פרק 212

orale12345

New member
פרק מעולה

אני ממש אהבתי שחוץ מכמה הערות קטנות לא הזכירו את דונאט יותר מידי. אהבתי שהיא שוב עוזרת לוואלס ,זה מוכיח לו שהיא חברה אמיתי שלו והוא לא הביצ' הקטן שלה. ג'קי מתחילה את הטרנפורסמציה שלה. הקטע של השיר של ורוניקה מעולה -הסולן של ספוון מעולה מעולה מעולה יש הרבה שירים שלהפ ברקע- הקטע שוויבל נוסע באוטובוס היה קצת עצוב הוא כבר לא שולט. לוגאןןןןןןןןןןןןןןןןן מהם יפה מתוק שלי חחח קרע אותי שהוא שיחק גולף! פרק 13 הולך להיות אפילו יותר יפה מפרק 13 לדעתי הסדרה לגמרה חזרה לעצמה!

היה באמת פרק מדהים!!

שוב הם עושים את הטוויסטים האלו שאתה חושב משו אחד ואז הם באים בסוף והופכים את הכל! אני מתה על זה
לגמרי לא ציפתי לזה שג'קי בסוף הייתה חלק מזה! היא הייתה מזה מתוקה בסוף!! ואיזה קטע שהיא רוצה אותו אבל וואלס הולך עם מישהי אחרת בסוף...
איזה עצוב זה היה שכל הכנופיה של וויביל נגדו, והוא כבר לא המנהיג יותר... מסכן, הם קרעו אותו... איך רחמתי עליו כשהוא נסע באוטובוס וכולו חבול...
אבל מעניין למה הוא הרביץ לקרלי הזה...|תוהה| ומעניין למה אבא של ג'יה אמר לה לרדת מהאוטובוס...|תוההעודיותר| ומה הקשר של טרנס לאוטובוס לכל הרוחות?!?!!|מתפוצצתמסקרנות| אה, ואהבתי את הקטע שורוניקה אומרת שהיא הולכת לגהנום
וכל הקטע עם הוידוי שלה..חחחחחחח בקיצור- פרק שווה!!

למעלה