגלה את האמת, ולפניו מגלות כל שאר הדמויות.

למעלה