פרק 3

tom58

New member
פרק 3

הקול של סאסקה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם של סאקורה ואינו וצו'גי קאקשי שיקאמררו(שעכשיו ניהיה חנון)והינאטה-הכי גרוע בעולם וגם קונאמרו!!!!!!!!! ושינו -די יפה...התרשמתי לטובה אירוקה אשתפר!!!!!!!!!!

tom58

New member
ולא הראו את הנשיקה!!

והתרגום נחמד.....ותגיבו...

Prophet

New member
אעמ...

האמת שרוב הקולות בסדר. גם אם הם לא דומים ליפנית הם נשארים טובים, כמו קאקאשי שנשאר מסתורי, או סאסקה עם הקול השקט שלו... את צ'וג'י לא שמעו מדבר X_X רק בולס.. וגם את הקול של שינו אני לא זוכר. אבל הקול של נארוטו שאותו שומעים הכי הרבה פשוט מעצבן בטירוף, ומשחק מוגזם לגמרי. לא לעניין... באתר של ערוץ הילדים כתוב שישדרו נארוטו ביפנית שנה הבאה :X ונאמר אמן!

Handless Susi

New member
אז,

אומג! הינטה היה ככ גרוע :O ואני חושבת שגם סאסקה היה שואה. והקטע עם הנשיקה. חיכיתי לזה ככ! כושלאמאשלהם -איזה מילה מגניבה D: -

an none

New member
נכון נכון!!!

הינאטה גרוע ברמות T_T שיקאמארו כ"כ קול של חנון -.- מה עשו לו T___T סאסוקה - מה עשווווו לך T___________T לסאקורה מגיע שיהיה קול מפגר מה לעזאזל עשו לקאקאשי T_______T צ'וג'י ((=רשמתי נכון??)) נוראי ובקיצור כמעט בכיתי... ........................................ ..................................

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני אהבתי את סאקורה.

מתאים לה קול הפאקצה המרקדת ^^" לא אהבתי בכלל את שיקא, והינטה זוועה. ופינת הפרק היומי שייכת להאנדלס סושי
אתה קיבלת את פינת הדמות השבועית ^^ אני אדריך אותך במסרים

הינאטה לא זוועה. היא פשוט מזעזעת.

שחטו לה את הדמות לגמרי. שמתי לב לזה עוד בפרק הראשון. אלוהים ישמור אותנו.

tom58

New member
תדריכי אותי במסרים?

במה? פרטים תודה *לא מבין כלום*

למעלה