חזרתי לא הייתי איזה שבועיים פלוס המחשב היה הרוס יש פתיחה וסיום חדשים לטעמי ממש לא יפים (החרוזים לא הכוונה) זהו אה כן את הפרק של אתמול (יום חמישי) לא ראיתי היה משהו מענין
"אנחנו נגרום לך לזכור את השם! שינדו היקארו" D: גו היקארו!! להראות מה יפן שווה!^0^ שמתם לב שאת "היפנים" מציירים מערביים, לא כמו יפנים...ואת הקוראנים מציירים די כמו קוראנים?0.0 סאי
היקארו חמוד~ מסתכל על בעיות גו בעיתון של מישהו אחר XD ומרים דברים שמישהו אחר הפיל XD "אז הקוריאנים חזקים?" @_@ הוא כל כך חסר מושג... "איך אני אמור לדעת מה קורה בעולם אם אני בקושי יודע מה קורה ביפן?" "אתה אמור להתבייש בזה!" XDD סויון די עצבן אותי כשראיתי את זה בפעם הראשונה ^^; שוב היה פריוויו *-* שימשיכו ככה~ *רוצה את הפרק הבא*
היה פרק נחמד...אהבתי את ההוא עם השיער הכחול הוא די חמוד...ואתם בטח יודעים למה הוא התייחס להיקארו ככה בחנות...(מי שלא הבין אז זה בגלל שהוא לא הבין את רצונו של היקארו וחשב שהוא רוצה לעשות לו משו רע) בכל מקרה היקארו חמוד...ברגע שהוא התכופף להרים את המוצר מהריצפה הייתי בועטת לו בתחת חיחיחי מוחעחעחע מוחעחעחע
אני לאהוב וואי וואיה לאהוב אותי, וואיה ואני לאהוב זה את זו...חעחעחע מוחעחעחע...(מי שחושב ההיפך שלא יגיב כי יש לוואיזה כבר 30000000 נשים ואני אחת מהן עוד מישהי?)
פרק יפעע *.*../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif
סאי משוויץ שהוא יכול להגיע לתיקו גם עם שישה אנשים XDD "הקוראנים טובים?" XDDDD "אם אני יפסיד לך אני יזכור את השם שלך" "אני יגרום לך לזכור את השם הזה" (זה לא מילה במילה, מה לעשות אני סנילית...) היקארו *.* סאי *.* וואיה *.* איזה מעצבן הילד הקטן הזה!!! איך היקארו העיף לו את הכובע *.* זה היה סוגויי *.* לא הראו את אקירה T T
סאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי ;___________________; אני לא יכולה! אני פשוט לא יכולה להתמודד עם הטראומה שהוא יעלם לי שוב ;____; היקארו: "אני אגרום לכולם למחוק את סאי מהראש שלהם!!! D:" סאי: *עוצר בתדהמה* "איכשהו, יש לי הרגשה עצובה..." לא! לא! לא! *פורצת בבכי ובורחת לפינה חשוכה* ~סאי לא יעלם~ סאי לא יעלם~ סאי לא יעלם~ הכל יהיה בסדר ששששש, שששש פ_פ *התקף פוסט-טראומתי*