פרק 36!!!

פרק נחמד.^.^../images/Emo87.gif

טויה יודע. המ. טוב, הנחתי שיש לו איזה מושג בעניין, אבל לא חשבתי שהוא ~ממש~ יודע והכל.
ו, המ, יכול להיות שיש קשר בין מה שקאהו אמרה לסאקורה לפני כמה פרקים (בזמן שהיא נרדמה בשיעור, היא אמרה לה שהיא יכולה להתקרר...) בין הפרק הזה? או שאני סתם מחפשת משמעויות נסתרות?@_@

OFIRB9

New member
אני חשבתי ככה

כי בתקציר של יאס היה כתוב "סאקורה מתעוררת בכיתה ויש לה חום" אז אמרתי "מה קאהו ידעה שהיא תהיה חולה כבר אז?"

ExtreamGirl

New member
ארררררר מה הקשררר

הקלפים הם של סאקורה שאורן הוא סתם דוחף שעוזר :p אבל הוא חמוד אז למה הוא אמר שבסוף, הקלפים יהיו שלו?!?!!?!??!!?!?!??!?!?!!?!?אראאראראראראראארא

OFIRB9

New member
כי הוא רצה להסתיר את העובדה

שהוא נחמד אליה במיוחד אוי בני האדם...כמה מוזר

ayeletkl 5

New member
וואו! טודלי לי...

ומיילין נהייתה נחמדה נוראאא!!! וזה נחמד שטויה יודע... כאילו, אבל למה הוא מסתיר את זה?

ExtreamGirl

New member
../images/Emo58.gifמאת מדברת בסרט השני היא

מזה נחמדה!!!!! איך היא כל הזמן הולכת היא וטומויו שלי וסאקורה ישארו לבד וסאקורה תגיד ללי שהיא מסכימה סוף סוף והיא רוצה להיות חברה שלו *נמסה* ראיתי אותו ^0^

talya22bar

New member
מיילין - נחמדה?...שילוב מוזר, למרות

שהיא דיי נרגעה... בהתחלה היא הייתה נוהמת על סאקורה אבל עכשיו היא עוזרת לה... כנראה הייתה בסדנה לעצבים...

talya22bar

New member
אין לי מושג...גם אסור לתת פרטים...

אבל...אם יהיו סרטים... אתפלל איתכם!

OFIRB9

New member
סרטים שמרטים ../images/Emo58.gif

אני רק מתה לראות את יואה כבר... חוצמיזה אני אל חושבת שהסרטים יצליחו בארץ, כמו הסרטים של פוקימון ודיג'ימון היום

Vegeta fanatic

New member
סדנאות... @.@

ביומיים האחרונים אני כל הזמן נתקלת בדיבורים על סדנאות לשליטה ברגשות... אני אמורה להבין מזה משהו?
ואני דווקא אוהבת את מיילין קרצייתית. כמה שיותר מנג'סת, יותר טוב. ^_____^

למעלה