פרק 25!

ברודי

New member
פרק 25!

אני לא אוהבת את הסיפורים החדשים... זה המסומם והחבר שלו שבגרמניה משעמם לאללה גם עם ההאקר לא מי יודע מה מעניין.. מה שגם פוסטמה הבחורה ההיא, כל מה שהיא צריכה לעשות זה לנתק את הרשת ולא לסגור את כל המחשב. מן הסתם אם המחשב מחובר לרשת הוא כן צופה בה כל הזמן, למרות שאני לא הכי בטוחה שהוא יכול פשוט להדליק את המצלמה מהמחשב.. אין כפתור על המצלמה עצמה? אם לא- שתקנה מצלמה שאפשר לסגור אותה עם מכסה פלסטיק ואז בכלל לא יהיה ספק שהוא לא צופה בה. ושתנתק כבר את הרשת!!! גולי וגידי היה חסר.. זה עדיין לא נגמר נכון? לא ראיתי את כל הפרק כי זיפזפתי בחלקים המשעממים (חלקים משעממים במסכים.. לפני כמה פרקים בחיים לא הייתי מדברת ככה) גם עצוב שנגמר הסיפור של בני ושירי. אה וההמשך של זוהר ודניה דווקא היה מעניין...

Army 0f Me

New member
מסכימה עם כל מילה

הסיפורים החדשים משעממים. וכן, אם יוצרים סיפור לא אמין זה יוצר אי נוחות לצופה ומקשה על ההתחברות לסיפור. עד שהסיפורים החדשים התחילו הייתי ממש מחכה בציפיה לפרק הבא. עכשיו אני די אדישה מול המסך (חוץ מהסיפור של זוהר ודניה). גולי וגידי נגמר.

Inbarit3

New member
אני לא מסכימה...

אני אוהבת אותם.
חוץ מזה,בקשר לנירה,היא מסוקרנת לדעת מי זה ההאקר והיא רוצה לחשוף אותו.בגלל זה היא לא מתנתקת מהרשת. גולי וגידי נגמר.

Miss Slim Shady

New member
גם אני מסכימה... אני אהבתי את הישנים..

חסר בחדשים משהו.. לא יודעת מה.. אולי סתם נקשרתי לסיפורים הישנים...

למעלה