פרק 357 יצא!!!!

UselessCds

New member
פרק 357 יצא!!!!

איזה פרק מטורף זה >< יש לי הרגשה שבקרוב יגלו מיזה טובי! וידעתי שאורוצ'ימרו יחזור בדרך כלשהי לסדרה! זה כזה ברור שהוא ישתלט על קבוטו בסופו של דבר! והדרקון הענק של בלונדי נראה כזה מטורףףףףףף מעניין מה הולך להיות בפרק הבא >< פאק הפרקים האלה נהיים כאלה מטורפיםםםםםםםםם ><

alexsobsession

New member
אההההה

למה למה למה למה הם מותחים את הקרב הזה כוסו!@#$%^&* למרות שזה ממש יפה וזה מתקדם והכל כן? אבל למה פרק לא מורכב מ50עמודים לפחות!>< אבל טוב נו זה היה עוד פרק טוב בעיקרון. טובי משעשע :)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif אמג טובי תעשה לי ילדים עכשיו.

הוא הדבר הכי חמוד בעולם XDDD!!!! אני מתה עליו. מוזר לי אבל, מה קרה שהחרב של סאסקה חתכה אותו ו... לא קרה לו כלום? Oם או שהוא פשוט זז הצידה? וקאבוטו ממש סקסי, מסכן שלי, הוא הולך להיות האורצ'י החדש וכל המאמר שספיר השקיעה על התוכניות הלא ידועות שלו לעולם לא יתברר לנו. >:

UselessCds

New member
נתקלתי בהשערה בנוגע לזה

שטובי יכול לעבור פיזית דרך חפצים גם בדף הזה של המנגה http://groups.msn.com/NarutoMangaReturns/rvolume31.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=29502 רואים שטובי מפספס את הטבעת אבל יכול להיות שהוא כביכול נתן לה לעבור דרכו.. ואם זה נכון אז החרב של ססקה פשוט עברה דרכו בלי לפגוע בו..

Bakura

New member
השערה מעניינת, אבל נראה לי

שזה היה פשוט להראות כמה מגושם הוא. XD יחסית למישהו באקאטסוקי ולנינג'ה, כמובן. אני בטוחה שכשנגלה את הכוח שלו זה יהיה משהו ... ממש מגניב. כנראה שארינגאן, אם תיאוריות "טובי-אוביטו-טובייי D::" היא נכונה, ואני מאמינה בה ביותר. XD;

benedek22

New member
פרק 357 כל הנושא מכיל ספויילרים../images/Emo58.gif

אתה יוצא לדייט עם מישהי ומישהו אחר מפרסם את הפוסט של המנגה... פרק אדיר, קבוטו הזה חולה נפש אני כבר מת לראות את סאסקה מפרק לו גם את הצורה חחחח TOBI IS COOLLLLLLLLLL מה לעזעזל קורה עם הבן אדם המוזר הזה, שהוא בכה על דידראה השתנתי מצחוק חחחחח סאסקה הולך לשחוט דרקון, איזה ימי הביניים חחחחח נקווה פרק הבא לראות קצת יותר מטובי!!!!!!!!!

lgmtk

New member
"היית מאסטר טוב ;_;"

הרג אותי XDDDDDD LOL. חוצמזה פרק מעולה...C1 C2 זה באמת דרגות של חומרי נפץ. כרגע הכי שמיש זה C4 שהוא מעין פלסטלינה-חימר בצבע לבן שאפשר לעצב כמו שרוצים, עם פיצוץ רציני P: נראה לי שקישימוטו חותר לעבר הכיוון הזה.

TheDucky

New member
אני חייב!! זה כל כך טובי!!!!

XDDDDDDD אבל גם אני רוצה את הינאטה T/_\T

למעלה