פרק 2-01 - ספויילר

פרק 2-01 - ספויילר

יש לי השערה חזקה מי הרג את אבא של הירו. זאת אמא של נייתן ופיטר. אז מה אם גם היא מצאה תמונה שלה עם הסמל האדום. זה רק בשביל שלא נחשוב בכלל על האפשרות שהיא הרוצחת. הנה הסיבות: אבא של הירו אמר לה שהוא טס הלילה כי הוא ידע שהרוצח צפוי להרוג אותו למחרת אז הוא רצה לברוח למדינה אחרת כמה שיותר מהר. אז אמא של פיטר ונייתן הבינה שהיא צריכה להקדים את הרצח ולהרוג אותו כבר באותו הערב. כמה דקות אחר כך הוא נהרג. עוד סיבה, נייתן אמר לה "יו אר איוול". אז זה באמת מסתדר עם זה. לכל מי שחושב שנייתן הוא הרוצח כי הוא "התעופף מהמקום". אין סיכוי. נייתן הוא מהטובים. נכון הוא לא מושלם אבל עדיין יש לו עקרונות. הוא לא רוצח. אצל אמא שלו לעומת זאת זה לא כזה ברור לאיזה צד היא שייכת. אבל זה הגיוני שגם היא "התעופפה" משם ונייתן בעצם ירש ממנה את הכוח לעוף. זה מה שאני חושב לפחות.

karinush4

New member
הרבה סתירות ../images/Emo58.gif

קודם כל מי שדחף קיוטו (או קאיטו או למי אכפת הוא מת) נראה כגבר ולא דומה לתיאור הפיזי של אנג'לה. היא לא הייתה מניחה לעצמה תמונה נכון?? אם היא הייתה מראה אותה סתם לקיוטו בלי לראות איך היא קיבלה אותה היינו יכולים לחשוד. וכשהוא ראה את התמונה הוא אמר שהוא ימות בתוך 24 שעות - שזה יכול להיות כל רגע. ולפני שהיא ידעה שמאט קורא את המחשבות שלה זה נראה כאילו הולכים לנקום בה.. וגם היא לא הייתה עושה הצגה משכנעת כזו בסוף.. זה לא ניית'ן ולא אנג'לה, זה מיסטר מאגלס!! חח סתם לדעתי הרוצח לא מוכר לנו (כמו שאר חברי החברה) ונגלה מי הוא ומי הם בהמשך..

WopiDasa

New member
וואלה זה באמת מיסטר מאגלס!

אין לי שום ספק! התאוריה הכי הגיונית ששמעתי! קרעת אותי מצחוק, ברצינות..

yarden yanay

New member
אבל מאיפה הם יודעים שהם הולכים למות?

ועוד הוא אמר את זה בכ"כ ביטחון

karinush4

New member
כנראה לסיצן יש משמעויות רבות

ואם הוא צויר בדם המשמעות היא מוות

0miss love0

New member
שאלה קטנה-מתי מאט קרא

את המחשבות של אנג'לה? ואיך היא גילתה על זה?

../images/Emo221.gif../images/Emo58.gif202../images/Emo26.gif

הוא קרא לה את המחשבות כשהיא הייתה בחקירה, והיא חשבה על זה שמי שרצח את קאיטו רוצה נקמה, ומאט שאל לגבי הנקמה,אז היא הבינה שהוא כנראה קורא לה את המחשבות והיא ענתה{צעקה} לו לא לקרוא לה את המחשבות, והוא קרא את זה.

AgeGen

New member
ההשערה שלך

יותר מידי "פשע מן העבר" ובכלל לא "גיבורים". מי לעזאזל יכניס דרמת פשע לסדרה כזאת? דווקא מתאים להם כל הקטע עם החבורה של 12 מהדור הקודם והציורים של מנדז. וכבר חפרנו שעות על גבי ירישת כוחות... כוחות לאו דווקא יורשים, זה יותר מתפתח באקראי.

זקוקה להבהרה :) ../images/Emo58.gif../images/Emo140.gif

ראיתי רק עכשיו את הפרק 202 (אני יודעת, עצוב..) ולא הבנתי את הקטעים עם מוהינדר - מהאיטי - משהו בנט (אבא של קלייר).. מוהידר מכיר את המהאיטי הזה? תודה לכל העוזר.

למעלה