פרק 21
!!!!!!!

סליידר

New member
פרק 21 ../images/Emo58.gif!!!!!!!

וואו!! פרק גדול! סוף סוף לא היתה חקירה מהצד אלא רק התעסקו בורוניקה ובעבר. לוגן מתגלה כבחור הטוב ואחרי שחושים שהכל טוב הוא מתגלה שוב בתור הרע. דנקן יודע שורוניקה אחותו (זה בטוח?) ושכב איתה. אגב הוא ידע שהיא אחותו בזמן שהוא שכב איתה? דוחה! קית' מוצא דרך להוכיח שאייבל קונץ לא הרוצח ואמא של ורוניקה חוזרת... שבוע הבא פרק אחרון
סידרה מעולה.

אנה12

New member
לא ראיתי את הפרק אבל..

אולי תגיד לי איך לוגאן היה טוב ואז רע? וגם למה דאנקן כזה טיפוליסט?? (חחח אני שונאת אותווווו)

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo163.gif../images/Emo99.gif

היה פרק בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זונההההה רק תאמת לא אהבתי את הסוף (עם אמא שלה...) אבל כל הפרקקקקקקקקק יואוווו אני כולי מתרגשתת מסכנה כמה היא בכתהההההההההה ולי נראה שהיא תגלה שדנקן הוא לא אח שלה.. כמעט הרגתי את קיית שהוא החליט להזמין את הזונה או מי שהיא לא הייתה יואו ואני לא אוהבת את דנקןןןן נראה לי הוא שבר בכוונה את המפתח לשתייה ואז רצה להביא לה משהו לסמם אותה לשכב איתה ושהכל יהיה מצולם איזה עצובבב שפעם הבאה זה פרק אחרוןןןןןןןןןןןןןןן
אוףףף כל הסדרות מתחילות להגמר עכשיווו באסההה איתם!!!!

תתש

New member
פרק 21 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוקיי מה קורה עם הכותבים של הסדרה, הם חייבים להפוך את לוגן בכל דרך לרע. בכלל עכשיו אני נזכר שהמצלמה הייתה כבויה והוא לא התכוון לצלם את עצמו וורוניקה אז למה היא עושה מזה עניין, זה לא שהיא לא ידעה שבעבר הוא היה ככה. וגם 5 דקות לפני הוא אמר לכולם שלמי שיש בעיה עם ורוניקה יש לו בעיה איתו. אז אני מקווה שבפרק הבא הם יחזרו כי את השוטר היא זרקה ממזמן ואפילו אם דנקן לא אחיה אין להם סיכוי למערכת יחסים נורמלית. קודם כל איכס |פרצוף מקיא|, למרות שהציגו אותו כמשוע בתוכנית זה כבר עובר ת'גבול. תמיד חשבתי שדנקן אנס את ורוניקה אבל לשכב עם אחותחה שאתה יודע שהיא אחותחה |פרצוף מקיא| (עדיין יכול להיות שוורוניקה לא אחותו). עכשיו לפחות יודעים בבטחה שדנקן חנק את אבא שלו, כמה ימים אחרי שהוא נפרד מורוניקה, כי אמא שלו אמרה לו שהיא אחותו. שבוע הבא פרק סיום העונה ואני מהמר על סלסט בתור הרוצחת כי זה ברור מדי שאלו יהיו דנקן ולוגן, חוץ מהעט אין שום דבר שמחשיד את וויבל, ולא הראו שלג'ק קיין יש סיבה ממשית לרצוח את לילי. לכן זאת סלסט כי בטח לילי איימה לחשוף שורוניקה היא הבת של ג'ק ושהיא יצאה עם אחיה במשך שנה (וכל מה שמשתמע מכך) ואפילו אם היא לא הבת של ג'ק רק הפרסום השלילי היה הורס את משפחתה ועדיף יותר לרצוח את ליל מאשר שתי האפשריות הקודמות. ולכבוד פרק סיום העונה אני פונה למנהל הפורום לעשות סקר של מי רצח את לילי?

