פרק 21~

PENELO

New member
.....;~;

הפסדתי את ההתחלה ..;~~~~~~~~~~~~; אבל מיטאני כל כך חמוד ומסכן ;~; .. וסאי .. אוו סאי *_* הוא כזה מותק P: ו... סאי D:::: והיקארו כל כך השתפר *~* חמוט ^^ וקאגה *.* .. הוא חמוד D: .. וסאי D:: .. *הולכת להוריד את הפרק* .. הפסדתי את ההתחלה ;~;

../images/Emo15.gif הפרק בקצת מילים:

מילה אחת: אהההבתי! שתי מילים: היקארו אקירה! שלוש מילים: וואגה כזה בישי! ארבע מילים: מיטאני כל כך ילדותי חמש מילים: וואגה תעשה לי שחקן שוג'י

cRitiCaL KitTy

New member
פשוט:../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

*_* ניא~ צ'יבים חמודים, היקארו משחק שלושה משחקים בבת אחת ואז זוכר את כולם
וכו וכו...

harar8

New member
אהבתי את הפרק^_^

סוף סוף רואים את קאגה שוב^^ וואיה כל כך בישי*_*, מסכן מיטאני;;

Nittle Grasper

New member
היה נחמד../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

קאגה *.* מאז הירו [מגרווי*__*] יש לי חולשה לשיער אדום
למרות שכל ההצללות והברק שעשו לו הם קצת יותר מידי.. וואיה *_* סאי *_* מסכן טסוטסוי
וגם מיטאני, למרות שהוא קצת עיצבן אותי ><"

וואיהההה~~ D:

היה וואיה, אמ"ג~!! *מריירת* וקאגה~!! שני הבחורים האהובים עליי באותו הפרק, יכול להיות טוב מזה? *O*~ קאגה כזה מושי, ווואיה גם ^-^; אקיהיקא~!! אני ראיתי! :> אימא של היקארו מעצבנת XD בסה"כ פרק מקסים *_* [וואיה, קאגה~!]

טוצית

New member
מיטאנייייי!!!../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

מסכנון ;; אבלבל קאגה *-* קוראים לו קאגה? או שזה רק התרגום? 0.0

פרקק מקסיםםם!../images/Emo41.gif

מסכן היקארו הוא רוצה להיות מקצוען אבל לא יכול כי אז יאבד חברים טובים ואת מועדון הגו המקסים שלווו!! וכולם אני אוהבת אותם!! הם היו כל כך מושפלים T____T ואני חושבת שלמרות שהיקארו השתפר בזמן קצר הוא צריך להבין את רגשות חבריו ומה יקרה לו ושיחשוב שנית!! -__-" אני גם רוצה להשתפררר! ><" חולה על סאי איך הוא אמר:"היקארו לא שמע אותכם,אבל אני כן, אז שלום ותודה" תסתקלו על התמונה שסמתי ותשימו לב שהיקארו נראה יותר גדול מהיקארו!!

star_female

New member
יאי~

"אני... כי אקירה..." טיהי ^^; קאגה/טסוטסוי D: התגעגעתי לקאגה ^_^ וקלטתי שהוא מזכיר לי את דארק מ-DNAngel. ^^; "אתה חייב להסתער על המטר בקריאות קרב" XDD קאגה~ "אז אתה רוצה את אקירה?" XDDDDDDDDDD כן!!! "תעשה מה שבא לך. אם לפרוש או לא, זו ההחלטה שלך" אני אוהבת את קאגה 3> היקארו באנגסט *-* היקארו מתחנן *-* "אני לא אפסיק כי היקארו גם לא מפסיק לשחק" ... אם זה מה שגורם לה אושר... ^^; סאי יפה~ "היקארו לא ראה, אבל אני הייתי פה וראיתי. שלום ותודה." סאי מעודד את מיטאני :X XDD קאגה ומיטאני רבים וואיה D: איסומי D:D:D:D: "נראה לי שהוא יעבור
" וואיה 3> 3>

XDD~~

את יודעת שאת גורמת לי לאהוב קאגה/טסוטסוי?! X_X; *מתה* אגב, קאגה מזכיר את קוגה מאינויאשה, באופי... בערך. יש להם אפילו שם דומה~ XD

למעלה