פרק יבש?? ראית את הגשם שהיה שם?@_@ חיחי...
A ayeletkl 5 New member 5/5/04 #41 ו-ו-א-ו! ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif את בטוהח שלא טסת אלינו מבית היוצר של סאקורה במקרה?
נ נעם של הצאט New member 5/5/04 #44 -^.^- איזה מחמאה *מסמיקה* וואי תודה ^^ זה יפה ?? אחרי שציירתי את זה דפקתי שעה את הראש בקיר כי לדעתי זה ניראה מכוער ואז אחי ראה אותי וכעס עליי
-^.^- איזה מחמאה *מסמיקה* וואי תודה ^^ זה יפה ?? אחרי שציירתי את זה דפקתי שעה את הראש בקיר כי לדעתי זה ניראה מכוער ואז אחי ראה אותי וכעס עליי
A ayeletkl 5 New member 5/5/04 #45 נו, כל היוצרים... ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif כל היוצרים המוכשרים לא מעריכים את עבודתם...
נ נעם של הצאט New member 5/5/04 #51 0.0 אני לא מוכשרת ... אבל שמתי לב לתופעה הזאתי למשל מאי מוכשרת ושונאת את היצירות שלה אני עדיין לא מבינה למה? אני רוצה את הכישרון שלה !!
0.0 אני לא מוכשרת ... אבל שמתי לב לתופעה הזאתי למשל מאי מוכשרת ושונאת את היצירות שלה אני עדיין לא מבינה למה? אני רוצה את הכישרון שלה !!
נ נעם של הצאט New member 5/5/04 #46 תודה ^^ חיחי *מנסה לצייר את מליין* חיחי בקרוב אני יעלה את הציור של מיילין אחרי שיתקנו לנו את הסורק ^^
תודה ^^ חיחי *מנסה לצייר את מליין* חיחי בקרוב אני יעלה את הציור של מיילין אחרי שיתקנו לנו את הסורק ^^
A ayeletkl 5 New member 5/5/04 #48 הלוואי שהייתי יכולה... ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif הלוואי שהייתי יכולה לצייר שערה!
נ נעם של הצאט New member 5/5/04 #53 איי *צוחקת צחוק מובך* זה יקח קצת זמן כי יש לנו בעיה תכנית .. אממ אין יותר סורק ! הוא מת מת מת כולם דקת דומיה לסורק מבית היוצר hp שעלה לנו 400 שקל במיבצע באופיס דיפו (איזה פירסומת מהלכת אני ^-^)
איי *צוחקת צחוק מובך* זה יקח קצת זמן כי יש לנו בעיה תכנית .. אממ אין יותר סורק ! הוא מת מת מת כולם דקת דומיה לסורק מבית היוצר hp שעלה לנו 400 שקל במיבצע באופיס דיפו (איזה פירסומת מהלכת אני ^-^)
O OFIRB9 New member 5/5/04 #62 נעם! ציור מתוק!!! דו! אני אף פעם לא יכולה לצייר כמו מישהו אחר! זה יוצא לי עקום! אוף איזה בעסה, נו טוב נסתפק במה שיש.....אהבתי את הקימונו
נעם! ציור מתוק!!! דו! אני אף פעם לא יכולה לצייר כמו מישהו אחר! זה יוצא לי עקום! אוף איזה בעסה, נו טוב נסתפק במה שיש.....אהבתי את הקימונו