פרק 22!

פרק 22!

גם ווילו ולייט, שנעלמו לאחרונה, מוזמנות להצטרף. ואני רוצה לראות הרבה תגובות, גם אם הן רעות! ואני אנצל"ש את ההודעה של עצמי בשביל משחק נחמד פרי מוחי הקטן: נעשה השוואה בין דרגון בול זי לנושאים האקטאוליים כרגע בעולם: המלחמה בעירק! אני אתחיל ואתם מוזמנים להוסיף: פריזה-סדאם-יש לשניהם מלא חיילים שמשרתים אותם ושניהם מושלים בנתינים שלהם (במקרה של פריזה-הנאמקים) ביד קשה ומעבידים אותם. שניהם דיקטטורים ופרנואידים ולשניהם יש הרבה צורות (לסדאם יש כפילים). יש רק הבדל אחד קטן: סדאם לא הרג את כל העירקים! למרות שגם זה יקרה בקרוב. גוקו-בוש-מגיע מארץ רחוקה (כדור-הארץ) כדי לחסל את העריץ סדאם (פריזה) ולהציל את העם העירקי (הנאמקי) מהשמדה. הנאמקים-העירקים-נשלטים על-ידי הרודן האכזר סדאם (פריזה) ומחכים בקוצר רוח להגעתו של המושיע שלהם (בוש) וצבאו (גוקו, קרילין, גוהאן ופיקולו).

קרייטון

New member
פרק נחמד../images/Emo13.gif

אבל סאדם ופריזה זה די דפוק

hevel

New member
ניראה לי ששחכת משהו

גוקו בא לשם עם חבריו = בוש בא עם בריטנה (בקיצר, - הקואליציה שלו) וגוקו בא לשם בשביל הדרגון בולס= בוש בא לעיראק בשביל הנפט
אבל רעיון ממש יפה! מזכיר לי את המישפט- "הכל קשור להכל"\ "הכל זה הכל"

חחח...גדול...גם לי יש...

קינג קאיו-הרמטכ"ל בצבא ארה"ב-מאמן את החיילים(פיקולו,טין,יאמצ'ה ושיאצו) ושומר איתם על קשר כשהם בנאמק(עירק). לא חשבתי על עוד...גם למוחי יש מגבלות

לא נעלמתי...

טוב..נעלמתי חלקית P: ורייסטי פרק 22 נהדר!! ועכשיו אנשים תגיבו לרייסטי גם כן על הפרק!!אני בטוחה שהוא רוצה תגובות..(כמו שאני רוצה תגובות על הפיק שלי..) ואין לי מושג איך לערוך את ההשוואה הזאת P: אני אנסה לעשות את זה עם דברים מוצקים...לא להרוג אותי אח"כ.. השריונות של הסאייאנים וחייליו של פריזה=ערכות מגן-תחשבו על זה ככה..שניהם מגנים מפני התקפות..P: ואני מצרפת את פרק 10 שלי,אני רוצה לראות תגובות גם לשלי וגם לשל רייסטי!אנשים תתעוררו!!

Ryuu Akuma

New member
אדיר.. חח.. לקרוא את זה פעם שניה..

אבל לא נורא.. פיקים אדירים.. איזה חביב זה שמילי גר איתי באותו מושבה.. אני יכול ללכת אליו לקרוא מלא פיקים..
אבל זה אחד הפרקים היפים יותר שקראתי עד כה..

'תחדש על החתימה

וחופית, את יודעת שהפרק מעולה כמו שכבר אמרתי לך. ומה דעתכם על שלי? ניקי? את הגבת רק למשחק (אגב, קראתי את הפיק שלך בפורום דיג'ימון והוא היה נורא מצחיק, אז תגיבי לשלי למרות שלא הגבתי לשלך).

אנשים תגיבו לפיק שלי...

זה חשוב לי מאוד מאוד... גם אלו שקראו באייסיקיו שיגיבו. ואלו שלא קראו עד עכשיו תתחילו לקרוא ותגיבו...ואלו שקוראים ומוסתרים בצללים תגיבו בכל אופן..ואל ש..טוב הבנתם את הקטע..אני רוצה תגובות!!

לא הגבתי לפרק שלך??? ../images/Emo2.gif

מוזר, הייתי בטוח שכן. טוב, נו: פרק יפה מאוד ותמשיכי לפרסם את השאר.

למעלה