פרק 3.18 - מדהים לאללה!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
פרק 3.18 - מדהים לאללה!

נכון שהיה פרק יפה? נכון? אני אהבתי. מאוד.
לפיית' ופרד יש בעיות! יש! יש! יששש! *ריקודים*... אוקיי, נרגעתי... לדעתי פרד צודק... אבל גם פיית' צודקת. כאילו, היא צריכה ללכת ולהנות מהעבודה שלה ולא להיתקע בעבודה שהיא שונאת, אבל בכל זאת, מה עם הילדים?! אם הם *באמת* היו רוצים למצוא פיתרון, היא הייתה מצליחה איכשהו להיכנס למשמרת יום, אפילו שאין לה מספיק ותק.
די!! I love Carlos!!! בהתחלה הוא היה כ-ז-ה חמוד שאי אפשר שלא לאהוב אותו... ואז הוא הולך ועושה את הדבר הגועלי הזה של ה'בייביסיטר חינם'... ומה זה התעצבנתי עליו! ואז הוא עושה עוד דבר חמוד... (בקטע שהוא דיבר עם קיילי)... והקטע בסוף עשה לי מחנק בגרון!! למה, למה, למה הוא מסר את קיילי?! רע אחד! לא, סתם... אבל חבל שהוא מסר אותה - הוא יכל למצוא בייביסיטר טובה...
טוב, את סאלי לא אהבתי... אבל זה ידוע שאני לא אוהבת את סאלי... אז אני לא אכתוב על זה הרבה. רק אני אכתוב, שנראה לי *מאוד* מטומטם מצד סאלי להגיב ככה בעצבים על ה'הצעה' של העורך דין האדיוט...
לא האמנתי שיגיע היום בו יהיה פרק שאני ממש לא אשנא את קים... החלק שלה ושל אלכס בפרק היה כ-ז-ה ח-מ-ו-ד!!! אהבתי את הקטע של הפאלם פיילוט הזה... שהיה כאילו שהיא רצה, ומתנגשת, ו... *צחוק פרוע* זורקת למישו את הצלחת בפרצוף
... גם הקטע עם הרופא הזה היה גנוב ביותר! איזה רע הוא שהוא לא האמין להם! לא ידעתי שהן כאלה פרמדיקיות טובות! הקטע של הנקז-חזה של האוויר בהתחלה היה גנוב, אבל הכי אהבתי שהם גילו את הדלקת קרום המוח בעזרת הפאלם... LOL!
ולסיום: בוסקו ופיית' חוזרים לעבוד יחד!! בוסקו ופיית' שולטים! שולטים! שולטים! פייקו לעולמים!... לא, סתם... פשוט, בוסקו נראה כ-ז-ה חמוד בבגדים אזרחיים, והקטע של פיית', שהיא הבינה מה שהוא אמר בלי שהוא אמר את זה... זה היה כזה פייקו מדהים! אני נסחפת... מיכל, תרגעי! זהו. שבוע הבא, כנראה, הקרוס עם אי.אר, אז בטח יהיה פרק של אי.אר. מגניב! -מיכל-

Boscorelli

New member
טוב... חזרתי למציאות וראיתי את הפרק

נשארתי ליראות את הפרק כנראה רק כדי להשתחרר מהעצב וזה עזר... בסוף נשארתי ואהבתי את הפרק... קרלוס התגלה רגיש מתמיד... שמתם לב שהאף שלו היה אדום מבכי בסוף הפרק? הסוף של הפרק היה באמת מרגש אפילו היזלתי דימעה ( AM I TO SNSETIVE OR WHAT???) אבל היה פרק ממש יפה מצד אחד מצחיק ומצד שני מרגש אהבתי איך שסאלי פועל ביחד עם פיית הם מתאימים ביחד אהבתי איך שהיא הגנה עליו שהבוס שאל אחרי מי הם רדפו ואיך סאלי התעצבן על העורך דין הזה... אני פוחד שהוא עוד יעשה טעות... והקטע עם בוס ופיית בסוף היה נחמד סוף כל סוף הם חוזרים... קים בכלל כזאת חמודה איזה מצחיקה היא עם הפאלם הזה שלה חחחח זה היה קורע איך היא שיגעה את אלכס שהייתה מקסימה עוד יותר... ואח"כ טסה עם האמבולנס למחשב ולא מספיק היא עוד הרסה לוולש את הארוחה... איזה חוצפה! ואלכס איי איי איי אלכס איזה חמודדדה איך היא הראתה ל"רופא" המסריח ההוא מה זה כאילו היא ממ תפסה לו ב ב***ם היה מצחיק לאללה ועכשיו היא תסבול עוד 4 ימים של מילוי זכרונות וטלפונים וכו... וג'ימי כמובן דופק יציאה ותופס את המכשיר ביד אחת... היו שם כמה משפטים מצחיקים אבל אני פשוט לא זוכר

@יעל@

New member
עכשיו אני:

פיית' ופרד - הלוואי שהם יפרדו... הינה התחלתי... באמת הם דיברו אחד לשני בכזו אדישות ובייבוש כזה... הסוף מגיע!!!
קרלוס!!!!!!! מה אפשר להגיד על קרלוס??? הכל!! הוא כזה חמוד... אבל למה הוא מסר אותה????? למה????????????? תגיד אתה אידיוט??? זאת הבת שלך!!!!! רק לפני כמה זמן אמרת שאתה רוצה שתהיה איתך כי אתה לא רוצה שיקרה לה מה שהיה לך עם ההורים המאמצים שלך ועכשיו אתה מוסר אותה??? לא רצית שתאבד את המורשת הלטינית שלה ועכשיו אתה מוסר אותה??????????? בושה!!!
טוב עכשיו סאלי - טוב א ין לי הרבה מה להגיד עליו... אבל ההוא שהציע לו עזרה היה באמת מניאק כזה ואני אם היה לי אומץ הייתי עושה אותו דבר...
קים אלכס והפאלם - נורא הצחיק אותי הקטוע בסוף שנגמרו לו הסוללות ואיך שהם ניכנסו להיסטריה.... אבל למה הרופא לא האמין להם?? מה זה שהם פרמדיקיות זה אומר שאין להן שום מושג ברפואה??? בושה!!!!!!!!!!!!!!
ולסיום: פייקו! ההרכב המנצח חוזרים ו ב ג ד ו ל ! פשוט אי אפשר לחשוב את ההרכב הזה בניפרד.... (בקרוב חתונה????)

mgirl

New member
לא נראה לי

שיכניסו אותם לחתונה, או אפילו לאירוסים, כל כך מהר... זה ברור שהמפיקים התחילו העונה להשקיע בפייקו ולעשות רמזימים קטנטנים כאלה, אבל לקארבי לקח את האירוע של לוסי והסמים וגם עוד 2 עונות להתחבר... אז לפייקו יש את הפרידה מפרד (כן! הפרידה מפרד!) ועוד אולי עונה פלוס... וזהו... אבל הם בטוח יהיו ביחד בסוף!

למעלה