פיירי~~~ *__*
קלף כזה שולט!! כל כך יפה *.* עכשיו לפרק: חלום נבואי D: אהבתי את החלום הנבואי (גשם של קלפי קלאו~ ^_^)... משום מה בהתחלה חשבתי שאפילו לא יהיו בו עלי סאקורה, אבל כמובן שטעיתי, הרי מה זה חלום נבואי (או בעצם כל קטע חשוב בסדרה של קלאמפ) בלי עלי סאקורה
סוף סוף היא קלטה שזאת מיזוקי, אלוהים, כמה פעמים היא צריכה לראות את החלום בשביל זה?
היה שוג'ו-איי ^_^ טומויו: "אני כבר החלטתי מה אני קונה לך לחג המולד, סאקורה" סאקורה: *מסמיקה* "תודה רבה!" *שתיהן הולכות ומחזיקות ידיים* יאמאזיקי טוב בסריגה? ובישול?...

הקטע עם ה"נו"... נראה לי שהיא סתם כתבה בחול וזה מה שיצא לה, לא שהיא התכוונה למשהו.. אלא אם כן היא אמרה משהו עם נו כשהיא דיברה ביפנית o.o (ד"א למי ששאל, "נו" זה "של") מיילין... קצת קפצה למסקנות עם הקטע עם ה"חטיפה"... o.o;;; XDDD קרו... יצור רעב שכמותו... XDD איזו חמודה סאקורה היתה בטלפון עם יוקיטו~ XDD יוקיטו לבש חולצה ורודה מתחת לז'אקט (כמובן) *_* המוזיקה של היטוריג'ימה היתה ברקע~ XDD לי-קון הלך ליד יוקי (חייל טוב!
) ומיילין הולכת ליד סאקורה... טויה ^_^ הוא בכל מקום~ (עוקב אחרי יוקי וסאקורה... :X) XDD יוקי אוכל... "בריא"... מסכן לי-קון, איך שהוא היה מובך מכולם XDDDD טויה: "ילד מעצבן" ... 'הוא גם גונב את החבר שלי וגם את אחותי', הא? D: קרו נהיה חזק יותר! (יש לו כוח מגניב ^_^) איזה חמודה הבובה!!!! *__* גם אני רוצה פלאשי של יוקיטו!!! D

: *-* איזה יפה הזוהר שקרו פיזר... "סאקורה... אני מקווה שנוכל לחזור לכאן שוב בשנה הבאה" אווו ^_^