פרק 35

OFIRB9

New member
קאהו הזו...

חושבת שהיא אמורה להשגיח על סאקורה או משו? שתתקרר! להיות חולה זה כיף! קאהו הזו רוצה כל כך לעצבן עד שהיא נותנת עצות מפגרות

Leemon

New member
פרק יפה! *-*

איזה מתוק קרו עם הכוחות החדשים שלו. ^_^ איזה תפיסה יפה של קלף הקלאו! מה, כבר נגמרה העונה?

Vegeta fanatic

New member
זה היה פרק סיום עונה? ../images/Emo12.gif

ציפיתי למשהו קצת יותר מפוצץ. נו, טוב.
הקלף היה כל כך קאוואיייי~~... אפילו בישי, יש לציין. ^^; הממ.. זה בן, נכון? שלא יהיו פאדיחות.
כבר יצא לי להתאהב בהארוקה מסיילור מון ואז לגלות שהיא לא בחור.
יווווקיטו.
שמתן לב שהוא נשאר עם אותה הבעה בכל המתקנים? XD יש לו בערך 2 הבעות... ^^; בעצם, גם לטויה. הם כ"כ מתאימים~
טויה כזה אפאתי. הו, ועוד דבר. איזה באסה ליוקיטו. יש לו יומולדת בחג המולד. בטח כולם מביאים לו, כמו סאקורה, "מתנה ליומולדת ולחג המולד". במקום מתנה אחת ליומולדת ומתנה נוספת לחג המולד.

star_female

New member
לקלפים אין בדיוק מין,

אבל הוא *נראה* כמו ילד. ועם הארוקה לא כזה קשה להתבלבל (אפילו אוסאגי התבלבלה) ^^;;

star_female

New member
פיירי~~~ *__*

קלף כזה שולט!! כל כך יפה *.* עכשיו לפרק: חלום נבואי D: אהבתי את החלום הנבואי (גשם של קלפי קלאו~ ^_^)... משום מה בהתחלה חשבתי שאפילו לא יהיו בו עלי סאקורה, אבל כמובן שטעיתי, הרי מה זה חלום נבואי (או בעצם כל קטע חשוב בסדרה של קלאמפ) בלי עלי סאקורה
סוף סוף היא קלטה שזאת מיזוקי, אלוהים, כמה פעמים היא צריכה לראות את החלום בשביל זה?
היה שוג'ו-איי ^_^ טומויו: "אני כבר החלטתי מה אני קונה לך לחג המולד, סאקורה" סאקורה: *מסמיקה* "תודה רבה!" *שתיהן הולכות ומחזיקות ידיים* יאמאזיקי טוב בסריגה? ובישול?... o_O הקטע עם ה"נו"... נראה לי שהיא סתם כתבה בחול וזה מה שיצא לה, לא שהיא התכוונה למשהו.. אלא אם כן היא אמרה משהו עם נו כשהיא דיברה ביפנית o.o (ד"א למי ששאל, "נו" זה "של") מיילין... קצת קפצה למסקנות עם הקטע עם ה"חטיפה"... o.o;;; XDDD קרו... יצור רעב שכמותו... XDD איזו חמודה סאקורה היתה בטלפון עם יוקיטו~ XDD יוקיטו לבש חולצה ורודה מתחת לז'אקט (כמובן) *_* המוזיקה של היטוריג'ימה היתה ברקע~ XDD לי-קון הלך ליד יוקי (חייל טוב!
) ומיילין הולכת ליד סאקורה... טויה ^_^ הוא בכל מקום~ (עוקב אחרי יוקי וסאקורה... :X) XDD יוקי אוכל... "בריא"... מסכן לי-קון, איך שהוא היה מובך מכולם XDDDD טויה: "ילד מעצבן" ... 'הוא גם גונב את החבר שלי וגם את אחותי', הא? D: קרו נהיה חזק יותר! (יש לו כוח מגניב ^_^) איזה חמודה הבובה!!!! *__* גם אני רוצה פלאשי של יוקיטו!!! D:D: *-* איזה יפה הזוהר שקרו פיזר... "סאקורה... אני מקווה שנוכל לחזור לכאן שוב בשנה הבאה" אווו ^_^

Yosh Yosh

New member
פרק מגניב! *-*

אני חושבת ששאורן יהיה חייל למופת בצה"ל
הוא הסמיק פעמיים! איזה חמוד! *-* לטויה יש סיסטר קומפלקס: "המעצבן הקטן הזה...". בוואהאהא. אותי קרא איך שימאזאקי אמר כזה" בסדר..." כשהמורה אמר לו לזוז XD

bonomami

New member
שמתי לב שכתבתם בשירשור הקודם שטויה

בכל מקום.... חחח באמת! הוא לא יכולה לשמור על עמודה. חחחח זה כבר דיי מאוס. לא? איזה חמודה מיילין הייתה היום ....*^_^*

קלף האש ../images/Emo99.gif

פרק מדהייייים! הפרק הכי טוב שהיה איי פעם!! קלף האש הוא הקלף האהוב עליי גם בזכות קארו כי זה הקלף שלו..
אווווו.. חמודדדדדד יש גם ציוטו חמוד אבל זה בבית *אני בבית הספר*

moon flower

New member
X333../images/Emo41.gif

פיייירייייייי *חונקת את צ'יבי פיירי* (אה, כן, אני מתה על אלפים ופיות ^-^;;) אה.. ו"נו" לא אמור לסמל "של" או "ו"..? 0.0 זה היה לי פשט מוזר שהם תרגמו את זה כ "לא" 0.0;; העליתי תיאורייה שטויה עוקב אחריי סאקורה רק מתי שיוקיטו שם ועד עכשיו התיאוריה עובדת (^-^!) (
לסרט ה-2- ואז הוא יתחיל לעקוב אחריי שאורן בבאני סוט! DDD:) פיירי מדהים *-*

אוי זה היה פרק פשוט מתוק ^___^

'ני אהבתי DD: קלף האש מהמםםם *_____* בובת היוקיטו הייתה פשוט מתוקה D: אמ.. סאקורה וטומויו החזיקו ידיים ^__^;

moon flower

New member
לא ממש ../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

טויה עוקב אחריי סאקורה ושאורן בתור מוכר בלונים בבאני-סוט ~.~;; יואה הארנב הלבן *-* (שמעתי שאיכשהוא קרו-צ'אן פירש את שם המשפחה של יוקיטו בתור "ירח לבן" ואת השם שלו בתור "ארנב לבן" >.> אבל זה רק שמועות מאיזה אתר..)

Houndour

New member
אמ זה לא רק שמועות ../images/Emo79.gif

הפירוש של צוקישירו זה באמת ירח לבן וקרו קורא ליוקיטו snow rabbit , ארנב שלג (יוקי=שלג)

למעלה