טוב, ככה:
1. אלכסה התנהגה באמת בצורה גועלית (לא רק בסוף, גם כשהיא ניענעה את הטוסיק למשל), מה שממחיש כנראה משהו מהפנימיות שלה - בדיוק כמו שהטקטיקות השונות מאוד של טום ושל דניאל העידו על הפנימיות שלהם. אבל היות ולא ראינו מה הזוגות האחרים היו עושים, לא בטוח שהיא היחידה שהיתה בוחרת בטקטיקה כזו, ולכן לא הייתי ממהרת להכתיר אותה כמכשפת המירוץ. הייתי יותר אומרת שהיה פה מאמץ עילאי של ההפקה לקשר בין הגועליות הטבעית שלה לבין מצבו הפיזי המעורער של גל, ונראה שאין קשר בין הדברים.
2. משהו במירוץ הזה דפוק. או שהזוגות חלשים מתמיד, או שההפקה מתישה אותם למוות עם המשימות עד 2 בלילה מדינה אחר מדינה, אבל לא ייתכן שבכל שני פרקים מישהו יהיה על סף פרישה בגלל פציעה. עד כה היו לנו: פנינה שבורת היד, בועז חסר הנשימה, רוני ואסון הטביעה, אלכסה ורגלה הפגועה במשך כמה פרקים, ועכשיו גל המעולף. בנוסף, אני לא זוכרת משימת דו קרב אחת ויחידה בעונה הזו שנגמרה ללא תקלות ובלי "פרישה טכנית" של אחד הזוגות (או לכל הפחות שזוג אחד מתחנן בדמעות שיתנו לו לנצח כבר). באמא שלכם, הפקה, זה מגוחך. או שתזיזו הצידה את הזוג הפגוע ותתנו לשאר הזוגות להמשיך את המשימה, או שתבטלו את משימות הדו קרב לגמרי.
3. מרוב שהתעסקנו חצי פרק בפגיעה של גל, שכחנו שיש עוד משימות, והן התעופפו כמו סביונים ברוח בלי ששמנו לב. מטריות? שקספיר? ביג בן? הכל ביחד נדחס לחצי שעה כולל פרסומות. חבל, זה הרבה יותר מעניין מהבכי של ליאל / אלכסה.
4. למה למען השם עוד נקודה ללא הדחה? בשביל מי זה טוב? את מי זה שימח, חוץ מאשר את אמא של שי ועדי? ואם כבר נקודה ללא הדחה, לא הגיוני יותר לשים אותה במרחק קצת יותר גדול מזו הקודמת - ולא במרחק של הדחה אחת בלבד (שלקח לה נצח להגיע)?
5. תודה לאל, משימת צומת ללא פרסה. לוובה ואלה שלום.
6. לא נעים לי כי בטח כל המתמודדים קוראים פה, ואנחנו מרכלים עליהם כל הזמן כאילו שהם איזה דמויות טלויזיה בדיוניות, אבל לקוראת ליאל: לא יודעת איך אתם במציאות, אבל במירוץ גל מתייחס אלייך לא יפה. הוא תוקפני ומאשים, ואת מוצאת את עצמך תמיד בעמדת התגוננות, במאמץ נואש לקבל את אישורו. אני הייתי עושה שם בדק בית לפני החתונה.
7. ה-זוגות: טום ואוריאל, וובה ואלה. משתפרים בדירוג שלי: שי ושני, דניאל ומאירי. היו ונותרו בתחתית הטבלה: יוכי ולינור, שי ועדי, אלכסה ורז, גל וליאל. יאללה, שהרשימה הזו תתחיל להתרוקן.
לילה טוב!