|פרק 327 (רביעי)

אליסון הגיבורה שלי

ככל שאני ממשיך בצפייה אני יודע שיש לי גיבורה בבית, אליסון. אני לא מצליח להבין עד עכשיו איך אישה גדולה, יפה, רגישה ואינטיליגנטית כמוה חושבת דברים רעים על עצמה. הייתי מרותק להבעות פניה בזמן שהרופאה הסבירה לה את העתיד שעומד בפניה ראיתי את איאנלה עצמה כמעט מתעלפת מהמידע ודר' סטן, תגידו מה שאתן רוצות בשיחה הקטנה אתה הוכיח רגישות מופלאה, כבוד אדיר לאשה הזו ויכולת לתת לה את הזכות להיות פגיעה ובוגרת בו זמנית. כן אליסון חייבת למצוא לה חברה אמיתית. וואווווווווו שאר חלקי התוכנית, בעיקר ליין ורייצ'ל לא ממש עניינו אותי. לא טעיתי בניחוש שלי שליין מסתירה "רקבון גדול" מאחורי חזות הפורצלן המושלמת שלה [ יש לה פנים מדהימים בשלמותם]. הסבתא והסבא, האבא, הנישואים הסודיים שלה. קצת נראה לי מוגזם התירוץ ה"קתולי" לנישואים מוקדמים, אבל מי שאני שישפוט בכלל. רייצ'ל - נו די כבר, תשחררו אותה. [האם יתכן שהמסיבה לכל אחיה היא טקס הסיום של רייצ'ל? יש לי הרגשה שכן]

א ו ר3

New member
אוייש..לא ראיתי היום

מה קרה עם אליסון..?? מה הרופא אמר לה?

המונשרי

New member
הסבירו לה מס' עובדות

שביכולתה למנוע הופעת סרטן באם תעבור כריתת שחלות / חצוצרות. { כששמעתי זאת הרגשתי כאב פיזי - היא ניסתה לחייך לשדר שהכל תחת שליטה והיא השלימה והיא בסדר , וכמובן שתשקול זאת - הססטיסטיקה ניתנה באחוזי הסתברות - שום דבר לא מוחלט ועליה להחליט }.

המונשרי

New member
גונג

מתחברת לרב מה שכתבת אודות אליסון.לכאב ולפגיעות שלה. האם אתה קונה את ההשלמה שלה לעצם העובדה שלא יהיו לה ילדים? האם זו לא מכה ניצחת לנשיות שלה מעבר לאובדן השד?

רוצה להוסיף

שכריתת שחלות לא פוגעת רק בהרגשה הנשית. מצטרף לזה הצורך האנושי הטבעי - להתרבות כדי להתקיים. יש לזכור שלאליסון אין ילדים ואין מערכת יחסים, ורעיון הכריתה גודע לחלוטין את הסיכוי ל"משפחה המושלמת" או "החיים המושלמים" (אתם יודעים: בית, כלב, גינה, 3 ילדים). זה הרבה יותר מורכב מ"לא יהיו לי ילדים", זה גם להרגיש פגומה ושונה משאר הנשים, אלי באיזה שהוא מקום קיימת הרגשת "נדפקתי" או "למה אני", תיתכן שנאה גדולה כלפי הגוף הבוגד, מחשבה תת מודעת לגבי אכזבת האם הפולניה הממוצעת שכל רצונה עלי אדמות הוא נכד מבתה בת ה30+ שלא נשואה.. אין לדעת, הלוואי ויברו על כל ההשלכות והמחשבות סביב נושא הזה. אני ממש מתחברת.

