פרק 3 האלופה

פרק 3 האלופה

''סיגי למקרה שלא הבהרתי את עצמי טוב תום הוא החבר שלי ואני לא מסכימה שתגעי בו תתקרבי אליו ותדברי איתו זה ברור לך?'' ''כן העלמה דיאמנט'' ''את יכולה לקרוא לי מילי אני נחמדה אלייך חח'' מילי חייכה חיוך מזויף וסיגי הרגישה שליד תום מילי מרשה לעצמה להיות דו-פרצופית פעם תוקפנית אליה ופעם נחמדה אליה ''טוב תומי שסיגי תכיר את אוסקר ושאוסקר יכיר את סיגי'' ''כןן מילי בוא ניגש לשולחן את אני אמא שלך והחברה שלך ואוסקר וסיגי יצטרפו אלינו עוד מעט'' אוסקר שואל את סיגי ''מה אמרה לך הנחשה הזו?'' ''האא כלום כלום'' ''דיי אני יודע שמילי יכולה להיות ערמומית נחשית ותכננית תאמיני לי אני גר עם המכשפה הזו באותו בית'' ''היא הזהירה אותי לבל אני אתקרב לתום'' ''נו ברור היא ראתה שחיבקת אותו זה הדליק אצלה נורה אדומה היא מאוד מחושבת ותכננית ותאמיני לי כדאי לך למלא את דרישותה אני פעם דיברתי עם תום עליה שהיא רעה ורוצה את הכסף של המשפחה ואחרי יום אני הייתי עם כאבי גב והיה לי דלקת פרקים וסבלתי מאוד'' ''והכול בגלל מה שאמרת לתום על מילי?'' ''כן היא מכשפה תאמיני את חייבת להישמר ולהיזהר כול מי שמנסה להפריד בינה ובין הכסף של תום מקבל סטירה או בעיטה או אגרוף היא מסוכנת'' ''טוב אני אשמר והזהר ואני ימלא את דרשותיה של גברת דיאמנט'' ''אל תקראי לה גם ג'ב דיאמנט'' ''טוב מילי דיאמנט?'' ''לא פשוט מילי'' ''סבבה מילי'' ראו שסיגי קצת חששה לגורלה ממילי המטורפת *טובה אשלי מילי תום אוסקר וסיגי* ''סיימתם את השיחה הכול כך מרתקת שהייתה לכם?'' אמרה מילי בעוקצנות מתובלת ברשעות ''כן מילי סיימנו'' אמרה סיגי בחששה ''טוב תשבו איתנו אמא שלי ואני ניגש לכם אוכל'' *טובה ומילי* ''מילוש מה אמרת לכפרייה הסתומה שגרם לה להפסיק לחבק את החבר שלך?'' ''הזהרה מראש אמא חחח'' ''את גאונה תעשי לה תרגיל יותר חמור מאוסקר?'' ''הרבה יותר חמור אם היא תעז לגעת בחבר שלי אני יאמלל את חייה של הברחש המטונף'' סיגי ששמעה את זה הפילה את העוגה של אוסקר לרצפה מילי וטובה הבינו שמישהו צותת להם ראו את סיגי והעוגה וחייכו חיוכים מרושעים סיגי בכתה בשקט