binen

New member
לא ממש../images/Emo58.gif

המצלמות היו דלוקות (הוידאו הקליט אותן), רק המסך היה כבוי. זה לא אומר שלוגן לא הקליט. כל הקטע עם לוגן וורוניקה נראה לי חשוד לגמרי. גם מסיבת ההפתעה - יכולה להיות מאורגנת ע"י לוגן ואבא שלו כדי לצלם את ורוניקה ולהפעיל לחץ עליה שלא תגלה מי הרוצח: לין אקולס? אהרון אקולס? לוגן? משפחת קיין? דבר נוסף, יכול להיות שדאנקן וורוניקה הם אחים - אבל מהצד השני! כלומר שקית' הוא אבא של דאנקן! ואז הוא איים לחשוף זאת, הגיע לבית משפחת קיין, התווכח עם סלסט - ובטעות הרג את לילי קיין - וזה גם יכול להיות אם הוא לא אבא של דאנקן וורוניקה. ולמה ליאן מארס חזרה בדיוק עכשיו? הזונה מוגאס הסכימה להלשין?!?!?! בקיצור, פרק טוב ומותח - ויש למה לחכות

../images/Emo58.gif פרק טוב, אבל לא ממש.

קצת מיותר אפילו. הקטע כשורוניקה בכתה היה כל-כך לא אמין. זה ממש הרס. כי היא הייתה עד כה השחקנית הכי טובה בסדרה, וזה כנראה היה ממש גרוע אם דאנקן שיחק יותר טוב ממנה. שום דבר מפתיע. הקטע עם ה"ורוניקה-דאנקן = אח-אחות" כבר די נמרח, קצת מאוס. הקטע עם המסיבה היה מאוד מפתיע. זה היה מאוד במקום כשפתאום דאנקן הסתכל על ורוניקה ולוגן מתנשקים. גם כשבסוף מגלים שלוגן סימם את דאנקן כדי שיישכב איתה היה קטע טוב. כי אחרי הכל, עם כמה שלוגן נהייה טוב ודודידו שמח- יש לו וואחד היסטורי עם ורוניקה. אבל פאקינג לעשות אותו שטן כשמגלים שהוא צילם במצלמה נסתרת אותה ואת דאנקן שוכבים?! הגזמתם. בכל מקרה, הפרק לדעתי ממש זז רק ב-6 דקות האחרונות. וחבל שלא עשו משהו עם הקטע כשדאנקן מכה את המכונית עם מעדר ואלונה טל צורחת. היו יכולים לעשות מזה שהוא מביא לה את המעדר בראש, והיא הייתה מתה בצורה של לילי. נכון, היינו מאבדים עוד שחקן ישראלי מכוחותינו- אבל גאדד, כמה שזה היה יכול להיות מותח! אבל עדיין... אני מחכה לפרק הבא. מקווה שדברים ייפתרו סוף סוף.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif שאלה-אליך.

איך הגעת למסקנה שהוא צילם אותה ואת דאנקן שוכבים? זה לא אותו בית. הבית במסיבה היה הבית של שלי לא?... הרי זו המסיבה של שלי... שלי שלי שלי אמרו את השם שלה אולי מיליון פעם..

לא ממש הבנתי..../images/Emo58.gif

איך היא הגיעה למסקנה שאלו מצלמות נסתרות..? ולא מצלמות אבטחה או משהו. ובכלל חשבתי שהמסיבה הייתה אצל קטי בישוף או מי שזו לא תהיה. אוף, הכל מבולגן לי.

סליידר

New member
../images/Emo58.gif

אולי כי זה כוון על המיטה מכל זווית, ולא על הדלת.

שאלה:

מה קורה בסוף עם לוגן וורוניקה?היא סולחת לו הם ביחד בסוף?עדיין לא ראיתי את הפרק אני מורידה עכשיו אז אני סתם רוצה לדעת...אה ומתי יהיה אפשר להוריד את הפרק האחרון?

