פרק 309...!

Jedi Force

New member
פרק 309...!

מותר לי לפתוח או שזה רק למנהלים? חחחח כי אני פשוט חייב להגיד את זה: פרק מעולה! כל כך סוחף, מותח, אחד הטובים! אני לא מבין למה אמרו שהעונה השלישית פחות טובה מהקודמות, למה אני מאוד נהניתי מהפרק הזה. מה איתכם?

elrad

New member
שאלה על הפרק היום

1.איך ורוניקה הבינה שזה מרסר? לפי מה שהבנתי, היא שמעה את התוכנית של מרסר ברמקול במסיבה, והבינה שהתוכנית שלו היא הקלטה (אולי זה היה אפילו אותו קטע שפיז השמיע לה, כשהיא חיפשה בשבילו אליבי?). 2.כשהיה אונס, ומרסר היה במקסיקו עם לוגן (מה שסיפק למרסר אליבי), זה היה למעשה אונס מבוים ע"י בנות הלילית? 2.מהטיב הקשר בין מרסר למו? למה מרסר קרה למו אסיר? הם הכירו מתרגיל האסירים כמו שלוגן ו-וואלס היו בו? (רק שמרסר ומו היו בשנה קודמת,לא? כי האונסים התחילו לפני שוורוניקה הגיגה ל"הרסט".) תודה רבה.

elrad

New member
ועוד שאלה

האם יש קשר בין בוני (הזו ששכבה עם הרבה בנים מהאחווה) וטים (המתרגל של ורוניקה) לכל פרשת האונס? או שטים באמת רק סימן את הבחורים מהאחווה ששכבו איתה?

hole69

New member
תשובות =]

אני לא בטוחה שהיא הבינה שזה הוא, היא פשוט ידעה איפה האנס עומד להיות ואז גילתה שזה מרסר.. כשמרסר היה עם לוגאן אז מו הוא זה ש"החליף" אותו ובכך האשמה ירדה ממרסר מה הקשר בין מרסר למו אני לא יודעת ובקשר לשאלה הנוספת, אז טים רק סימן את הגברים מהסיגמא פאי שהיא שכבה איתם, אין לזה קשר לאונס..

lightanddark

New member
תיקון קטן

מו לא החליף את מרסר מהסיבה הפשוטה שמו לא אנס אף אחת הוא רק הביא למרסר גישה לחדרים

hole69

New member
...

אני כמעט בטוחה שהם אמרו משהו על זה שהיה איזה קטע שמו החליף אותו כדי שתרד ממנו האשמה, ואם אני לא טועה זה היה בפרק שמישהו רדף אחרי ורוניקה וגילחו לה חלק מהשיער..

lightanddark

New member
כן אבל מו היה שם

רק כדי לגלח לה תשיער ולהפחיד אותה לא כדי לאנוס אותה

hole69

New member
על זה לא ראיתי כלום, או שאני פשוט

סנילית מכדי לזכור D:

Jedi Force

New member
לא היה אונס...

שהם היו במקסיקו, אותן בנות "זייפו" את אחת האונסים. אם אני זוכר נכון...

lightanddark

New member
היה אונס!

פעם אחרונה והנה הוכחה למתקשים: לוגן ביקש מוורוניקה לעזור להוכיח שמרסר חף מפשע אחרי שגילו שהאונס של קלייר היה מזוייף טוב?

רק נעה

New member
נראלי שאני יודעת מה הקשר שלהם

נראלי אני לא בטוחה שקרה איזה משו בעבר שגרם לו להיות ה"עבד" שלו.. נו, לא עבד..אממ יעני משרת כזה... כי ראיתם איך מרסר התנהג למו...

rastie

New member
הקשר בן מו למרסר

אז עם תסתכלו בפרק שוב ותראו את הקטע שורוניקה בחדר של מו ואז היא מבינה שהם חברים בעצם אז רואים שמו במדי אסיר (כמו שלוגן וולס היו שהם ניסו להתקבל לאיזה אחווה) ומרסר הוא העוצר ובגלל זה הוא קורא לו אסיר

lightanddark

New member
אם תקשיבי טוב

תשימי לב שהתוכנית קפצה מה שמסמן על הקלטה ועריכה האונס שהם היו במקסיקו היה אמיתי התשובה תבוא בפרקים בהמשך (זה דיי מה שצעקתי למסך כשהיא גילתה שזה מרסר "אבל הוא היה במקסיקו!!!) מרסר היא השוהר של מו בתרגיל דיי כמו המעצבן ההוא והורשק בתרגיל של וואלס ולוגן

bar167

New member
OMG - 3X09 ../images/Emo2.gif

כל מי שראה היום את הפרק בפעם הראשונה - תרימו תסנטר מהרצפה ותתחילו לכתוב! תגובות, הלם, שוק! הכללל!!!!!!!
- למי שעוד לא ראה תפרק.. {אני}- הייתי בהלם! כל הפרק הפה שלי היה פתוח! היה מתח מטורףףף!!! ועוד הסוף עם הדיקן.. בכלל.. למרות שאני חושבת שאני יודעת מי עשה את זה.. אבל לא משנה.. זה היה פרק אחד הטובים! הייתי בשוק כשגילו מי האנס ועוד אחרי זה שגם השני עזר לו. פשוט פרק מ-ט-ו-ר-ף!!

וואו וואו וואו איזה פרק מטורף

פשוט כל הפרק הייתי שקועה בטלוויזיה ממש אפילו יותר מבכל פרק רגיל.. וכל שנייה משהו אחר הפתיעה אותי. אין פשוט פרק ע-נ-ק.. |ספויילר| למי שלא ראה את הפרק.. אני חשדתי לאורך העונה שמו איכשהו קשור לאונס, שהוא מחפה על האנס או אונס עצמו ובסוף מסתבר שצדקתי. היה לי עצוב כל כך שלוגן נפרד מוורוניקה אני מעריצה ענקית של LoVe עוד מהעונה הראשונה אני מקווה שעד הפרק האחרון יהיו מספיק שינויים כדי שהם יחזרו להיות שוב יחד. בקיצור אין פרק אחד הטובים וכנראה מפה זה רק יישתפר ויישתפר..

זה היה....

מושלם!! סופסוף פרק מעניין שעשוי כמו שצריך פרק מעולה!! הייתי בשוק מהשנייה שהתחיל חסרת מילים...פשוט מעולה

hole69

New member
וואו פרק חזק

הייתי פשוט בהלם..~~ למה נראה לך שמישהו רצח את הדיקן? אני דווקא חשבתי שהוא התאבד, או אולי זאתי עם העגיל שמסיעה את השיכורות הביתה? זה נשמע לי הכי הגיוני אם כבר.. בקיצור אחד הפרקים המעולים!!

ShadowDweller

New member
פרק אדיר!!../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

למרות שאני אומרת את זה כמעט כל פרק. זה היה כזה צפוי שזה יהיה מרסר.. אבל ברור שמשו לא מסתדר כי הוא היה במכסיקו
טוב נראה כבר
זה גם היה צפוי שירצו אותו.. וואו אני באמת מתאימה למגמת תקשורת
אני יודעת הכל מראש בכל הסרטים והסדרות
אבל זה עדיין היה ממש מותח

למעלה