פרק 2x06

webrain

New member
פרק 2x06 ../images/Emo58.gif

רישומים דמות ראשית : טוני איזה קטעים הכי אהבתם איזה הכי איכזב אתכם מה הצחיק אתכם בפרק הפרק ביחס לפרקים אחרים בעונה כל מה שתרצו להוסיף

COBRAsnake

New member
:)

הסדרה הפכה ליותר דרמה מאשר קומדית דרמה כזאת, אבל היא עדיין ממש טובה הפרק הזה היה קצת מוזר כמו שאר הפרקים מהעונה האחרונה. אהבתי את כל הקטע הפייט קלאבי (הסרט האהוב עליי) עם טוני ובט' החברה הדימיונית שלו שמבינים את זה רק בסוף כשרואים את הקעקוע על הגב שלו, זה היה קצת מפתיע למרות שהייתה לי תחושה שזה מה שהולך, היה חשוד מידי כל ההעילמויות שלה.. מאכזב קצת שיש עכשיו פחות קטעים מצחיקים עם אנוור או כריס וכאלה, אבל הסוף היה ההיילייט כשטוני נכנס לשירותים של המועדון והפריד בין סיד למישל וסוףסוף אמר את מה שאני חושבת שכולנו רצו להגיד להם אבל לא יכלנו...... כי זאת סדרה חח (DUH) אי אפשר להתעלם גם מסצנת הסקס המתוארת ביותר הזאת של טוני חחחחח והקטעים עם האיש המצולק מהרכבת שמסתבר שהיה גם האיש מהאוניברסיטה (?) והמדריכים המוזרים היו יותר מידי הזויים... הקטע הכי מצחיק היה בהתחלה במועדון שטוני סיד וכריס צעקו yeaaahhh boyyyyyyy כולי התלהבתי ואמרתי כזה "גם הם רואים פלייבה פליייייייייבבבבD: D:" וזהו. חפרתי.

shy6

New member
ספויילר

למה את חושבת שהיא דמיונית? הרי במהלך הפרק היא קבלה תגובות מהסביבה ולא רק מטוני.

COBRAsnake

New member
באיזה קטעים היא קיבלה תגובות מהסביבה?

אני לא מצליחה להזכר בתגובות כאלה חוץ מהמדריכים שאמרו לו, כביכול, "לא ללכת אחריה" אני חושבת שההסבר לזה הוא שהם יודעים מאיזה רקע הוא בא, שהוא לא בסדר בראש בגלל הפגיעה אז הם עונים לו כמו אל מטומטם, אבל גם הם לא נראים לי האנשים הכי הגיוניים ונורמליים בפרק הזה, וגם הסטודנטים מהחדר שגם התיחסו אליה אולי, עליהם גם אי אפשר ממש לסמוך ועוד על המצב של טוני כשהוא היה שם - כולם היו דיי מסטולים. חברים שלי גם אומרים שיש סיבה לזה שלה קוראים בט' ולאחותו, החברה הכי טובה שלו שעוזרת לו הכי הרבה במצב שלו (וגם בעונה הראשונה רואים שהיחסים בינהם ממש טובים), קוראים אפי יש קשר כי שניהם כינויים של השם אליזבט' ובט' כביכול עזרה לטוני בצורה שאפי לא תעזור לו כי זה יהיה מוזר מידי/גילוי אריות, אז יש בזה משהו. אם תראי גם את האנסין וידיאו של הפרק עם הסיוט של טוני זה גם דיי מתבהר כל העיניין, גם הקטע בתחילת הפרק במועדון כשהיא לוחשת לו בשירותים "mabye it's cause you wanna fuck your sister" או משהו כזה, היא גם מזכירה אותה במראה

webrain

New member
שלי

טוב כל פרק שאני רואה בסידרה הזאת אני תמיד יוצא בהרגשה וואי הפרק הזה היה באמת מוזר אבל תכלס הפרק הזה היה באמת מוזר חחחח חצי מהפרק לא היה ברור מה אמיתי ומה דימיוני מה הוא חולם ומה באמת קרה אין ספק שמתחילת הסידרה מראים את טוני כדמות ראשית באמת בין כל הדמויות הוא הכוח המניע שחושב שכולם בכיס הקטן שלו ובעונה השניה הוא הופך להיות helpless כזה תחילת הפרק עוסק בסיפור של אורפיאוס ואוורידיקי מהמיתולגיה היוונית שאורפיאוס צריך להלחם בשביל שהיא תחזור אליו חזרה כמו שטוני צריך להלחם על מישל המשפט הכי קורע בפרק היה ללא ספק "my cock doesn't work" הדמות המסיתורית שבאה ונעלמת כאילו טוני התפצל לשני חלקים החלק המעז שלו והחלק העדין והגרר של עצמו מאד מעניין הצורה שזה הוצג בה, הקטע עם הכתובת קעקע היה חזק במיוחד סצינת המין חחח - מוזר הם יודעים שבני נוער צופים בזה??? מה הם חושבים לעצמם איפה המסורת הבריטית השמרנית .
שיר הפרק היה ללא ספק I feel you של דפש מוד מאד ממולץ סה"כ פרק הזוי ביותר כרגיל

GypsyGirl

New member
היוצרים כ"כ גרופיז של ../images/Emo58.gif

דייויד פינצ'ר. נורא אהבתי את הפרק. עם כמה ששנאתי את טוני בעונה הראשונה לראות אותו כזה חסר אונים כשפאקינג אנוואר המעפן יורד עליו וכולם מתרחקים ממנו באמת עשה לי משהו (חוץ מהצורך להגיד חהחה) אז היה טוב לראות אותו חוזר לעצמו, אפילו שלדעתי זה נראה כאילו לתסריטאים נמאס מקו העלילה שלו קצת. כאילו, מכמה זוויות כבר אפשר לצלם את זה שהוא לא מצליח להחזיק עיפרון? חוצמזה מאוד אהבתי את ההתקרבות שלו לאפי, ואת הקטע בסוף. Tony's back, baby!

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

לא התלהבתי יותר מדי. הרגיש לי כאילו הם מנסים לעשות משהו מיוחד, אבל סתם יצא להם דפוק ומוזר. מה שכן אהבתי הייתה הסצינה בסוף שטוני מתפרץ לשירותים. אני מתגעגעת לטוני הישן, נמאס לי כבר מטוני "החדש". ברוך שפטרנו.

L D N

New member
הממממ....

וואו זה היה פרק טיפה קשה לעיכול.. ראיתי אותו ממש עכשיו [מחר אני אראה את פרק 7] ופשוט הייתי ככה-
. לא יודעת למה אבל כל הזמן הסתכלתי על הזוויות צילום שמנסות להעביר לנו משהו. הוא רק אבל עדיין נשאר מאחור.. משהו כזה. פרק חזק בהחלט. ואני חושבת שהיה אפשר לוותר על הסצנה המפורסמת. זהו. אני מתה כבר לראות תפרק הבא אבל אין לי כוח

למעלה