פרק 3:21 ופרק 3:19
הם עשו המון בלאגן היום. המון. קודם כל, בכלל היה אמור להיות פרק הקרוס של אי.אר. ואם לא הקרוס, אז פרק 20! ודילגו על שניהם! חבל... אבל בכל זאת פרק 21 מדהיייייים!! נכון?
קרלוס שוב אדיוט!! למה קרלוס שוב אדיוט?! איזה עצבים! אבל בכל זאת... הוא כזה סתום! הבנאדם מת, מה זאת אומרת 'איזו חורבה'?! קצת כבוד המת! והקטע של המנוע... אז טוב שלא! אפילו אני יודעת שאסור להשאיר מנוע דולק כל כך הרבה זמן... וחוצמיזה דוק צדק - אסור היה להם לקחת את ה50 אלף. אולי הם היו צריכים להישאר איתו, אבל לא לקחת כסף.
בוסקו החמוד
- זה היה כזה הדבר הנכון לתת לחובש השחור הזה להציל את הבחור! כאילו, ממש! מצד שני, כל שוטר עם שכל היה עושה את זה... ולמרות שהרבה חושבים שהוא רע שאח"כ הוא עוד לקח אותו לכלא, לדעתי הוא צדק... הבנאדם בכל זאת נשא עליו סמים, וזה נגד החוק. זהו.
סאלי וטיי- טוב, סאלי היה די בסדר הפעם... הם טיפלו יפה בקטע של הקרח... ואיזה סתום המקסיקני הזה! אז טוב שהוא לא יורה בכל הגטו השחור... פרנואיד! החלטתי רשמית שאני שונאת אותו (את המקסיקני). ראו גם שטיי היה בקטע הסופי מבוהל עד מוות... איזה חמוד...
פיית' ופרד רבו! פיית' ופרד רבו! פיית' ופרד רבו!!!! איזה כיף... ועכשיו הוא התמוטט... ואני לא בטוחה אם להגיד מה יש לו זה ספוילר או לא, אז אני אסמן אותו בספוילר
:
הוא חטף התקף לב!
זהו... בעיקרון היה פרק אחלה ביותר... לא? רק חבל שפקששו עם הסדר... אבל אנשים. תקלטו! אם הם לא יתקנו מה שהם עשו, היום נגמרה עונה 3 של משמרת!!