פרק 3, לטוב או לרע?

בלופלד

New member
פרק 3, לטוב או לרע?

יכול להיות שדנתם בנושא זה לפני כן אך אני חש צורך להעלות אותו שוב. האם רק אותי מטריד שלמעשה הטרילוגיה החדשה של לוקאס מוציאה את כל הטעם מהטרילוגיה המקורית בשביל צופים חדשים. הרי הטרילוגיה החדשה מתעדת את תהליך הפיכתו של אנאקין לדארת', ובתחילת פרק 4 אובי ואן אומר ללוק שדארת' הרג את אביו, אנאקין סקייווקר. בזאת כל ההפתעה של פרק 5 נהרסת מכיוון שמי שנחשף לטרילוגיה החדשה לפני המקורית יודע כי אנאקין הוא הוא דארת' , כלומר דארת' הוא אביו של לוק. כמו כן לפי הבנתי לוקאס מתכוון להראות סצנה בה נולדים לפאדמה תאומים והיא קוראת להם בשמם: לוק וליאה! וזאת כדי להרוס לחלוטין את ההפתעה של פרק 6?! אכן הטרילוגיה המקורית מצוינת ונחשפתי אליה לפני שראיתי את החדשה ומה שהיה יפה בה, יותר מהאפקטים (שיכולים לאכזב את אלו שנחשפו למלחמת הכוכבים עם הטרילוגיה החדשה) היתה העלילה, הגיבורים וכמובן ההפתעות שיהרסו עם השלמת הטרילוגיה החדשה לכל מי שירצה לצפות בסאגת מלחמת הכוכבים.

בלופלד

New member
אמנם

נכון, אבל צופה חדש מן הסתם ילך אל הסרט ה"ראשון", כלומר פרק 1. לוקאס ירה לעצמו ברגל (לא שהוא לא יכול לקנות ולבנות חדשה)

דבר אחד עדיין לא בטוח

אנחנו עדיין לא יודעים שממש יראו את המעבר הזה... כלומר - לוקאס יכול לראות את אנאקין נופל ללבה, ובלי שום קשר בשוטים הבאים להראות את דארת' ווידר ואנחנו יכולים לחשוב (אם אנחנו לא יודעים יותר טוב מזה) שדארת' ווידר זה סתם חניך חדש של סידיוס ושאנאקין מת בלבה. לא סביר להניח שזה יקרה, כי כבר ראינו שוטים שלו חצי אכול מהלבה, אבל כיף לחשוב שללוקאס אולי היה עוד קצת שכל. חבל.

קטרפי

New member
אבל אבל ../images/Emo110.gif

בן אומר ללוק שדראת ויידר היה החניך שלו לפני שהוא עבר לצד האפל

וזה סותר?

הוא קורא לו שם "דארת' ווידר" כדי לא להסגיר את זהותו של ווידר כאנאקין בפני לוק, כי לוק צריך לגלות את זה לבדו.

Thanos

New member
אבל כולם יודעים שדארת' הוא האבא

ואם הם לא יודעים אז כנראה שהם לא ממש מתעניינים (אם 30 שנה אם לא ראו את הסרטים הקודמים זה מרמז על כך) כך שלא ממש יפריע להם שהורסים להם את ההפתעה. והקטע הזה שמגלים שדארת' הוא אבא של לוק "שוחזר" כפארודיות למיניהם בהרבה מקומות כך שבטח למי שראה לפחות "שחזור" אחד כזה זה לא יהיה חדש שדארת' הוא אבא של לוק מלפני שהוא ראה את 6.

בלופלד

New member
מה פתאום

יש לי בן דוד בן שנתיים. בעוד 8 שנים כשהוא ישמע על הסדרה וירצה לצפות בה תודות לי לא תהרס לו ההפתעה. אנ אזהיר אותו אבל יש רבים כמוהו. מי שעוד לא נולד עוד לא יודע על הסדרה זה לא שהם עוד לא התעניינו בסדרה!!! והם ידפקו!

למעלה