פרק 268

renegader

New member
פרק 268 ../images/Emo58.gif

רק לחשוב שאנחנו רק בקרב הראשון עוד לא הגענו לנארוטו ובלונדי :))))) בקיצור התאוריה שלי שסאסורי היה פושט את העור של כל הבובות שלו (כשהן היו עוד בחיים)הייתה נכונה כדי להפוך אותם לבובות כמובן מה שאומר שסאסורי יותר מפחיד מאי פעם אם הוא הצליח להרוג את הקאזקאגה השלישי -קאזה שיכול היה ליצור מתכת ממוגנטת מהצ'אקרה שלו כדי לשמש כנשק זה קצת מפחיד אחד כזה שיכול להרוג קאזה שיכול לעשות דבר כזה עוד יותר מפחיד שלא לדבר על זה שלא רק שהוא הכין ממנו בובה בדמותו הג'וטסו שהוא השתמש כדי להכין את הבובות כולאות את הנשמה והצ'אקרה של ה"קורבן" בבובה ככה שהוא מכפיל את הכח של סאסורי אני חושב שאיטאצ'י כרגע ירד בדרגה סאסורי עלה כמה דרגות פסיכיות מעליו מה שאיטאצ'י עשה ניראה כמו מישחק ילדים לעומת סאסורי אחחח זה היה פרק טוב :)

kaiten

New member
../images/Emo58.gifלא מסכים איתך כלכך

לא חושב שסאסורי ניצח את הסאנדימה השלישי בקרב לפי דעתי זה היה יותר עניין של בגידה באמון והתקפה מאחור. דבר שני מה שהופך שינובי לטוב זה השכל שלו ולאו דווקא היכולות שלו ברגע שסאסורי הוא זה ששולט בבובה אז הבובה מאבדת את האישיות שלה ואת היכולת שלה להגיב למצבים כמו שהיא הגיבה בחייה. ודבר שלישי רק לרקורד כל אחד משבט ההיוגה יכול להתגבר על עניין המגנטיות מלבד זאת הוא באמת פסיכי :)

renegader

New member
אני לא מסכים איתך (גם) חחח../images/Emo58.gif

כשיש לך בובה חסרת נשמה עם אותם יכולות אז היא אוטומטית מסווגת כמכונת הרג אין לה שום מחסום ריגשי שיכול ליגרום לה לשקול שנית מהלך מסויים היא קיבלה פקודה מהפפטיר שלה והיא תבצע עד שהיא תצליח ביצוע נטו על הצד הטוב ביותר מבלי להתחשב בכלום חלק מהספיכיות של סאסורי נובעת מהחוכמה שלו (כל גאון הוא קצת פסיכי -רק שהגאון הזה עבר את הגבול) אם הוא לא היה יודע איך להשתמש בתכניקות של השלישי הוא לא הייה טורח ביכלל ולא היה מכין ממנו בובה אני מסכים איתך שהוא אולי לא ניצח בקרב אלה בגד בו ותקף אותו כשהוא לא היה מוכן אני לא מסכים על הקטע של ההיוגה אם שמת לב בפרק הזה הבובה של אבא של סאסורי לא הדפה את ההתקפה עד הסוף כי בסוף הצ'קרה של השלישי התחילה להשתלט עליו והוא לא נגע אפילו בחול הברזל הזה שעף אליו רק הצ'אקרה שלו (או של הזקנה בעצם) הדפה את החול ובכל זאת הוא "נידבק" ככה שזה לא משנה גם אם לדוגמא נג'י היה הודף עם הקייטן זה לא היה עוזר לו

lgmtk

New member
אני המום, המנגה פשוט מעולה!

הפרקים העכשווים של האנימה שווים לתחת (מצטער על הביטוי) לעומת הפרקים של המנגה, זה פשוט מדהים.

NineTail

New member
../images/Emo58.gif כן....

מעניין מה יודעת סאקורה עכשיו,חוץ מהכוח ה"שימשוני" שיש לה, בעיקרון היא צריכה לדעת לזמן את התולעת של טסונדה, צריכה לדעת ג'וטסו רפואי ולפי מה שקאקאשי אמר יש לה גם כישרון מיוחד בג'וטסו של אשליות... אבל יותר מעניין יהיה לראות את הקרב של נארוטו... מעניין אותי אילו עוד ג'וטסו חדשים ומגניבים הוא למד חוץ מ"אודאמא ראזנגאן" החזק...

kaiten

New member
אני חייב להגיב renegadir

הבובות הם לא רובוטים זה לא שהם מקבלים פקודות מילוליות המפעיל בובות פשוט שולט בהם תרתי משמע בעצם זה כאילו סאסורי נלחם בעצמו רק שהוא לא יכול להיפגע הדבר היחיד שכן מקנה יתרון זה יכולות blood limit שאז כן המפעיל בובות יכול להפעיל דרך הבובה. דבר שני הגנת הצ'אקרה של הבובה כן הגנה ממתקפת החול המתכתי היא עצרה אותו לגמרי זה שאחר כך החול נערם במפרקים זה אחרי שמגן הצ'אקרה ירד לכן אם נג'י או מישהו אחר משבט ההיוגה עושה קייטן לא רק שזה יגן עליו אלא גם יעיף את החול לכל הכיוונים .

renegader

New member
מה ההבדל בין הבובה לרובוט?