../images/Emo58.gifפרק21

ואווווווווו אין לי מילים ! אני לא אגיב עכשיו כי כולי באקסטזה .. לדעתי ורוניקה הייתה צריכה לשאול קודם כל את לוגן על המצלמות לפני שהיא הלכה - אני אוהב את זה שוויביל בא לעזרתה בכל זמן . איזה סופ מותח - פרק הבא הוא יהיה כל כך טוב !! מת כבר לראותו!

הגרול

New member
אני מתה על וויביל... ../images/Emo13.gif

הוא כזה נחמד לורוניקה כל הזמן, מהפרק הראשון... הכי אהבתי שבפרק הראשון הוא אומר לה: weevil love you long time ואז עושה קולות של נשיקה כזה...חחח

Leuko

New member
יואו!!!!!!! פרק מדהים!!!!!!!!!

חשבתי שלא תדברו על זה כאן, אבל איזה כיף לחלוק את זה עם עוד "ורוניקאים"...... לדעתי פרק חזק במיוחד- ודאנקן ממש שיחק מדהים, ההתפרקות שלו כשורוניקה התעמתה איתו, עמדו לי דמעות בעיניים. בעצם, כל הפרק כמעט עמדו לי דמעות בעיניים, איזה מסכנה ורוניקה! כמה צרות אפשר לשפוך עליה????? עד שחשבתי שלוגן כבר "עבר צד" ונהיה בחור טוב- פתאום המצלמות האלו??? אני מקוה שאיכשהו הוא לא ידע עליהן... שפעם זה היה החדר של אבא שלו אולי, או שמישהו עוקב אחריו או...... טוב, מותר לקות, לא? לא הבנתי מה ליאן (ככה קוראים לאמא של ורוניקה, נכון?) עושה שם פתאום, איך הוא מצא אותה??? ומה עם אמא של וואלאס???? אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא......... אבל פרק חזק, אין מה לדבר.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאוף!!!

מה נסגר עם לוגן וורוניקה!?!? ארג. מצד אחד זה מתאים ללוגן להיות זבל ולסדר את וורוניקה רק בשביל [לשכב איתה?] ולצלם את הכל ואז לא יודעת מה לעשות עם זה אבל משהו שישפיל אותה.. אבל מצד שני, זה צריך להיות משהו מאוד מתוכנן שהוא כביכול חשב על זה קודם והחליט "טוב אני מסדר את וורוניקה אז אני אתנהג כאילו אני נמשך אליה ונראה איך זה יתגלגל" אבל זה לא היה ככה.. זה היה מאוד ספונטני... וגם הוא עשה יותר מדי דברים שישפיעו גם על החיים שלו בשביל סתם בדיחה... הוא לא היה מסכן את החברות שלו עם דאנקן סתם.. וגם, הוא כבר לא נראה כזה טראבל מייקר כמו מקודם... שמוכן לעשות הרבה בשביל למרר לוורוניקה את החיים... זה פשוט לא נראה כאילו הוא משקר לה כל הזמן הזה אז מה הולך שם!? :< וכאילו היא שאלה אותו כשהם נכנסו לחדר אם לשם הוא לוקח הקונקווסטס שלו [לא זוכרת איך מתרגמים את זה לעברית] והוא אמר שלא... רק את הנמוכות [חח] משמע שהוא לא סתם לקח אותה לחדר ההוא... אבל למההההההה!? אני לא יכולה לחכות כבר לפרק הבא... :< ולמה היא בורחת למה?! שתשאר שם ושתשאל אותו...!!! גררררר >< ומה היה כתוב בפתק שבתוך העט שהיה כל כך חשוב לוויביל לקחת אותו? @.@ ולמה פתאום? שנה אחרי? אגב- קית' לקח שיער מהמסרק של ורוניקה ומשלו... זה אומר שהוא רוצה לעשות בדיקה גנטית?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif|שכחתי להוסיף ../images/Emo58.gif

למעלה