פרק 2X19 מישהו?

פרק 2X19 מישהו?../images/Emo58.gif

אני רואה שאף אחד לא פתח שרשור אז.. כל מה אתם חושבים על הפרק

adii1201

New member
../images/Emo58.gifOMG../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

סופסוף נהיה קצת מותח!!!!!!! ג'סי ממש אבל ממש מעצבנת אותי! דיי להתלהב, את אולי יותר חכמה מקייל אבל קייל יותר חמוד ממך והרבה יותר טוב ממך
נראה לכם שהוא ריפא את ג'סי?
דייי אני במתח

themominit

New member
אוך ../images/Emo58.gif

אני מתה לדעת אם הוא ריפא את ג'סי... אני מקווה שכן... ג'סי צריכה לעוף משם - היא כל כך נדחפת. קישטה
. ואמנדה צריכה לזרוק את קייל. רק בשביל הצחוקים והקטעים
, כי אני לא יודעת מה קרה לתסריטאים, הסדרה נהייתה למסטיק קיטשי אחד גדול.... וחוץ מזה, רק אני לא ממש הבנתי למה ג'סי הייתה צריכה למשמש לקייל את הבטן בפרק ההוא שאמנדה "תפסה" אותם? דמט, יש לך עיניים, תשתמשי בהם אם את כל כך חכמה. לא צריך ל ג ע ת בכל דבר...

CapitalB

New member
קישור לפרק 19, אני נטול אימיול... ???

מישהו יכול לשלוח בפרטי בבקשה ?

CapitalB

New member
עוד מישהו בבקשה...

אם אני לא אראה את הפרק היום... כנראה שזה ידחה עד שבוע הבא... דכאון. לינקים...

darklighter

New member
לגבי ג'סי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני מודה שהיא נורא מעצבנת אבל לדעתי היא מוסיפה הרבה לסדרה- היא אנטיתזה כזו של קייל- כל מה שאני אוהבת בקייל אני שונאת בה...אם היא תעוף זו תהיה קפיצת כריש לסדרה... עד כמה שאני רוצה להרביץ לה ואני לא סובלת אותה... אבל היא מעניינת והשחקנית טובה...אם כבר את משבצת הנדחף תופס דקלןXDD וכן בתחילת עונה 2.5 הייתי מאוכזבת מאוד מהקיטשיאדה בין קייל לאמנדה....אבל יש מגמת שיפור בעניין...ורואים שהכל בא לשרת מטרה...אבל בתכלס אני בדעה שקייל ואמנדה זה קיטשי מדי [אבל עדיף מקייל וג'סי] וקייל וג'סי זה נזק לכן המסקנה שהוא צריך להיות עם לורי [הם לא אחים!!!] למרות שאני אוהבת מאוד את מארק עכשיו אז אני בעד לורי מארק. וכן זה באמת היה דפוק שהיא נגעה בו...לכן שמתי את זה בקליפ של הקטעים מצחיקיםXDD

themominit

New member
../images/Emo58.gif אני מסכימה-

בקשר לדמות של ג'סי. היא באמת הייתה מעניינת אבל כבר די התחיל להימאס עליי כל הקטע של "את מבטיחה לי?" (קייל ברגע של קיטש דביק) ואז היא עונה לו "מבטיחה" באי רצון ולמחרת היא שוב מפרה את זה ויש עוד כמה דוגמאות... אבל השחקנית ממש טובה, הייתי שמחה לראות אותה בעוד מקומות (אם מישהו יודע איפה היא עוד משחקת...) קייל ואמנדה זה חמוד אבל רק אני חשבתי על הזיווג קייל/הילרי?? חח איכס
... זה היה יכול להיות מאוד מצחיק...

talo1

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

קוראים לי טל, ואני עוד מעט בת 15.. כרגע ראיתי את הפרק! ממש נהנתי מהעונה השנייה עד עכשיו! פרק 19 ממש מדהים! אני כבר לא יכולה לחכות שיגיע הפרק הבא
ד"א, מישהו יודע איך קוראים לשחקן שמשחק את קייל, ובן כמה הוא?

קיטיקט1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif

שמי ליאן ואני בת 14 וחצי השתלבות מהירה וקוראים לו מאט דאלאס והוא בן 25

למעלה