פרק 21.

Inbarit3

New member
אם את בטוחה שאת רוצה לקרוא כנסי...

פרק עצוב ביותר. סרטון של זוהר עושה מה שהיא עשתה הועלה לאתר שלה. תומס מנסה להחזיר אליו את נעמה והיא לא מאמינה לו. גולי גורשה מהבית,והיא לא יכולה להשאר אצל איתמר כי אמא שלו כועסת עליה. הוא אמא לה שהוא אוהב אותה והיא סתם הייתה מעצבנת וצחקה. בקיצור היא עזבה את הבית לאנשהו,לא יודעים. ובני ושירי,שירי לא הגיעה למלון,הם מדברים במצלמה. הם חושפים את כל האמת,ולבסוף אחרי שבני מקריא לה שייקספיר מישהו דופק בדלת. כשהוא מתקרב לדלת מבינים שאבא שלה היה איתה שם כל הזמן ושתי אנשים יורים בבני למוות-שירי בוכה.

Inbarit3

New member
לא כל הזמן,רק בפרק האחרון.

רק כשהשותף והבמאי שלה נפצעו,ואחרי שאבא שלה גילה על הכל הוא סיפר לה. וגם כשהיא גילתה על הכל היא לא ממש שיתפה פעולה,היא פשוט ידעה מה הולך לקרות.

גק שפרד

New member
לא. טעות.

מה שקרה זה שאחרי שהשותף והבמאי שלה נפצעו, אז היא דיברה עם אבא שלה- שסיפר לה על בני, וגילה לה שבני יצחקי זה לא בני שמדבר איתה. בפעם הבאה שהם דיברו, שירי "סיפרה" לבני על איך היא ראתה את אבא שלה רוצח מישהו. אבל היא בעצם שיקרה לו. היא בחיים לא ראתה את אבא שלה רוצח את "חיים עצמאות", אלא אבא שלה אמר לה להגיד לבני את זה- כי הוא ידע שבני יקליט אותה ויילך לסחוט אותו. לכן בני אמר לה "את שחקנית מצויינת, שירי". הוא האמין לה שהיא ראתה את אבא שלה רוצח מישהו- כשבעצם היא ידעה את זה כל הזמן. מהרגע שבני התקשר אליה לשאול אותה למה היא לא באה למלון, שירי ידעה שהוא הולך להירצח. היא חשבה שהוא שיקר לה כל הזמן הזה, ואז בני אמר לה שהוא אוהב אותה, בדרך היחידה שהוא יכל- מילים של שייקספיר. ואז שירי שמעה איך רוצחים אותו מול הפנים שלה.

Inbarit3

New member
אהבתי...

הסיום שהם עשו היה מדהים. בכלל לא התאכזבתי,למרות שקצת עצוב.
איתמר הכי נחמד בעולם וגולי לא מעריכה בכלל. :/ מעניין לאן היא תלך. והדניה הזה סתם דביל. למרות שזוהר גם יכלה לחשוב פעמיים ולא להקשיב לרוני הזאת. תומס ונעמה משעממים אותי בטירוף! אולי זה קשור לזה שכל הפרק חיכיתי לבני ושירי.

Mardy Bum

New member
פרק נהדר, נהדר, נהדר.

הסיפור של בני ושירי נגמר בצורה הכי טובה שאפשר, זה לא היה נמרח וקיטשי מדי. זוהר פוסטמה לא נורמלית, היא עולה לי על העצבים מפרק לפרק. לכל הרוחות, הבחור פירסם סרט כחול שלך באינטרנט, תצעקי עליו, תעשי משהו! התמימות הזאת כבר מזוייפת ולא אמינה. חוץ מזה, נחמד לראות שיש התקדמות עם הסיפור של תומס ונעמה שדי שעמם אותי עד עכשיו, ורק קצת חבל שלא הקדישו מספיק זמן מסך לגולי (טוב, אולי ככה זה כשצריך לדחוף גם רצח וגם סרט כחול ודרמות ובלגנים ב-30 דקות בסך הכלP:..). אגב, לא הבנתי, למה אמא של איתמר כועסת עליה?

Bulletproof Mor

New member
אני אסביר לך :)

אמא של איתמר היא זו שמביאה לגולי את ה"דלועים" כדי שגולי תרוקן אותם ותצבע אותם. קיצר, אמא של איתמר הביאה לגולי את הצבע השחור הזה במיוחד בשביל שתצבע את הדלועים, והצבע הזה היה מאוד יקר (180 דולר או משו כזה, לא ?) וגולי הרי לקחה את הצבע ומרחה אותו סתם על המסך והמצלמה והקיר ופשוט בזבזה אותו. כלומר, בזבזה לאמא של איתמר 180 דולר.

מישו בבקשהההההההההההההההההההההההההההההה

יכול לרשום פה את הקטע שבני אמר משייקספיר??? אני אסגוד לרושם לנצחח

ליןןןןן

New member
../images/Emo27.gif

אהבתי הורתה לי את הדרך היא לי עצה נתנה אני עיניי לה איני יורד ימים אך עד קצווי תבל אפליג ואחרף נפשי לו אך אמצא אוצר חמדה כמוך

edeneden1234

New member
איזה פרק מעולה.

סוף מצויין, הכי טוב שאפשר לסגור את הסיפור של בני ושירי. אני מודה שלא הבנתי כל מה שהולך שם, אבדתי את עצמי כשהפסקתי לצפות, אבל אני אשלים אחרי שהסדרה תסתיים. סוף מעולה ועצוב מאוד.

orrshh

New member
אנשים אני לא מבינה אותכם!!

לדעתיי כשבנייי מתתתתת זה היה הדבר הכי נורא בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא חושבת שהיו צריכים להרוג אותו!!!!!! אני חושבת שהדבר הכי נורמלי היה אם כל המאמץ שהוא עשה כדי להכיר את שירי היה משתלם לו בסוף!! הוא הרי באמת אהב אותה!! והכיר אותה רק בגלל להינצל מאבא שלה והוא באמת היה צריך להינצל בסוףף!!!!! תחשבו על זה אמא שלו מתה אח שלו מת וגם הוא!!! שלא נדבר על השליח פיצה!! כאילו אם כל הכבוד לסדרה ואני ממש אוהבת אותה!הם לא צריכים להגזים!!! אולי לא צריך להיות תמיד סוף טוב אבל בכל זאת הם לא היו צריכים להרוג אותוו!!! שלא נדבר על יעקב איזה מסכןן!!!! אותי זה נורא עיצבןן!!!!

למעלה