פרק 36!!!

איזה פרק מתוקקקקק~

טויה!!!!מושלמון *__* אהבתי את הפרק בייחוד בגלל שרואים כמה לטויה אכפת מסאקורה D: קלף המראה!שוב!D: היא מאוהבת בטויה!ידעתי את זה תמיד!~ סאקורה פשושית!!*-* ואין כמו טומויו!!!^___^ לי\סאקורה! אני אוהבת לי\סאקורה ^_^'

HuGo Hell

New member
טוב... ../images/Emo1.gif

שמישהו לעזאזל יגיד לי מי זאת גיברת מיזוקי ומה הקשר שלה עם טויה ומה בידיוק טויה יודע על סאקורה. זה מתחיל ממש לעצבן כל הסודות האלו!

XDDD

איזה חמוד אתה!^_^ כן.. אהמ ^^; אמ..אם יגלו לך זה לא יהיה סוד, ובכלל זה יהרוס לך.. הכי שווה זה להעלות השערות ואז לגלות לבד את הכל ^-^

Houndour

New member
היא כלום! ../images/Emo58.gif ../images/Emo79.gif

היא סתם! נאדה, שומדבר! אין לה פואנטה בגרוש! אין לה שום תפקיד חשוב ושום סוד נורא לא מתגלה עליה בהמשך.. היא סתם מסתורית כדי שהצופים יהיו במתח ואז מגלים שלא קורה אתה ש-ו-מ-ד-ב-ר מיוחד! יש לה איזה תפקיד קטנטן בפיינל ג'דג'מנט ומראים אותה לחצי דקה בפרק האחרון של הסדרה ו-ז-ה-ו! אפס!! שומדבר!! דמות ריקה מתוכן! והקשר שלה עם טויה ה שהיה ביניהם פעם רומן.. אוווו כמה מסתורי..
טויה יודע על סאקורה הכל
.. בערך..

17סיסי

New member
טוב...

אוקי.. נסחפנו קצת לא? הוא רק שאל שאלה קטנה.. אבל גם אני שונאת אותה! ככה שאפשר להמשיך...

Konchi

New member
פרק מקסים ^^"

הגעתי לקראת הסוף (אני מתחיל לזלזל XD), איך אהבתי את הקטע עם נאדשיקו ^-^ אה וסורי שאני לא נמצא פה לאחרונה, אני פשוט משחק באיזה משחק אונליין מגניב עם חברים ואין לי ממש זמן לבוא לפה.. אני מבטיח שאני יחזור בקרוב, אה ונצל"ש - איך קוראים לשיר הפתיחה של העונה השניה? (מה שיש עכשיו) הוא ממש יפה, ובגללו אני כל הזמן אומר ת'פזמון (ניסים קורים).

star_female

New member
^_^~

נדשיקו *-* (אני אוהבת מלאכים ^^; ) זה היה ממש יפה שטויה דאג לסאקורה כל הפרק ^_^ וגם שאורן *_* "קאהו... תגידי, למה חזרת הנה?" "כי יש משהו שאני צריכה לעשות" ^_^ *אוהבת את המיסתורין הזה (לפחות היא מדברת אמת ^^; )* טויה: "אני מצטער על כך שהיית צריך להביא את התיק שלי אלי הביתה" ... כו בטח, השארת אותו שם בכוונה כדי שיוקי יבוא אליך
"אתה יכול לשמוע את הקול של גברת מיזוקי גם אם היא לא נמצאת בסביבה, נכון?" יוקי... כל כך מכיר את טויה o.o או שהוא אמר לו...? קרו: "הייתי בטוח שטויה כבר עלה עלי.." :X "סאקורה נוספת" זה לא היה.. במקרה.. ביפנית "Mou hitori no Sakura"... נכון? x.x; "אני חושב שאני יודע מה היא עושה" *___* טויה~~ (גורם לי לחשוב על טויה אחר ש..גילה משהו כזה... o.o) Cloud נראה ממש כמו Rain... לי: "[בלה בלה], סאקורה" o_o "סאקורה"? "סאקורה"?!?!?!! מה קרה ל"את", "קינומוטו" וכו'?? x.x;;;; איזה חיוך מתוק היה לטויה כשסאקורה אמרה שהיא הרגישה שנדשיקו היתה שם ^_^ ואממ, הם באמת משנים את התמונה כל יום... זה בגלל שיש לנדשיקו המון תמונות יפות ^^ (היא היתה דוגמנית...)

Houndour

New member
נכון?! גם את שמת לב? ../images/Emo79.gif

וזו כבר הפעם המי יודע כמה שהוא קורא לה "סאקורה".. חח איזה שחיטה.. אומרת אמת? לקאהו "יש מה לעשות"? נו באמת... חוץ מלעשות רושם של "אני מסתורית" אין לה מה לעשות.. אחת הדמויות הכי מיותרות בעולם האנימה.. וריין באמת נראה כמו קלאוד, לא במקרה ^_^

star_female

New member
אבל באמת יש משהו שהיא צריכה לעשות

גם אם זה לא משהו *כזה* גדול... (וזה עדיין דבר חשוב >.>) לא יודעת, אני אוהבת אותה. אולי בגלל שבמנגה היא יותר חמודה... :X

למעלה