פרק 2X05

webrain

New member
פרק 2X05 ../images/Emo58.gif

רישומים דמות ראשית : כריס איזה קטעים הכי אהבתם איזה הכי איכזב אתכם מה הצחיק אתכם בפרק הפרק ביחס לפרקים אחרים בעונה כל מה שתרצו להוסיף

the author

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif

הרבה קטעים היו טובים הפרק הזה גם צחקתי קצת. אבל היה משהו מאכזב בפרק הזה ובכלל בעונה הזאת הם ממש הרסו את הדמות של קאסי. בעונה הקודמת היא כול הזמן הייתה אופטימית גם שקרה משהו ממש נורא תמיד היה אפשר לראות שמחה, וזה מה שאפיין אותה. אבל בעונה הזאת עוד מהפרק הראשון או השני היה אפשר לראות מין עצב בעיניים. נכון שהחבר שלה עזב אותה אבל ככה קאסי לא הייתה מתנהגת. בפרק הזה כל חיוך שלה נראה מפחיד ומאולץ. ווואו כמה התקדמו עם העלילה בפרק הזה ג'אל בהריון, בכלל ג'אל וכריס ביחד. וגם החזרה של אנג'י והעזיבה (לצערי) מחכה לפרק הבא בקוצר רוח D: נ.ב חדש בפורום.

webrain

New member
טוב לראות אותך פה ותודה שענית |ספולייר|

אני מאד מקווה שעוד אנשים יענו פה כן האמת שהפרק הזה להבדיל מפרקים שמראים אולי תקופה קצרה יחסית בפרק הזה הם קפצו לפחות חודשיים שלושה קדימה זה היה בכלל הזוי לראות פתאום את ג'אל וכריס יחד הכי אהבתי תקטע שהוא הביא ת'קורות חיים שלו לעבודה שנכתבו על פתק כזה זה היה קורע והכי הזוי שבכל זאת הוא התקבל לעבודה:) וכן אני גם מחכה לראות תפרק הבא שכבר יש:)

GypsyGirl

New member
נורא אהבתי את הפרק

נו, כריס
הפרקים שלו תמיד הכי מצחיקים.אבל האמת שהחלק הכי מצחיק היה של מקסי ואנוואר. חוצמזה- כריס/ג'אל! סופסוף! הם כ"כ חמודים ביחד, אנג'י הרבה יותר מכוערת ממה שזכרתי ואת קאסי דחפו לסטראוטיפ הילדה האימואית המעצבנת. לזכותה יאמר שיש לה סיבה טובה, אבל זין, העדפתי בהרבה את קאסי המרחפת שמנותקת מהמציאות ולא נותנת לכל החרא לגעת בה. אני חושבת שזה היה הפרק הראשון בעונה שבו אשכרה חיכיתי לפרק הבא ולא התבאסתי שבזבזתי עליו שעה מהחיים (לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות, אבל אפילו בהייה באוויר היא פעולה מספקת הרבה יותר מצפייה בפרק של מישל)

למעלה