פרק 3 - הסיום

Dehlofoz

New member
פרק 3 - הסיום

לאחר תבוסת האימפריה באנדור מראים כוכבים נוספים שחוגגים את הנצחון - מי מצליח לזהות אותם? לדעתי זיהיתי את טאטויין,קוראסאנט ונאבו(?) יש עוד..

Sith Lord

New member
-__-"

נרדמתי לפני החלק של הקרב בין לוק לויידר... אבל אני קונה את המארז... בכל מקרה, לא זכור לי שראו כוכבים אחרים, הוסיפו את זה בעריכה של הפרקים החדשים?! או שזה היה עוד בסרטים הישנים?

Obi Dan Kenobi

New member
הכוכבים שחוגגים..

לפי הסדר, אם אני לא טועה - עיר העננים (בספין) => טטואין => נאבו (כשאחד הגונגנים צועק "מיסה פרי!") => קורוסנט => החגיגה באנדור, שם לוק רואה את אנאקין, אובי-וואן ויודה.

AceMagician

New member
דן - סתם משהו שמפריע לי../images/Emo8.gif...

הגונגי בסיום של פרק 6 לא צועק "מיסה פרי!" אלא "וויסה פרי", "וויסה"=WE בעיוות גונגי חסר חשיבות.

Y. Welis

New member
מה שחבל לטעמי הוא שהשיר המקורי

שהיה בגירסת 1983, הושמט (כבר בגירסת 97') לטובת השיר שנשמע שם - משהו לעוס כזה. המקור היה הרבה יותר 'שבטי' עם התופים של האיווקס וכמובן השפה שלהם (שהומצאה לצורך הסרט - יאמפ-יאמפ!). משהו יותר אינטימי ומתאים לשימחת הניצחון על האמפריה במקום הספציפי ההוא. ואגב נדמה היה לי שהוסיפו עוד שני שוטים של לוק מתבונן במדורת-הקבורה.

AceMagician

New member
לצערי../images/Emo7.gif

לא הצלחתי לצפות אי פעם בגרסאות המקוריות של הסרטים. אולי לקרובי המשפחה שלי באילת אליהם אני מגיע בתחילת יולי יש את הקלטות המקוריות. נקווה...

K Hole

New member
השיר הזה דווקא התאים מאוד בעיני..

זו הסצנה האהובה עלי בכל הסרטים והייתי מאוד ביקורתית כלפי כל השינויים שלוקאס עשה שם. להפתעתי,כשצפיתי בסרט, המוזיקה והעריכה של אנאקין דווקא ממש היו יפים בעיניי. המוזיקה הזו מאוד שמחה. היא נותנת הרגשה טובה לסיום. לא יודעת למה. משהו במוח הדפוק שלי בטח
אה...וגם הכוכבים שחוגגים בסוף שופצו מעט ונראים יותר כמו בטרילוגיה החדשה. אולי זה פשוט נראה לי יותר טוב עכשיו כי כל הסיפור ממש מגיע לסגירת מעגל יפה עם השינויים.

אם כבר...

לפי דעתי היה צריך להוסיף גם את קאשיק ולראות את הווקים שמחים למרות שנראה לי שהווקים כולם הושמדו, כי לפי מה שרואים בנקמת הסית אחרי פקודה 66....

Dehlofoz

New member
מה רואים?? ..GENOCIDE של הווקי?

ממש לא נראה לי שהמשובטים התחילו להלחם בווקים וההפך.

KingpinEX

New member
נכון

לא קרה להם כלום הפקודה 66 היא לג'די לא לווקים, המלחמה עדין המשיכה להתקים כרגיל.

כן, אבל יש קטע...

לפני שיודה נפרד מצ'ואי וטארפול אז רואים איזו חוליית חיפוש כזאת של משובטים והם אומרים "all the wookies are dead' move to the east" כאילו הם מחפשים להרוג גם את הווקים לפחות ככה אני הבנתי

Dehlofoz

New member
אולי הם חיפשו את צ'ובאקה וטארפול

כמי שנראה לאחרונה עם יודה...אבל הווקים המתים - תוצאה של הקרב עם פדרציית הסחר.בקיצור אין שום סיבה להשמיד את הווקים

KingpinEX

New member
הוויקים מתו בקרב

ואיאפשר לדעת מה הם חישפו אולי הם חיפשו ניצולים? אבל תאמת לדעתי הם חישפו את הוויקים שהחביאו את הג'די.

אחרי המלחמה, כשהאמפריה קמה

הם שיעבדו את הווקים והשתמשו בהם ככח עבודה לבניית כוכב המוות.

KingpinEX

New member
תאמת הווקים תמיד שימשו כעבדים...

אין להם ברייק לווקים האלה, אני חש עצבות בשבילהם.

למעלה