פרק 2X23

פרק 2X23 ../images/Emo58.gif

וואוו. הסיום קצת מאכזב. זה היה צריך לבוא לפני זה. לפחות שלושה פרקים לפני עכשיו. איך ככה מסיימים עונה? כאילו הנשף והכל היה טוב לסיום, אבל מבחינת העלילה נראה לי שהכותבים טעו פה טעות חמורה. לאטנוק וכל הסיפור עם זה שאמנדה נעלמה היה צריך לקרות בפרק 18-20. מבחינת הפרק, הוא היה יפה ומעולה, אבל ציפיתי ליותר מפרק סיום עונה. טוב, זהו. מוזמנים לחלוק עליי

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מסכימה איתך.. זה מעולה הסיום שהיה.. זה סימן סיום של תקופה והתחלה של תקופה חדשה (יעני העוננ השנייה והעונה השלישית) וחוצמזה שזה השאיר טעם של עוד לראות את העונה הבאה ואם הם לא היו מסיימים בפרק מותח אנשים לא היו מחכים לעונה הבאה... לדעתי היה פרק ממש טוב.. מאוד מותח הם נורא התייחסו לכל הקטע של הסיום יפה. ג'וש ואנדי היו מדהימים ביחד! אני לא יודעת למה הוא החליט שהיא לא בתולה
השמלה של אמנדה ושל הילארי היו מהממות! קייל היה כזה חמוד עם כל מה שהוא עשה בשביל אמנדה.. ג'סי נהייתה ממש חמודה אני ממש מחבבת אותה! חבל לי נורא על לורי ודקלן.. הם נורא חמודים ביחד... אה וסטיבן וניקול מדהימים!!!
נמ זהו בעיקרון..

נויה XY

New member
אמ...

יש למישהו במקרה קוד לפלייפלייר? אני לא מצליחה להשיג את הפרק :(

הגנבים האלה!

שלחתי להם סמס שאני אקח את החבילה הגדולה (של השבוע) והם שלחו לי הודעה בג'יבריש!!! גנבו לי 10 שקל החוצפנים. בכל מקרה, תנסי להוריד בשעות כאלה מוקדות או מאוחרות כי אז אין עומס ואפשר להוריד חופשי. (בבוקר, משהו כמו 7 ובלילה משהו בסביבות 22:00 או 23:00.

anahi21

New member
מה היה בפרק?

האינטרנט שלי עושה בעיות אז אני לא יכולה לראות... בא לך לכתוב לי את התקציר הלא מקוצר?

נויה XY

New member
../images/Emo58.gifבאסה

אז כמו שלורי אמרה גודל הציפייה כגודל האכזבה ציפיתי להרבה יותר מפרק סיום עונה.. היה פרק דיי משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והסוף לא כזה מותח.. אוקי אז חטפו אותה, קייל יציל אותה עם ג'סי והכל.. וזה דיי משעמם.............. :(

למעלה