אחד מקבל פקודה מבנאדם באמצעים אלקטרונים השני מקבל פקודה מבנאדם דרך חוטי צ'אקרה התוצאה אותה תוצאה הפקודה מתבצעת כמה זמן כבר יכול אחד מההיוגה לעשות קייטן כדי להדוף מיתקפה של קאזהקאגה זה שהם היוגה לא אומר שהם עילית הם לא סופר נינג'ות (אם הם היו -הינו כבר רואים היוגה אחד כהוקאגה ) מה שכן הם חזקים מאוד אבל זה לא מספיק בלאד ליין או לא הם יפסידו בקרב נגד קאגה -יש סיבה מוצדקת לכך שהקאגה ניקרא קאגה ההתקפה של הקאגה לא נהדפה לחלוטין המטרה של ההתקפה היתה כדי לשתק אחד או יותר מהבובות ואם כבר אז גם לפצוע את סאקורה והזקנה אבל הזקנה היתה מהירה והצליחה להדוף תוך כדי הגנה על סאקורה והקרבת הבובה של האבא של סאסורי תכחשו כמה שתירצו סאסורי חזק בטירוף (קצת תרתי משמע בישבילך
) ויצתרך נס כדי להביס אותו לגמריי.

lgmtk

New member
או נס או שסאקורה ../images/Emo58.gif

למדה מטסונאדה משהו חזק בטירוף...או שמישהו ממש חזק יבוא לעזור להם. עד עכשיו הופתענו לגמרי, אני אומר שגם הדברים הבאים יפתיעו אותנו באותה מידה ואף יותר.

digiash

New member
אבל רובוט מפעיל את עצמו

הוא אומנם מקבל את הפקודות ממישהו אבל כל החישובים והתנועה מתבצעים עלידיו בובה לעומת זאת צריכה להיות מופעלת בצורה ישירה ם,ם *לא קרא את הממשך כי לא רוצה ספיילרים*

renegader

New member
means to an end

בניגוד לרובוט לבובה אין שרירים כדי לזוז מעצמה היא מנצלת את המערכת שרירים של סאסורי המפעיל שלה אבל כמו שאמרתי כל העיניין זה התוצאה מה שמיתבצע בסוף הפעולה התוצאה הישירה של הפקודה

kaiten

New member
../images/Emo58.gifעזוב את ההיוגה רגע...

למרות שאני עדיין חושב שנגד ההתקפה הספציפית של החול הממוגנט נג'י למשל יחזיק מעמד זה לא אומר שנגד כל המתקפות לקאגה אין רק התקפה אחת ... לא משנה אבל דבר אחד הורג אותי אני לא מבין איך אתה לא רואה את זה בראש שלי ... כשהבובה מזיזה את היד סאסורי מושך לה את היד הוא מושך בחוט שמזיז לה את ההיד הוא לא שולח לה פקודה תזיזי את היד... כשהבובה עושה ג'וטסו סאסורי מזיז לה את הידיים כדי שיצרו את החותמות ומושך בחוטים שמחוברים למערכת הצ'אקרה כדי לתעל את הצ'אקרה בצורה הנכונה .... אי לכך ובהתאם לזאת מה שאמרת בהודעות הנ"ל פשוט לא נכון אני לא רב איתך אני פשוטט לא מבין איך אתה יכול לראות את זה כמו שאתה רואה את זה

renegader

New member
אני אסביר

(אני יודע שאתה לא רב איתי- ויכוח זה דבר בריא :)) מה שלא הבנת זה שהדרך לביצוע משהו מסויים לא משנה פה הבובה היא בברור לא רובוט הקלט שלה שונה מה שכן הפלט שלה זה אותו הדבר ברובוט אתה מזין פקודות הוא קולט את הפקודה ועל סמך נתונים שהוא קולט הוא מפענח לתנועה בבובה אין אמצאי לקליטת קלט בצורה אלקטרונית הקלט שלו זה החוטי צ'אקרה הפלט גם אצל הרובוט וגם אצל הבובה זהה בשניהם מתקבלת תנועה במיקרה שלנו זה הג'וטסו אני מקווה שהבנת את החלק הזה

kaiten

New member
לא לא לא :)

אם היית צודק אז סאסורי לא היה צריך 10 חוטים בשביל לשלוט בבובה אלא חוט צ'אקרה אחד מה שקורה בפועל זה סאסורי מושך זרת הרגל זזה מושך אגודל היד זזה

renegader

New member
אתה מצחיק

לפי מה שאתה אומר הרובוט צריך רק פקודה אחת כדי להפעיל את כל הגפיים שלו? מה? רובוט משתמש ביותר ממיליוני פקודות וחישובים לשניה לא בפקודה אחת הבובה משתמשת ב"פקודות" מהמפעיל שלה בדרך שונה שזה הצ'אקרה הרבה חוטי צ'אקרה מה שאתה לא מבין זה שהדרך לא משנה אלא רק התוצאה

למעלה