פרק 31 - דיון

noamjen

New member
פרק 31 - דיון ../images/Emo58.gif

שם הפרק: הקרב על הוגוורטס אני מניחה שכל מי שקרא אתה פרק הזה המשיך כבר עד הסוף, אבל בכל זאת הייתי חייבת להתחיל שרשור! שוב פעם - ספוייךל מתחת! איך עשו לי את זה? אתם מוכנים להסביר לי? מילא להרוג את אחד הוויזלים, גם זה נורא לבדו אבל אבל אבל... את פרד?? איך אפשר? ועוד אחרי שהם היו כאלה חמודים ומתוקים ומקסימים בסרט החמישי... והקטע הוא, שאני כ"כ ידעתי שזה יקרה. זה הדבר הכי נורא שאפשר לעשות ועוד מסוף השישי אני אמרתי לאח שלי שהיא הולכת להרוג את אחד התאומים לפחות. אני פשוט ידעתי! ואפילו כתבתי פאנפיק שאפילו לא סיימתי אותו שבו אחד מהם מת, כי זה היה לי כ"כ ברור שזה יקרה. רולינג והסדיסטיות שלה, אין דבר יותר נורא מזה.

Dana Argamen

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה.. אבל היא הייתה צריכה להרוג לפחות דמות אחת שתשפיע ממש על הקוראים. גמאני חשבתי שבטח אחד מהתאומים ימותו, קיוויתי שלא

../images/Emo58.gif

ולהרוג את לופין וטונקס אחרי שנולד להם תינוק זה לא יותר נורא? גם את קראב וגויל היא הפרידה

noamjen

New member
לא!! Long Live WolfStar ../images/Emo58.gif

לופין היה חייב למות, כי אחרי הכל טונקס זה רק ניחומים, האהבה האמיתית שלו היא סיריוס!! ועכשיו ברצינות, נכון שזה נורא אבל לי אישית לא היה אכפת מטונקס, ומי באמת חשב על הילד שלהם? מצד אחד נורא כאב לי על רימוס ומצד שני - רחמנות על הבן-אדם, ראו כמה הוא כבר סבל... עכשיו הוא צעיר ועם החברים הכי טובים שלו. אבל להפריד מישהו מהאח התאום שלו - זה רשעות לשמה!

וואו!#% ../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

בדיוק סיימתי את הפרק הזה, פרק מדהים!!!! כ"כ אצילי מהארי שיציל את דראקו, והיה איזה משפט אחד שאמר משהו כמו: "דראקו התיישב מאחורי הארי, והארי צרח מרוב החום שהתפשט בו..." |שורק|
הארי/דראקו לנצח!@!!!111111111111111111111 |פאקצה| ובכל אופן - פרד מת.
וג'ורג' נשאר עם אוזן אחת.
מה הולך פה?! ככה להרוס את הצחוקים של התאומים?! אני רוצה לראות את התגובה של ג'ורג' לכך שאחיו התאום הלך לעולמו...
!!!!!!1 ואחרי הכל - אני לאהוב את הארי שסיכן את עצמו בשביל להציל את מלאפוי ואת קראב מתוך האש, אש מעצבנת, יש לומר!
!!!!1 אבל כל הכבוד לו. ככה מזהים גריפינדור אמיתי [|נשמע-כמו-דמבלדור|], וחוצמזה - הארי חזר גם בשביל הכתר, [
] אז מישהו יכול להאשים אותו?
אהבתי שפרסי אומר: "הא, שלום, אדוני השר. האם כבר הזכרתי שאני מתפטר?" |משתק אותו|
אני לאהוב פרסי. וגם ממש התרגשתי כשהוא חזר פתאום להילחם בין כל האנשים בחדר הנחיצות. אחרי הכל... גריפינדור, או לא גריפינדור?!
יאללה, אולי נסיים את הספר היום!

noamjen

New member
אז תכתוב את התגובה! אני לא יודעת מה אתכם...

אבל אני לא קראתי את האפילוג כדי לכתוב בעצמי. לפי מה ששמעתי זה גם דיי מאכזב בכל מקרה.

למעלה