פרק 4 האלופה

טובהה השאירה את מילי וסיגי לבד בכדי שיכולו לדבר בשקט ''אני מקווה שהבנת שאני רצינית בעניין הקטע'' ''כן מילי לא יהיו לך שום בעיות איתי'' ''מעולה סיגי הבנת את הקטע אני יכולה להיות ערמומית נקמנית ומרושעת אז תיזהרי טוב סיגי?'' ''כןן אני לא ידבר עם הבוס חוץ מהשכר שלי לגבי הטיפול באוסקר'' ''טוב שולטייה העוזרת תראה לך את החדר שלך טוב סיגי?'' ''ביי מילי'' *שולטיייה וסיגי* ''על מה דיברת כמה דקות עם העלמה דיאמנט'' ''סתם פיטפטנו על הטיפול באוסקר תום הכול'' ''טוב אני מה-זה מתה להסתלק מכאן ברגע שיהיה לי כסף אני יסתלק מכאן לבד קוראים לי אמיליה'' ''לא קוראים לך שולטייה?'' ''אמיליה-שולטייה'' ''האא הבנתי שם משפחה?'' ''לא קוראים אמיליה גונזלס הכינוי שלי הוא שולטייה'' ''הבנתי אז איך לקרוא לך?'' ''אמיליה'' ''אמיליה מילי וטובה רעות?'' ''רעות זה לא מילה הן הנשים הכי מרושעות באחוזה אני לא מבינה אין האדון שלייפר נהיה החבר של השתלטנית הזו ואיך הוא מוכן לארח את המרשעת והסתומה כאן'' ''לא אשלי דווקא מחבבת אותי'' ''כן אשלי טובה אבלל טיפה סתומה'' ''אני חושדת שלעלמה דיאמנט יש רומן עם המנקה סער'' ''האא אני יברר אם זה נכון'' ''תודה אם טובה ומילי המכשפות יסתלקו מכאן אני יהיה אסירת תודה'' ''כן גם אני'' *טובה ואשלי* ''אשלי קומי מהמיטה סתומה פורקטית'' ''אמא תעזבי את הטיפשה ובואי נלך לבר הכי נחשב בשכונה נביא גם את הסתומה אם תרצי'' ''לאא אין סיכוי שתשב תרחם על עצמה'' הן צחקו צחוק מרושע והלכו... אשלי חשבה שהיא חייבת להתנקם בטובה ובמילי הרעות והזדוניות *בבר-טובה ומילי* ''איי תראי אותו'' ''מי זה?'' ''איציק זליג הבעלים לשעבר של הקבוצה לשעבר של החבר שלך'' ''ואת מעונינית בו?'' ''כן אבל הוא נשוי אבל בכול זאת הגוף שלו יראה טוב במיטה שלי'' ''אמא אני בניתי לתום תדמית שאת אלמנה מתוסכלת'' ''האלמנה המתוסכלת נגמרה האישה הסקסית מתחילה ווואוו'' אשלי שצפתה בהם הבינה מה הצעד הראשון שלה בנקמה במילי ובטובה *סיגי ואשלי ואוסקר* סיגי טיפלה באוסקר ועשתה לו ת'גב אשלי נכנסה כשחיוך דבילי מרוח לה על הפרצוף סיגי שראתה אותה שאלה ''העלמה קרינגטון האם את מאושרת בגלל סיבה מסוימת?'' ''לא עניניך משרתת חצופה'' סיגי נעלבה מהיחס של אשלי אליה אשלי ידעה שהיא תתחיל עם טובה היא לבשה תחפושת מהודרת והציגה את עצמה בפני טובה כחברתו הטריה של איציק ''איציק מגוחך אם הוא יצא עם טיפוס כול כך המוני כמוך'' ''איציק אוהב בחורות עם סטייל לא בחורות עם חזה של סילקון מנופח וחזיה שעלתה 6 שקל ב שוק הפשפשים'' טובה סטרה ל''חברה'' הלוא היא אשלי ''תסתמי את לא רק המונית אלא גם חצופה'' ''ששש אני לפחות לא מטומטת'' הן הלכו מכו ת ומילי גררה את טובה משם מבל תרביץ ל''חברה'' של איציק וכך כולם יכתבו עליה ריכולות זדונית בפנאי פלוס ''אמא את לא מבינה שכעת משאני חברה של הכדורגלן לשעבר אני צריכה להתנהג בסלביות'' ''סלביות שמלביות טוב בואי נלך למטומטת אני בטוחה שהיא בוכה ''החברה'' הלכה וטובה עקבה אחריה היא ראתה אותה נכנסת לבית שלה ''החברה'' נבהלה כי ידעה שטובה תחשוף את התרמית שלה לכן אמרה כי חשבה כי איציק כאן אולי כדי לבקר את טובה ''מה איציק מעונינן בי ואת מקנאה?'' ''לא בכלל לא איציק בא לכאן לגמור איתך ו''החברה'' הסתלקה לה היא פשטה את התחפושת של האישה המדוהרת והתקשרה לטובה בקול של אשלי ''טובה אני הלכתי למסעדה עם עובד הכדורגלן אז אני אחזור עוד מעט ביי'' אשלי נכנסה הביתה בשקט תחבה את התחפושת של הגברת המהודרת והלכה לישון בדמות אשלי ''איי המטומטת חזרה מאוחר אולי סוף סוף הכישלון התהומי הזה יביא לנו מזל חח'' ''אין סיכוי'' אמרה מילי ברשעות והלכה לארגן תצוגת אופנה שאייל הבחור עם הטוסטוס שחיזר אחרי סיגי מארגן היא מדדה את השמלות ונשכבה קצת סיגי נכנסה לחדר משחקים ראתה את הבגדים לא ידעה שהם של מילי ולבשה אותם היא רקדה ושרה עד שתום התעצבן ועלה תום לא ידע שמילי ישנה הוא חשב שהיא שרה ואז בניסוין להשתיק אותה תום נישק אותה נשיקה צרפתית לוהטת ''מילי'' הלוא היא סיגי מאושרת תום מאושר כי לא ידע ש''מילי'' כול כך טעימה בשפתיים סיגי שמחה כי אהבת חייה נישקה ומצד שני פחדה כיי... מילי הרעה תעשה לה משהו בעוד היא מתלבטת תום ממשיך לנשק אותה.... את ''מילי'' כלומר....

