פרק 31 - The Fire Within

rocket

New member
פרק 31 - The Fire Within

מידע על הפרק : http://www.earthprime.com/episode-guide/The-Fire-Within-31.html חוו את דעתכם

Double U

New member
אני אהבתי../images/Emo2.gif

אין ממש התקדמות בעלילה אבל אהבתי את הרעיון שהאש היא יצור חי בפני עצמה. הקטע שוויד ורמברנט לכודים בתוך המפעל שעולה באש היה מאוד מבהיל והסוד של וויד "אני רוצה ילד!" היה מעט לא קשור (או שכן?).

נצל"ש שאלה חשובה!

מישהו יודע האם יצא דיוידי בארץ (עם כתוביות בעברית) של הסדרה? ואם כן איפה אפשר להשיג? בתודה מראש... חוץ מזה היה פרק נחמד עם הלהבה, (וזכרתי אותו דווקא מלפני 9 שנים חחחח) מוזר שבכל פרק כמעט בסדרה אני נשאר עם כמה שאלות בלתי פתורות ולא ממש הגיוניות אבל עדיין אני חולה על הסדרה הזאת!!!

lordof the

New member
מה ההגיון להוריד את השידור בערב ?!?

פשוט לא יאומן, זה זלזול וטפשות ! שיתחילו להבין בערוץ שמי שרואה את הערוץ זה לא ילדים בגן שחוזרים הביתה עד 15, בשעה 18 זו השעה היחידה שאני יכול להרשות לעצמי לראות את הסדרה, ועכשיו הורידו את זה. בשביל פאקינג מי רוצה להיות גיבור על ??? שכבר שודר בערוץ ?? וקיבל שידורים חוזרים כל שבוע ?? לא יכלו למצוא שעה מסכנה באיהספור השידורים החוזרים שלהם בשביל לשים את גולשים בזמן ??!! דיי אני עצבני עכשיו

Lord VoIdemort

New member
תאמינו לי, אנחנו מתאמצים בשבילכם

אני כבר שלחתי 3 מיילים לAXN, שכמובן, עוד לא הגיבו עליהם, בשניים מהם שמתי את העצומה. אין להם טלפון או מדהו, ככה שאין לנו ממש מה לעשות עם זה. אתם יכולים לשלוח להם מייל.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל כך../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

עכשיו אצטרך לכוון וידאו כל יום
מה ההגיון בזה?

Freemee

New member
מה?!?

AXN המעצבנים האלה. רק עכשיו גיליתי ממכם בפורום! איזה ביאוס, גם אני חוזר מהצבא, בקושי מספיק לשעה 18:10 אבל עוד איכשהו מצליח עכשיו גם את זה הם מורידים לי?!?

בָלבָל

New member
איפה יוצרים עימם קשר??..

זה ממש ממש ממש מבעס.. גם אני בקושי מגיעה כל יום לשידור ב6 ועשרה.. אבל ממש משתדלת.. ופתאום אין. מבעס

Freemee

New member
רגע חכו שניה!!!

לפי מה שאני רואה בשבוע הבא, הסתכלתי ב EPG בHOT ורואים שכן יש שידור ב6 ו10! האם HOT מטעים אותי או מה?

ממש לא אהבתי

לא הבנתי מה הקטע של הפרק הזה ובכלל, כל פרק בזמן האחרון יותר הזוי מקודמו ולא תואם לקו העלילתי של הסדרה.

גלבטרון

New member
פרק נחמד

מדע בידיוני בסיגנון קלאסי. אפקט הלהבה היה עשוי טוב מאוד לדעתי אבל הסיפור הכללי על עולם ללא איגוד הוא דיי מביש עבור רעיון לעולם מקביל. (ניתן לחשוב שהגולשים שוב הגיעו לעולם בו הזמן נע לאט יותר ועכשיו שנות ה-40). ג'ון ריס דייויס אמר באותה תקופה במס' רעיונות כי לכותבי הסידרה כבר ניגמרו הרעיונות והכתיבה שלהם הדרדרה באופן נורא. + ג'ון גם ציין כי הם היו כל כך חסרי רעיונות עד כי בשיחה אחת עימם נאמר לי כי כנראה יהיו פרקים בהם הגולשים כבר יחזרו לעולם שבו הם היו - ג'ון ייחס זאת כסימן בו היצרתיות של הסידרה הגיעה לשפל. הוא אמר כי הוא לא מצליח לתפוס איך לסידרה העוסקת ביקומים מקבילים יכולים להיגמר הרעיונות. קלבנט דריקס שיבח את הפרק הזה על המקוריות של הרעיון כאשר הוא נשאל עליו בראיון. שוב קיבלנו רק מס' פרטים מועטים על הדמויות שלנו: - ווייד רוצה להיות אמא בשלב כלשהו בעתיד. - ארטורו נזכר כי בילדותו אביו הפחיד אותו בסיפור אימה על להבות כחולות כאשר יפגעו בילדים רעים. - האמא של ווייד הייתה בגילה כאשר היא ילדה אותה. וכמובן איך אפשר ללא מס' טעויות: - ארטרו מניח כי מצבורי הנפט והגז המרכזים בעולם הזה נמצאים ב-ל.א. דרך מבט חטוף אחד. - כאשר הלהבה לבשה צורת אדם היא יוכלה לדבר ללא ההמצאה של קויין למרות שקודם לכן היא לא. - חלק מהאנשים בעולם הזה משתמשים במחשבים בעוד שאחרים במכונות כתיבה. דברים נחמדים בפרק: - קויין מבקש מהלהבה לומר "מר ווטסון בוא הנה" כמחווה למשפט המפורסם של אלכסנדר גרהם בל אמר כאשר הוא המציא את הטלפון. המשפט המקורי היה "מר ווטסון בוא הנה, אני זקוק לך".

pusher

New member
יואו נכון ווייד??../images/Emo215.gif

זה נראה כאילו היא רצתה להתוודות בפני רמי שהיא אוהבת אותו
ואני כזה:"נו נו נו!"

למעלה