פרק 209מ

פרק 209מ../images/Emo58.gif

אז גרימג'וו (איך שלא קוראים למאניאק הזה) הוא הכי חזק מאלו שכרגע הגיעו, ויש עוד 5 יותר חזקים ממנו. כמו משפחת ארנקרים גדולה ומאושרת. מה שאומר שיהיה עוד עלילה בנושא הזה לעוד הרבה זמן. מפתיע אותי שרק עכשיו הם נזכרו להגביר את הכוח שלהם. בפעם הקודמת שהגיעו ארנקר איצ'יגו השתמש בבנקאי ישר ועכשיו רק אחרי שגרימג'וו "ביקש יפה", רנג'י, היסטוגאיה ומאטומוסו פתאום יכלו להגביר את הכוח, בצורה מוזרה שכוללת קעקועים של פרחים. רגע... הם ידעו שהם נלחמים נגד יצורים חזקים... אז למה, for god sake, הם לא השתמשו בכל הכוח מההתחלה?

Violettecat

New member
עונה ../images/Emo58.gif 209 יש כבר דיון...

פעם הבאה תשרשר למקום הנכון.יש כבר דיון על המנגה.. הם התקשרו לסול סוסייטי כדי שיורידו מהם את המחסום, כידוע לך הם בסך הכול יכולים להשתמש בחמישית מהכוח האמיתי שלהם כשהם בעולם הזה, כנראה על התגים שהם נושאים יש את החפץ/מכשיר/כישוף שמונע מהם להשתמש ביותר מחמישית מכוחם. אסור היה להם להשתמש בכוח מלכתחילה, הם יכלו להשתמש בו רק כשהם קיבלו את האישור מסול סוסייטי והמחסום הורד מהם.

RaVeN IYI

New member
~עשר דקות לאחר מכן~ OO;;

אני עדיין מנסה להבין מה זה XD סתם לא.. השיער שלו מלא קשרים ;; איכסה ;; ~זורקת מסרק~ אהההההההה השיער שלו אכל לי את המסרקקקקק ;ם; ~היסטרית~

RaVeN IYI

New member
אבל את מתה עליי 3:

נכון? נכון? נכון? *-* בוחעחע X3 ~מקפיצה~

dark max

New member
*_* ../images/Emo11.gif נו, ברור!~

אבל האיש בישי, נכון? נכון? זה סאדו-מאזו, פשוט לא היה לי כוח לצייר את האיש עם השוט

RaVeN IYI

New member
רייבן אומר:

אנשים, תהללו ציור של קיל צ'אן :O~! גם אם הוא לא יפה X3 האהאהא XD~! ~מתה~

RaVeN IYI

New member
רק רייבן להיות סתום מספיק עד כדי כך

שהוא לשכוח לכתוב בתוכן ;0; ~סוקלרייבן~ >.<;

Ayelet chan

New member
נצל"ש-נעמולה

האינטרנט לא פועל לה. >< היא מוסרת שאף אחד לא יגע בי D: והיא תבוא למפגש ב1.1 ^^ אגב-נעמה זאת ג'יפית (רק באנגלית).

נצל"ש- ג'ק הולו OO

טוב, כולנו פה סוגדים לסיוט שלפני חג המולד.... אז בצפיה ברק 46 שמתי לב שג'ק התגנב לבליץ'.... ולא סתם- הוא בעצם נהיה הולו!!!! אעעעעעעע
שעדי תכתוב על זה איזו קונספירציה XD הבאתי תמונה שמוכיחה את זה --->

יו מגניב! יפה שעלית על זה...

הו, ג'ק!
P: ומי שיכתוב קונספירציה שקשורה- יבורך בסופגניה!

אוה עכשיו נזכרתי שהיה פרק אחד

עם הולו שממש דומה לג'ק- אבל יותר גדול מזה שבתמונה ששמת.

למעלה