פרק 22

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
פרק 22 ../images/Emo58.gif

טוב, הייתי צריך לדעת שמרגע שתהיה לסיילר יכולת של שינוי צורה דברים יתחילו להסתבך (למרות שבתחילת העונה רצו דווקא לפשט את העלילה). הקטע עם מאט הוא לדעתי חוב ישן לצופים מאז העונה השניה שבה אנג'לה אמרה למאט שהוא עלול למצוא את עצמו עושה דברים רעים (לא זוכר את הציטוט המדויק). סך הכול היה פרק מותח מאוד למרות שלא היו כמעט קטעי אקשן טובים , נראה לי שזה הפרק הראשון שסיילר לא השתמש ביכולת טלקינזיס שלו ולא העיף דברים מהידים לאנשים
. אני מקווה שאני לא עושה לאף אחד עוד
, אבל ברור כבר שהחברה התחילה לפעול כבר בשנות 60 (הפרק הבא נקרא 1961) ולאבא של מוהינדר ואנג'לה היה חלק יותר גדול בזה ממה שידענו עד עכשיו. יצא כבר פרומו לפרק הבא, אבל אני לא מתכוון לראות אותו.

../images/Emo58.gif 322...

גרררר, אני שונא שסיילר לקח את יכולת שינוי הצורה (בדיוק כמו ששנאתי את ההיא, בעונה 2) שיכלה לשנות צורה. כי אפ'עם אי אפשר לדעת מעכשיו, אם זה סיילר או השחקן האמיתי
ואני צופה הרבה טעויות שיקרו מעכשיו בגלל זה. סיילר מתלהב מהתכונה הזאת. וכך גם התסריטאים. וזה מעצבן אותי. אהבתי את הפרצוף שאנדו צריך לעשות כדי לגרום לתינוק להירגע
זה משעשע לחלוטין!!!!! חחחחחחח.... אהבתי את הסצנה האחרונה במיוחד, התשובות מהעבר עם אנג'לה, זה הולך לפתור לנו כמה דברים. לדעתי שם התחילו לראשונה לייצר כוחות. רק לא הבנתי כ"כ מה מוהינדר אומר ברקע, כשהם חופרים את הגופות... יש אפשרות לתרגום חופשי?

הטריילר לפרק 323 - שלושה פרקים לסיום!../images/Emo58.gif

http://www.youtube.com/watch?v=xKW_WDNJzOo רואים סופסוף את אחותה של אנג'לה. האם הכל קורה בתוך החלום של אנג'לה??? ומה לעזאזל הרוח הזאת? נוח בנט נופל לתוך... מה?!?! אעעע, הרבה שאלות על הפרק הבא!!!

always be me mc

New member
אכן יש הרבה שאלות

אבל דווקא בגלל השאלות האלו(והתמונות פרומו המסקרנות) מה זה בא לי לראות עכשיו את הפרק הזה
בקיצור נקווה לטוב, מקווה שהפרק הזה יהיה פצצה גם מבחינת עלילה וגם ברייטינג(כי זה מה זה עצוב לראות שגם פרקים חזקים מקבלים רייטינג גרוע) הו כן ותודה רבה רבה על הטריילר

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif 322

אני ממש אוהב את הווליום הזה. שיפור עצום מהווליום הקודם. -המסע לנקמה של מאט בדנקו, שכמעט עלה לו בטיפת המוסריות האחרונה שלו, בסופו של דבר כן הצליח. הוא לא היה צריך להרוג את מה-שמה כדי להכאיב לדנקו. מספיק שהוא גרם לה להבין מי זה דנקו האמיתי, והיא כבר הלכה ממנו. אני ממש אוהב את הפיתוח של הדמות של מאט, שלמרות שיש לו את כל הסיבות שבעולם לרצוח את הבחורה הזאת, בסופו של דבר הוא מבין שהוא לא המפלצת שדנקו מנסה לעשות ממנו, ולא באמת מסוגל לרצוח מישהי בדם קר, גם אם זה יפגע בדנקו. ושוב, כמו שאמרתי, בסוף הוא לא היה צריך לרצוח אותה כדי לפגוע בו. - הכוח החדש של סיילר מוביל למשחק חתול ועכבר בינו לבין נוח. מזל שנוח יותר חכם משאר הדמויות בסדרה[ומהתסריטאים
], וישר מבין שהגופה לא שייכת לסיילר, שלסיילר יש יכולת לשנות צורה, ושדנקו משתף איתו פעולה. הקטע שבו הוא גורם לדנקו לחשוב שהוא סיילר היה מעולה, ובהתחלה הייתי בטוח שזה באמת סיילר[משהו בהליכה שלו למשרד של דנקו, והמבט שהיה לו בעיניים. בהתחלה חשבתי שזה משחק ממש גרוע של השחקן, אבל העובדה שזה היה מכוון גרמה לי ממש להעריך אותו]. והקטע שבו הוא ירה בסוכן היה טוב, לרגע חשבתי שהוא באמת ירה באדם חף מפשע, כי תמיד הכוח של ההתחדשות עבד אוטומטית, וקלייר התעוררה מיד. כנראה שלסיילר יש שליטה יותר טובה מקלייר על הכוח. - חשיפת העבר של אנג'לה - אין יותר מדי מה להגיד על זה, בגלל שלא באמת קרה עם זה משהו בפרק הזה. אולי מוהינדר יצטרף לפטרלים ולנוח בעיירה הנידחת בפרק הבא, ונגלה עוד קצת פרטים. בכל מקרה זה לא המקום שבו התחילו להיווצר האנשים עם כוחות, כי לאדם מונרו היו כוחות 1000 שנה לפני זה. - הירו משעמם, שיהרגו אותו ואת אנדו כבר. לפחות עם הפגישו בין מאט לתינוק שלו.