לא אני לא קונה, זה היה כמו בועדת

הביקורת - אני אהיה אמא לכלבים ולחתולים. ראיתי שגם איאנלה כמעט נחנקה, אבל כמובן לא אמרה כלום, כי מטרתה היתה לסייע ולמוך רגשית באליסון בסיטואציה הקשה הזו. איזו אשה מופלאה אליסון, אני יודע שהיא תעשה רק טוב לאנשים בעולם, ואני מקווה שיעזרו לה בבית, כלומר אני בטוח
כי אני מרגיש שגם איאנלה וגם דר' סטן מתחילים להבין את המורכבות של האשה הזו. לדעתי יהיה דיון מקיף של אליסון עם עצמה ועם הצוות, אני מקווה שהיא תחליט לא לכרות את השחלות שלה, שיעבדו אתה על שינוי הדימוי העצמי שלה, שיסדרו לה גם סדרת דייטים כמו לבתאני, שתמצא מישהו שיאהב אותה כמו שמגיע לה.

א ו ר3

New member
אני חייבת להגיד שגם עכשיו אחרי המחלה

היא עדיין יפה.. יש לה משהו ממש יפה בפנים שמקרין המון חום ושמחה.. יש לה חיוך ממש יפה לדעתי

Y. Welis

New member
כן, יש מקום לאופטימיות

ויש לקוות שהיא תוכל באמת להתחיל מחדש - אם שום דבר אחר לא, אז המחלה נתנה לה את האות.

אליסון

היא אישה אמיצה חזקה ובאמת גיבורה. אישה שחולה ויודעת שהדרך עוד ארוכה להחלמה צריכה להיות סופר אמיצה. רציתי לציין שהיה קטע שד"ר סטן שאל את אליסון אם היא קשורה למישהי בבית , אם היא מרגישה שיש לה תומכת בבית ואליסון ענתה שלא. האישיות של אליסון כל-כל מיוחדת היא אשה עדינה וכנראה לא נח לה לשתף אנשים במחלתה אלה אם שואלים אותה. ואפשר גם להבין את אי הנוחות שהיא מרגישה בסביבה של אנשים בריאים גופנית. לכל הנשים בבית יש בעיות שגם אותם צריך לפתור , אבל לעומת אליסון שהיא נלחמת על חייה כל המקרים מתגמדים. וזה מה שהיא סיפרה לד"ר סטן שהיא לא מזלזלת בבעיות של הנשים אבל הם נראים לה שוליים וההבעה שלה הייתה מתנצלת כאילו. אולי היא הייתה צריכה להיות במסגרת אחרת של אנשים שעברו את המחלה ואז יהי לה יותר קל לדבר ולהבכיין מה שהיא לא עושה כל כך וקשה לה להוציא את כל הרגשות החוצה. ווידוי קטן שלי , עקב מחלה שהייתה לי בצעירותי עם טיפולים קשים ושנים של לקיחת תרופות עם השפעה לא נעימה הפכתי להיות אדישה למחלות קלות במשפחתי כמו שפעת וכד' לא הפכתי להיות אמא היסטרית לא רצתי לרופאים על כל אפצ'י או חם , ואני חושבת שכך גם אליסון אפילו שהיא אישה תומכת ואוהבת את בנות הבית קשה לה לראות את הנשים עם הבעיות "הקלות" שלהן .

הפעמים היחידות שאני בוכה בתוכנית

זה רק עם אליסון. אני מזדהה אתה עמוקות למרות שאני לא חולה.

שתי פריצות דרך קרו היום

אני לא אוהב את השם הזה "פריצת דרך" הוא דרמטי מדיי לטעמי, אבל אליסון בדרך לפריצה הרגשית הזו, אי אפשר לעבור ייעוץ גנטי, לדעת שיקחו ממך את האפשרות להיות אם ולהישאר שוות נפש, וזה יצא ובגדול. גם טס עברה פריצת דרך, אם כי בה אני מטיל ספק. היא בהחלט למדה לסתום את הפה ולהקשיב, לדבר בלי לתת הסברים ארוכים ומיותרים. אהבתי את הקטע עם קארן שלבושה כמו "זונה" ומראיינת אנשים על מה שהם חושבים עליה, ואיאנלה מראיינת אותם אח"כ. מה שחשוב זה שהם בכלל לא ראו אותה כמו שהיא חשבה שרואים אותה, ובהחלט ראו את המסר הכפול. איאנלה אני ממשיך להשפריץ ניטים ממך.

למעלה