פרק 28.
I Inbarit3 New member 7/8/07 #2 טעות! 27. (תקציר בפנים). בין זוהר לדניה יש קצר רציני בתקשורת; נירה מוצאת קצה חוט לגבי זהותו של ההאקר; זיו נוסע לישראל ובן שולח אותו לפגוש את דרור.
טעות! 27. (תקציר בפנים). בין זוהר לדניה יש קצר רציני בתקשורת; נירה מוצאת קצה חוט לגבי זהותו של ההאקר; זיו נוסע לישראל ובן שולח אותו לפגוש את דרור.
א אבישי חורי New member 7/8/07 #4 אוף. נירה מעצבנת אותי. היא לא טובה כמו שאר השחקנים והשחקניות שבקאסט. מתי יתחיל לורנצו ואוזי? תשוקתי לרינת מטטוב. (למי שלא יודע- שלי הענקית ממישו לרוץ איתו.)
אוף. נירה מעצבנת אותי. היא לא טובה כמו שאר השחקנים והשחקניות שבקאסט. מתי יתחיל לורנצו ואוזי? תשוקתי לרינת מטטוב. (למי שלא יודע- שלי הענקית ממישו לרוץ איתו.)
I Inbarit3 New member 7/8/07 #5 אני חושבת שכשיסתיים הסיפור של תומס ונעמה. כי מחר נגמר הסיפור של זוהר ודניה,ומתחיל אינסומניה(ביום רביעי נראה לי),אז בעצם זה האחרון שנשאר.
אני חושבת שכשיסתיים הסיפור של תומס ונעמה. כי מחר נגמר הסיפור של זוהר ודניה,ומתחיל אינסומניה(ביום רביעי נראה לי),אז בעצם זה האחרון שנשאר.
I Inbarit3 New member 7/8/07 #3 אהבתי. אהבתי אפילו את דניה! מעניין איך יסתיים הסיפור מחר. בן וזיו-כה צפוי.לדעתי אני כבר יודעת מה הולך לקרות. הכי מעניין אותי ההאקר כרגע.ממש לא נראה לי שזה מי שהיא חושבת,בגלל שזה אמור להפתיע בסוף,וגם בגלל התקצירים.
אהבתי. אהבתי אפילו את דניה! מעניין איך יסתיים הסיפור מחר. בן וזיו-כה צפוי.לדעתי אני כבר יודעת מה הולך לקרות. הכי מעניין אותי ההאקר כרגע.ממש לא נראה לי שזה מי שהיא חושבת,בגלל שזה אמור להפתיע בסוף,וגם בגלל התקצירים.
L LuLiLoPiLaTo1 New member 7/8/07 #6 היי,מישהו יכול לספר לי איך נגמר הסיפור שלגולי וגידי? ומה היה בקטע שהצחיק אתכם עם איתמר ואיתה? תודה
L LuLiLoPiLaTo1 New member 9/8/07 #8 תודה בסוף היא תרמה ד"א? ואיך הסתיים הסיפור זוהר ודניה בסוף?אני מפספסת פרקים והש.ח כל כך לא נוחים! חבל בגלל זה אני מפסיקה כבר לראות את הסידרה כי זה פרק כן פרק לא...באסה איתם
תודה בסוף היא תרמה ד"א? ואיך הסתיים הסיפור זוהר ודניה בסוף?אני מפספסת פרקים והש.ח כל כך לא נוחים! חבל בגלל זה אני מפסיקה כבר לראות את הסידרה כי זה פרק כן פרק לא...באסה איתם
M malvi New member 9/8/07 #9 היא עשתה ת'בדיקה וזה לא היה מתאים. זוהר ודניה.נתקו ת'קשר מה שנקרא. אבל הייתי שמחה מאוד אם תהיי עונה שנייה.... שיצא להם איכשהו לחדש ת'קשר.כי חבל
היא עשתה ת'בדיקה וזה לא היה מתאים. זוהר ודניה.נתקו ת'קשר מה שנקרא. אבל הייתי שמחה מאוד אם תהיי עונה שנייה.... שיצא להם איכשהו לחדש ת'קשר.כי חבל