Alufa co il

New member
נצל"ש - סקופ ענקי על "האלופה 2"../images/Emo70.gif

+
http://alufa.co.il/ מה יעלה בגורלם של סער ומיטל
וגם - שם הבר החדש שיככב ב"האלופה 2"

Dark chocolate

New member
יאששששששששששששששששששששששששששש../images/Emo65.gif

ברוך השם! יש אלוהים והוא מקשיב לי

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gifאוי ואבוי..

אני מעדיפה את מאי, עדי ושיפשיף
[ארץ נהדרת
]

linoy7

New member
../images/Emo6.gifהו, כן../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

MoRaN SaShA

New member
סוף סוףףףףףףף ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למה היא באה מלכתחילה.. מעצבנת חח

MoRaN SaShA

New member
חחחחח קלטו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

העונה החדשה של "האלופה" מתקרבת, ובכל יום שעובר הסקרנות שלנו רק עולה, עולה ועולה. בכדי להקל מעט על המתח שנצבר, נפרסם בשבועות הבאים סקופ על הפרק הראשון של העונה החדשה, בו תגלו מה ייחרץ בגורלם של סער ומיטל (כמעט). נוכל לרמוז לכם רק שכבר בפרק הראשון של העונה החדשה, נהיה עם אחת מן הדמויות (לאו דווקא סער ומיטל) בבית חולים. נאלץ להשאיר אתכם במתח רק עוד טיפונת של זמן. וגם - נחשוף את שם הבר החדש של "האלופה" - הדור הבא של ה"קינג"! עם אחת המהדמויות בבית חולים?. לאו דווקא סער ומיטל? אמממממממממממממ ... ליאןןן??!?!? חחח

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמה זה מה תעשה? חחח תשמור!../images/Emo41.gif

חחח אבל כשאומרים שהפרק הראשון יהיה בבית חולים..וזה לאו דווקא סער או מיטל.. זה דיי מתבקש שזו תהיה ליאן חחח אני בעד שיתגלה שלסער יש תאום זהה בדיוק...רק עם אופי הרבה יותר טוב חחחחחחחחחח אה אבל הוא יהיה חתיך בדיוק כמוהו כן ? חח זהה!! ואז הוא יהיה עם ליאן והרי לתאומים זהים יש את אותם הגנים- אז הילדה תהיה כאילו שלו באמת. עם הגנים שלו. (אצל תאומים זהים הDNA זהה) ואז תהיה לנו יופי טופי של טלנובלה.!! חחחח תגידו שזה לא רעיון מקסים

בכריתוש

New member
חח אבל איזה ילדה יפה אמורה להיות

תחשבו.. שילוב של סער וליאן.. חח.. אבל לכי תדעי אולי היא תתן אותה לאימוץ.. והאמת לא חשבתי על ליאן אבל הלוואי שזה יהיה בפרק הראשון.. חח אבל הלוואי שיגלו שמיטל לא באמת הפילה ויש לה ילד וסער יוצא לחפש אותו.. חח זה הזוי..

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחח כן אה.. ילדה מהממת.

חחחח ממ עיניים כחולות מאבא, שיער בלונדיני מאמא. מממ נשמע אחלה חחח אבל כאילו מה, יביאו ילדה קטנה שתשחק את הבת שלהם?.. אני נגד שהיא תיתן אותה לאימוץ. מה קרה, רק בגלל שאבא שלה הוא מנמנמניאק? יש לה אמא, היא יכולה לגדל אותה. בחיי אני חייבת להפסיד לדון בזה כאילו זה אמיתי חחחחחחח
חחחחח ויהיה מאוד הזוי אם הילד בכלל נולד והיא חלמה את כל הקטע של ההפלה וכלום לא קרה חחחחחח אבל אז איך היא נהייתה סימה בוחבוט לעזאזל.. טוב נו אולי היא חלמה שהיא הרגה את אבא שלה. הרי אנחנו כבר יודעים מהעונה הראשונה שהוא לא מת! .. אז אולי הכל היה חלום חחח. חח נו טוב, נחכה לעונה הבאה ונראה מה הם החליטו לעשות. חחחח סער מחפש את בנו האובד. אח גדול לצדף. (אם קוראים לילדה צדף- מלכים! חחחחחח אני בעד.)

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif מה פתאוםםםםם!?!?!?!?!?!?!?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין DNA זהה לתאומים!! אין דבר כזהההההה!! לכל אחד בעולם יש DNA שונההה... חחחחחחחח

MoRaN SaShA

New member
חמודה שלי, את לומדת ביוטכנולוגיה?

או אני?? לתאומים זהים יש את אותו הDNA- אבל בדיוק!!!!!!!!!!! וכן אני יודעת!! חח למדנו על זה בביוטכנולוגיה. על מה את מסתמכת בכך שאת שוללת את מה שאמרתי?? אז כדי שתשכילי לך - לכל אחד בעולם יש DNA שונה, אבל לתאומים זהים- למה הם זהים?!?! יש להם אותן התכונות, ולמה זאת??! כי יש להם את אותו הDNA!!!!! נקודה.
מקווה שהשכלת

למעלה