פרק 204
מ

Violettecat

New member
פרק 204 ../images/Emo58.gif מ

איזה פרק מעניין!!!!!! האראנקר המניאק מכה את רוקיה,מנוול! איצ'יגו כבר יחזיר לך על זה בפרק הבא! בינתיים איקאקו ממשיך להיאבק באראנקאר שנגדו "ששחרר את הזאנפאקוטו" שלו, יומיצ'יקה נותן תמונת מצב ומדווח לסול סוסייטי על מה שקורה דרך המשדר. יומיצ'יקה מודיע לסול סוסייטי להתחיל להכין את ההלוויה לאיקאקו, כמה לא נחמד מצידו....אבל לכו תבינו אנשים מפלוגה 11 XP איקאקו חוטף מכות כהוגן , אבל כמובן לידידנו מחוסר השיער יש טריק בשרוול , הוא מסוגל להשתמש בבאנקאי ! גו איקאקו גו *מנופפת בפונפונים בלבוש מעודדת* רק חבל שצריך לחכות עד הפרק הבא כדי לראות איזה סוג של באנקאי זה. דרך אגב, זה כבר הפרק הרביעי או החמישי ללא רנג'י ,היטסוגאיה ,מאטסומוטו ואוריהימה ואני תוהה: עד מתי ימשיכו להתעלם מקיומם?!

Kawaii Baka

New member
../images/Emo58.gif (פרק 204 כמובן)

האמת יש משהו מספק בזה שרוקיה מקבל קצת "על הראש", לא יודע מה איתך. Oם

Violettecat

New member
כן, כי זה אומר שסופסוף יהיה מעניין

אני אוהבת את רוקיה , קשה לי לראות אותה סובלת, אבל בדרך כלל כשדמויות סובלות זה מעיד על פיתוח בקו העלילתי.

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo58.gif204

הוא הכאיב לרוקיה!!!ואיצ'יגו צועק:"ררווווקקייההה!!!" והיא נוחתת על הריצפה...מדממת..
מיסכנה!!!!

Neon taichou

New member
זה היה פרק נסגד. ^_^ ../images/Emo58.gif

דיייייי אני רוצה באנקאי של איקאקוווווווו ;-; אבל אם יש לו באנקאי למה הוא רק דרגה 3? ~~

Violettecat

New member
מאותה סיבה מעוותת שיומיצ'יקה דרגה 5

משהו מאוד לא הגיוני הולך שם בפלוגה 11. יומיצ'יקה הוא דרגה 5 והוא מביס סגן קפטין....

dark max

New member
יכול להיות שליאצ'ירו יש באנקאי ../images/Emo11.gif

ואז זה לא מעוות.

Goggle Girl

New member
תיראי פנים פלוגתית זה אפשרי ביותר

תסתכלי אבל על הקפטן שלהם. מה שהולך בתוך פלוגה 11 לא ממש משקף את הכוח שלהם יחסית לפלוגות אחרות.

למעלה