פרק 217

NatalieMi

New member
כשהם יצאו ../images/Emo58.gif

מארהב במטוס , וכבר ידעו על זה . לא זוכר שרדפו אחריהם והם בסוף צנחו ? הצנחן השני מת וסוקרה הצליח לצנוח במקסיקו, ככה הם ידעו אני מניחה.

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif

הוא דיבר עם מריקרוז בטלפון ציבורי, אי שם לפני הרבה פרקים... "bla bla ill be in Extapa waiting for you"

מן הסתם היתה האזנה למריקרוז

לא? כמו לכל קרובי המשפחה של הנמלטים. וסוקרה השאיר לה הודעה שהוא יחכה לה באקסטפה.

oror15

New member
פרק ממוצע..

אבל מה אם באליק?! הראו את כולם חוץ ממנו

victoria777

New member
../images/Emo58.gifהיה פרק טוב

אני לא חושבת שהסצנות עם סי נוט היו משעממות.מעניין איך הוא בדיוק מתכוון לקיים את הצד שלו בעסקה עם מהון(אני בספק שהוא יצליח). אהבתי איך שמייקל,לינק ושרה דפקו את קלרמן.אבל הוא בטח ינסה להתנקם. לגבי טי באג,זאת הפעם הראשונה שהוא מראה איזשהו סימן של רחמים.נראה שצפוייה לו התמוטטות רגשית.יש לי הרגשה שבקרוב התסריטאים יפטרו גם מהדמות שלו.

shiri_b

New member
../images/Emo58.gif הפרק היה

בסדר, הקטעים של סי נוט היו ממש מעממים, שקלתי לדלג עליהם אבל אז אמרתי שאני בטח לא אבין דברים.. לפי מה שהראו בהתחלה ב'פרקים הקודמים' ופתאום הראו שמייקל אומר לסוקרה שאם הוא צריך עזרה שיפרסם הודעה בלוח, ואז רואים את סי נוט נכנס, לדעתי ככה הוא ידע איך להגיע אליו...

alof123

New member
עזרה

מישהו בבקשה יכול לשלוח לי קישור להורדה במסר של פרק 17? תודה רבה...

Crow4U

New member
זיהוי שיר...

שלום לכולם, מישהו אולי יודע איך קוראים לשיר שהתנגן בקטע שטי באג נכנס לבית הישן שלו... (דקה 15)? תודה מראש

nady4u

New member
../images/Emo41.gifפרק מעולה מעולה ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כל הכבוד, היה הכל מתח, עצב, שמחה, אנושיות, פרק מדהים ביופיו
אני כבר מחכה לראות מה יש בדיסק און קי היה לי עצוב לראות את טי באג נשבר רגשית, ואת הצד האנושי שבו, לחלום שיהיה לו משפחה שהתנפץ אי אפשר להכריח אנשים לאהוב אותך, והוא הבין את זה בסוף איך שרה נקמה בקלרמן - פווור קלרמן איך הוא ברח. סי נוט גם נשבר לראות את ילדתו סובלת ולכן הקריב את עצמו למענה. לראות את קלרמן ולינקולן משוחחים - אח היה אדיר. אהבתי את פופ - גבר גבר. חבר'ה סוקרה הגשים את חלומו - מגיע לו פרח
אני אהבתי אהבתי אהבתי

DevilGirl92

New member
217 ../images/Emo58.gif

הקטע עם סקופילד היו כל כך נדושים חשבתי שהוא סוף סוף חוזר לעצמו כשהוא כיוון את האקדח לפופ, אבל לא כל הקטעים עם סוזן וטדי היו משעממים עד עכשיו, אבל הפלאשבקים וההתחרטות שלו היו טובים. אני מקווה שעכשיו תהיה לו עלילה מעניינת יותר (מישהו אמר עונה 1?
) קודם בליק, ועכשיו בנג'מין רודפים אחרי סקופילד. בטח הפיצוץ יבוא בקרוב. סה"כ פרק נחמד. 5 פרקים נשארו לעונה (או לסדרה). זה קצת עצוב.

לפי דעתי אחלה פרק../images/Emo58.gif

לא הבנתי למה אנשים כותבים שהוא לא משהו כשלי נראה שזה אולי אחד הטובים, ובוודאי יותר טוב מהאחרונים. אהבתי את הקטע ה"רגשי" שהיה בין לינק לקלרמן שהם דיברו על האהבה של קלרמן לנשיאה והוא התכחש לזה..זה היה אנושי לשם שינוי. למרות שאני יודעת שמייקל ולינק אמרו שלא יהיה להם צורך בו אחרי שיגלו מה יש בכספת התבאסתי שהם ככה זרקו אותו, עוד במיוחד שהוא יכול להתנקם בהם על זה. סי-נוט ונהלי בתי החולים בארה"ב ממש מעצבנים, הילדה שלו כמעט מתה ובגללם הוא עכשיו יילך אחרי מייקל.... זה באמת מעצבן, אבל כאבא שעשה מיליון שטויות, מה הוא כבר יכול לעשות לטובת הילדה שלו? זמנים נואשים דורשים פעולות נואשות (או איך שכותבים את זה באנגלית...) סוקרה- היה חמוד כל הקטע עם ההוא מהשדה תעופה, וסוף סוף הוא נפגש עם מריקרוז... מקווה שלא יקרה כלום לפופ, הם שמו אותו במצב לא נעים ולא בריא בכלל..................... זהו.

auah vfuxht

New member
פרק מדהים ../images/Emo58.gif

הכי טוב בינתיים לאחר הפגרה. פרק מלא בתוכן,מתח וסיפורים אנושיים. נתחיל המסיפור המרכזי-האחים. סופסוף הם השיגו את ההוכחה שלהם למרות שלדעתי יכלו כזהירות לשכפל את המפתח ולא לתת את העותק היחיד לפופ הזה. אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני רואה בסדרה את קים מחוץ למשרד וזה היה מרענן. בכלל היה מרענן לראות אותו חוטף בוקסים-מגיע לו! אין אף אחד בסדרה שהייתי מאחלת לו מכות כמו לקים וזה היה כיףףףף. זה היה טוב שקלרמן לא נכנס-הוא עוד יכול לשנות את דעתו ולגנוב את ההוכחה ולהביא לנשיאה. הם מצאו בדיוק את הרגע הנכון להוציא אותו מהתמונה. אהבתי גם את הסיפור של סי-נוט אבל מהרגע הראשון של הפרק ראיתי שאין לו ברירה אלא להסגיר את עצמו-אין לו מה לעשות יותר. אני רק מקוה שאשתו באמת תשתחרר והוא יחיה. זה יהיה ממש חסר רחמים אם מאהון יירה בו גם. נראה לי שבגלל שיש לו ילדה אכן מאהון ישאיר אותו בחיים. טי-באג התותח הראה את הצד הרגשי שלו. הוא נזכר בילדותו הקשה, ושאבא שלו אמר שהוא יכול להיות נשיא ומה ייצא ממנו באמת, וביקש מאשתו הזדמנות שניה. צדקו אלו שאמרו לפניי שהקטעים שלו עם המשפחה משעממים יותר אבל מרגע זה נקווה שיחזור לעצמו. בכלל,הוא הפתיע לטובה שלא פגע בהם וקרא למשטרה. ייצא ממש תותח. עכשיו אני מחכה לפרק 18 לראות מה יהיה בקלטת ומה יעשו עם זה...

למעלה