פרק 3.18 - מדהים לאללה!
נכון שהיה פרק יפה? נכון? אני אהבתי. מאוד.
לפיית' ופרד יש בעיות! יש! יש! יששש! *ריקודים*... אוקיי, נרגעתי... לדעתי פרד צודק... אבל גם פיית' צודקת. כאילו, היא צריכה ללכת ולהנות מהעבודה שלה ולא להיתקע בעבודה שהיא שונאת, אבל בכל זאת, מה עם הילדים?! אם הם *באמת* היו רוצים למצוא פיתרון, היא הייתה מצליחה איכשהו להיכנס למשמרת יום, אפילו שאין לה מספיק ותק.
די!! I love Carlos!!! בהתחלה הוא היה כ-ז-ה חמוד שאי אפשר שלא לאהוב אותו... ואז הוא הולך ועושה את הדבר הגועלי הזה של ה'בייביסיטר חינם'... ומה זה התעצבנתי עליו! ואז הוא עושה עוד דבר חמוד... (בקטע שהוא דיבר עם קיילי)... והקטע בסוף עשה לי מחנק בגרון!! למה, למה, למה הוא מסר את קיילי?! רע אחד! לא, סתם... אבל חבל שהוא מסר אותה - הוא יכל למצוא בייביסיטר טובה...
טוב, את סאלי לא אהבתי... אבל זה ידוע שאני לא אוהבת את סאלי... אז אני לא אכתוב על זה הרבה. רק אני אכתוב, שנראה לי *מאוד* מטומטם מצד סאלי להגיב ככה בעצבים על ה'הצעה' של העורך דין האדיוט...
לא האמנתי שיגיע היום בו יהיה פרק שאני ממש לא אשנא את קים... החלק שלה ושל אלכס בפרק היה כ-ז-ה ח-מ-ו-ד!!! אהבתי את הקטע של הפאלם פיילוט הזה... שהיה כאילו שהיא רצה, ומתנגשת, ו... *צחוק פרוע* זורקת למישו את הצלחת בפרצוף
... גם הקטע עם הרופא הזה היה גנוב ביותר! איזה רע הוא שהוא לא האמין להם! לא ידעתי שהן כאלה פרמדיקיות טובות! הקטע של הנקז-חזה של האוויר בהתחלה היה גנוב, אבל הכי אהבתי שהם גילו את הדלקת קרום המוח בעזרת הפאלם... LOL!
ולסיום: בוסקו ופיית' חוזרים לעבוד יחד!! בוסקו ופיית' שולטים! שולטים! שולטים! פייקו לעולמים!... לא, סתם... פשוט, בוסקו נראה כ-ז-ה חמוד בבגדים אזרחיים, והקטע של פיית', שהיא הבינה מה שהוא אמר בלי שהוא אמר את זה... זה היה כזה פייקו מדהים! אני נסחפת... מיכל, תרגעי! זהו. שבוע הבא, כנראה, הקרוס עם אי.אר, אז בטח יהיה פרק של אי.אר. מגניב! -מיכל-
נכון שהיה פרק יפה? נכון? אני אהבתי. מאוד.