Billy Shirs

New member
אבל הפרצוף!../images/Emo58.gif

איכשהו הדברים הכי מצחיקים בסדרה קורים עם אנדו (טוב, אולי בגלל שאי אפשר לעשות איתו משהו דרמטי). כרך שעבר כשהוא קיבל את הכוח שלו וניסה להשתגר, ומאט ודפני הסתכלו עליו בציפייה, זה היה פשוט הרגע הכי מצחיק בסדרה.

../images/Emo58.gif

קודם כל, אולי אדם לא היה מתרפא אלא בעל כוחות כמו של פיטר, והשיג מהירו את הכוח... אה, לא, הוא היה חייב להשיג מאיש זמן-חלל אחר את הכוח כדי להשתגר לעבר. חוץ מזה, ברור שלסיילר יש שליטה יותר טובה על הכוח של קלייר! הרי סיילר חקר לה את המוח איזה שעה, אז הוא יודע את כל השיטות המתוחכמות ביותר, כמו איזשהו צ'יט נדיר למשחק מחשב. קלייר לעומת זאת, לא יודעת את כל נסתרי הכוח שלה, מה גם שהיא נערה, יחסית בגיל ההתבגרות. ואם כבר מדברים על קלייר, סמתי לב לאחרונה לעובדה שהיא נראית יותר כמו אל וגם משחקת הרבה יותר טוב... האם קירסטן החליפה את היידן בתפקיד? (הלוואי!)

Shira1235

New member
מאט פארקמן הקטן

זה משהו שלא הבנתי. למה לפי העונה השניה, מבינים שבעצם התינוק של ג'ניס הוא לא של מאט, אלא של ההוא השני. אז בעצם הוא כן של מאט? אז למה הוא עזב אותה?

necky

New member
וכמובן../images/Emo58.gif

למרות שזה לא כל כך משנה הם גילו איך סיילר ניצל מהשריפה הזכוכית נמסה מהשריפה

james bond 1

New member
מה הרייטינג הנוכחי של העונה??

הווליום הנוכחי מצליח באמריקה או שהרייטינג מיתדרדר????

ET2k

New member
לא בדקתי, אבל מה שכן...

בהודעה על עונה רביעית הבהירו שהתוכנית מאוד פופולארית גם בחו"ל (מספיק לראות לכמה רשתות זרות היא נמכרה).

פרק ממש טוב!! ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל אני שמחה שמוהינדר חזר לעצמו והתחיל לחקור מחדש ולחפור
הקטעים עם מאט היו מעולים..ידעתי שהוא לא יהיה מסוגל לרצוח את ההיא..הוא באמת טוב מדיי..מזל שהירו הציל אותו!! איזה חמודה היתה הפגישה שלו עם התינוק! עדיף שישאר אצלו ולא אצל ג'ניס חחחח הוא גם ממש יעיל עם הכוחות שלו..
אנדו והפרצוף אכן היה קורע
איזה איחוד משפחתי!! הרבה זמן פיטר וקלייר לא נפגשו.. מסכן נוח מה סיילר עושה לו..איזה עצבים עם השינוי צורה הזה אני כל הזמן בפראנויות וחושדת שכל אחד זה בעצם סיילר! גם הפרומו לפרק הבא נראה ממש טוב!! דיי רק עוד 3 פרקים?! מה נעשה בלי הירוס?!?!

למעלה