פרק 211

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
יש אותו כבר מהיום בבוקר..אבל הפסקתי

להוריד כי אני מוריד את העונה השנייה של המירוץ לאתמול אז מחר אני אתחיל עם הפרק ה11..ואז סיני

Rachel47

New member
ראיתי לפני יומיים ../images/Emo15.gif

את פרק 9 ועכשיו אני מורידה את 10- 11...אוף זה כל כך איטי... ופרק 9 היה עצווווווווווווווווווווווווווווווווווב

dalida1988

New member
ראיתי...

אהבתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אל תדאגו אין ספוילריםםם אוף אנשים אתם איטים!!!!!!!!!!!!! בעעע עליכםםם בריידן שולטט תאמינו ליייי

0Twisted Angel0

New member
פרק 11 באמת יפהההה ../images/Emo13.gif

מרגישים שכבר הגיע סוף הסדרה...לא?! כול מיני בעיות נפתרות...עכשיו רק נשאר לג'וני ואווה להיות ביחד....אולי אפילו להתחתן....וזהו

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

כן אמתתתתתתתת רק חבל חבל מאודדד שאין עונה שלישית באסה איתםםםםםםםםםםם

נופר 247

New member
../images/Emo58.gifראיתי../images/Emo58.gif

או קיי הפרק...בפרק הזה יותר התרכזו בניקי וקמרון ג'סי ופיית (אחות של ניקי במציאות) איזה יפה ...
קמרון מסכן..מזל שיש לו את ניקי..איזה מבוהלת היא היתה בתחנת משטרה.אחרי שעצרו את אבא של קמרון על נהיגה בשכרות ואח"כ שאווה באה..לא יודעת איך שאני מכירה את אווה הייתי מצפה ממנה ליותר...אבל אחרי זה איך שקמרון בא לצעוק על ניקי בגלל שהיא סיפרה לאווה על אבא שלו...ואז היא אמרה לאווה לא אכפת מי אורים קמרון נשאר כאן. נקודה. יפה .!!! כל הכבוד אם היה אויקון של כפיים הייתי שמה..רואים שהיא אוהבת אותו ואז הכי ריגש אותי שאבא שלו בא לבית ואז אמרו שהוא צריך לשפר את עצמו ולהפסיק עם השתיה ואז הוא בא חיבק אותו ...
מרגש......... עכשיו לדמות חביבה עליי ברידן...(טוב לפחות ההשחקן...ג'סי
) ופיית (שהיא אחות קיי במציאות והם נ-ו-ר-א דומות ממש אפשר לראות את קיי בפיית) אז מה היה שם...מכל הבנות שהיו לבריידן.זאת הכי טובה..בהתחשב שהיא באה מאותה המשפחה של החבר המניאק שלו היא יצאה ממש טוב...היא מסודרת ועכשיו היא מחפשת קולג'..כל הכבוד ומה הקטע היא רואה את בריידן האמיתי..את בריידן מתחת לכל הפוזה של הגולש החתיך...והיא מושכת לכיוון טוב..היא הצילה אותו כל הכבוד אני רק מקווה שהיא תחזור...(מחזיקה אצבעות הפרק הסיום) אבל מה היה חסר..סצנה שהיא וניקי נפגשות איכשהו..זה היה מגניב... הקיצר פרק מהמם.....כמו תמיד...מרגישים את הסוף..
אה ונכון שלקראת הסוף לפני שפיית נוסעת אז הם דיברו על איזה קולג' זה הקולג' שג'סי (
) רוצה ללכת אליו במציאות...

מ רוחאס

New member
../images/Emo58.gif הפרק הכי יפה שהיה בינתיים

דיי עוד 4-3 פרקים וזהו אין יותר שניה לא הבנתי קמרון עובר לגור שם? לתמיד.?

נופר 247

New member
נ"ש...חחחחחחחחחח

משהו מצחיק..נכנסתי לאתר הרישמי של סאמרלנד לראות את הטריילר של פרק 12 ושמו טריילר של פרק ישן...בכלל נראה לי גם התקציר של הפרק ישן..

למעלה