פרק 31

Houndour

New member
פרק 31 ../images/Emo79.gif

פרק חמוד ומאוד... יצירתי
רק כמה דברים לא ברורים, שני ענקים נלחמים בעיר וגורמים לרעידות אדמה עם צעקות וכו' וכל העיר לא שמה לב לשום דבר?? היא הייתה יכולה להשתמש בליטל ולהקטין את הדרקון, זה היה הרבה יותר חכם ופחות הרסני! נאוקו כזאת חמודה! "וואו סאקורה את גדולה בטירוף!"

OFIRB9

New member
חה!!!! קרו עם קול צפצפני!

חחחחחחחחחחחחחח הרג אותי! וגם החתול היה מצחיק יפה מאוד היא לכדה שני קלפים בפרק (לא הגיע ללי אפילו אחד?) טוב....אין לי הרבה מה לומר

Spinel Sun

New member
רק עכשיו קלטתי משהו!

אופיר בכבודה ובעצמה אומרת.... לי?!?!?!?!?

OFIRB9

New member
אני אומרת הרבה

תתלהב כשאני אקרא לו משהו כמו סאיורן...

Spinel Sun

New member
בעעע יבש כאן

ופרסמתי פרק אחרון של סיפור שאין סיכוי שאפרסם אותו כאן חי חי חי

moon flower

New member
../images/Emo41.gif יוו טומויווווו ~.~

גאד! עיניים דומעות
וקפיצה על סאקורה... אהבתי
מה שלא אהבתי זה היחס המשפיל אל הנייקו מצד מיילין ושאורן ><" *תורמת את הקוקיות של מיילין לצער בעליי חיים*

פרק יפה מאוד

אבל שני דברים היצחקו אותי בגדול 1.אין שה קלף היצרתי שסאקורה תפסה אותו הוא ניראה מיקרובטי על סאקורה 2. איך שסאקרה מחצה את טויה זה מזה מצחיק

Spinel Sun

New member
באמת למה לא להקטין אותו?

פרק נחמד! אהבתי יותר את גדול ואיך בסוף היא חשבה על זה שהיא יכולה לגדול ולמעוך את טויה בהתחלה כמעט יכולתי להישבע שזה הפרק הראשון שוב... (פספסתי את השיר פתיחה!) ומיילין המטורפת הזאת!!!! מתעללת בחתול!!!!!!!! *בועט במיילין* אגב זה לא אותו החתול מהפרק עם קטן?

OFIRB9

New member
תעשה טובה, תגיד ביג וליטל

גדול וקטן זה ממש דבילי בתור שם

Spinel Sun

New member
בא לי להגיד בעברית

זאת מדינה חופשית תשמחי שאני אומר ירייה ולא פגיעה

h p g i r l

New member
פרק נחמט../images/Emo82.gif

החתול היה הדבר הכי מצחיק בעולם^^ שאורן חמוד^^

Vegeta fanatic

New member
פרק שולט../images/Emo70.gif

הממ... כיצד אסכם אותו בשתי מילים?... ש ו ג' ו - א י י
ואהבתי את הקטע שטומויו אמרה "גדול במובן של ענקי?"
זה הזכיר לי את הפרק עם ליטל - "קטן במובן של פיצי?!". ^_______^

star_female

New member
פרק.. מעניין ^^;

חמוד כרגיל וגם מצחיק ^_^ "השמנת או שזה רק נדמה לי?" לא יפה טויה... הספר שנאוקו קראה נראה ממש מגניב *_* "אתה מגעיל מגעיל מגעיל מגעיל!!!" - (מיילין לשאורן) אף אחד לא מכריח אותך לאכול איתו... cool o.o הבנתי מה היה כתוב בספר (אתה כותב את המשך הסיפור) איזו חמודה סאקורה, היא הלכה להתחבא מאחורי טומויו כשהיא חשבה שיש רוח ^_^ "תגידו, לנמרים ביפן יש כנפיים?" "כנראה למרות הכל הוא לא ברח מגן החיות..." XDDD XDD לנאוקו יש... דימיון מפותח XDDDD היפופוטם ורוד XDD היה לסאקורה קול מפחיד כזה כשהיא היתה גדולה o.o; והיה לה המון מזל שנאוקו בדיוק הלכה לישון
CREATE קלף מגניב ^_^

HuGo Hell

New member
חיחיח פרק חמוד. ../images/Emo1.gif

עצלן שכמותי, עלי לכתוב יותר בפורום. :X מצטער שאני כותב פחות, רק שתדעו שאני כל יום פה, פשוט עצלן מידי להגיב D;

למעלה