פרק 206
מ

Violettecat

New member
פרק 206 ../images/Emo58.gif מ

פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאי איקאקו ניצח! הוא כזה חמוד ! *מנופפת בפונפונים* פרק ממש ממש יפה שבמהלכו רואים פלאשבק של הפגישה הראשונה בין קנפאצ'י ואיקאקו. קנפאצ'י הצעיר כזה חכם, מגניב ויפה !!!!!!!! ויש לו יאצ'ירו פעוטה על הגב, כמה חמוד ^^ אחר כך, איקאקו נזכר בשיחה שהייתה לו עם רנג'י, שמציע לו להיות קפטין, אבל איקאקו נאמן לקנפאצ'י ולכן הוא מעדיף להיות מקום שלישי בפלוגה 11 מאשר קפטין . השיחה הזאת הייתה מעניינת כי רואים שאיקאקו ורנג'י חברים הרבה זמן ומכירים זה את זה טוב (רק רנג'י ויומיצ'יקה יודעים שלאיקאקו יש באנקאי), חוץ מזה כל עניין הנאמנות לקנפאצ'י היה מקסים. בסוף הפרק, סוף סוף (אחרי חמישה פרקים) הראו לנו שגם כל שאר השיניגאמים שהגיעו לקאראקורה נלחמים, ורואים את היטסוגאיה ורנג'י משתמשים בבאנקאי. אהבתי את הפרק הזה מאוד, הוא היה סיום נהדר לקרב , הקרב הזה היה בעיני מיותר בהתחלה, אבל הפרק הזה הפך אותו לכדאי.

Neon taichou

New member
זה שלט ;; ../images/Emo58.gif

זאראקי צעיר, תעשי לי ילדדדדדדד. הוא כל כך מגניב ובישי ועעעע. ;; ויומיצ'יקה חייך!!!11 הוא כזה חמוד. ;; ועכשיו נעבור לקרבות של רנג'י והיטסו. -ריר- מי היה הבחור הבישי הזה בפלאשבאק של איקאקו שישב בצד? יומיצ'יקה? או מה? ם_ם הוא דיי הזכיר לי את ביאקויה. Oo

Violettecat

New member
כן,גם לי הוא הזכיר אותו../images/Emo58.gif

זה כל כך נחמד איך הם העבירו בפרק אחד את תחושת האחווה,הנאמנות והחברות ששוררת בפלוגה 11 (גם רנג'י היה פעם בפלוגה 11 ,הוא מזכיר את זה בכרך 9)

KiaritChan

New member
נצל"ש..המ..

החלטתי לקרוא את המנגה 00 מספוילרים שלכם זה נשמע ממשממשטוב D: השאלה היא..אמ..מאיפה מורידים אותה? ._. אפשרלינק ממישו? ;; טודעמראש ^^

yuval chan

New member
אסור לדבר על זה בפורום אבל אם את

רוצה את יכולה לתת לי את המסנג'ר שלך ואני אתן לך קישורים

למעלה