פרק 19

../images/Emo58.gif היה פרק טוב. העלילה של טינה וארטי הייתה פחות מעניינת. היה מוזר שטינה כל הזמן מנסה לטפח לו תקוות שווא :X אבבבל העלילה של רייצ'ל הייתה ממש טובה. השיא - השיר שלה ושלה אידינה. זה היה פשוט טוב../images/Emo47.gif אני באמת קראתי איפשהו שאידינה אולי תשחק את האמא הביולוגית שלה אבל זה לא היה בטוח. כשהתחיל העניין עם אמא שלה הנחתי שהלכו על זה בסוף.. וזה היה מעולה! חח לרגעים זה נראה כאילו אידינה עושה פרצופי-רייצ'ל. הן ממש דומות! בפרצוף, בהבעות, בהכל! גם טוב שג'סי חזר. נראה שבהתחלה הוא סתם התקרב אליה אבל עכשיו הוא מתחיל לחבב אותה.. אני בעד ג'סי-רייצ'ל. אני ממש שמח שלא הלכו על הקטע שג'סי הוא מרגל בגלי שלהם שרוצה לגנוב להם את השירים וכו' ../images/Emo122.gif הדמות של ניל פטריק האריס הייתה קצת כמו סו גברית חח (ונראה שהם גם מסתדרים) דומה גם לדמות של בארני. Dream On היה נחמד.. ומן הסתם וויל שר יותר טוב ../images/Emo3.gif

sweet shir

New member
אני דווקא אהבתי חח ../images/Emo58.gif

ניל היה מושלם, אני פשוט חולה עליו חח אז לא משנה מה הוא יעשה אני אוהב. הדואט שלו ושל וויל היה ממש טוב, וקרע אותי הקטע שלו ושל סו חחחחחחחחחחחחחחחח אה, וממש אמין שרייצ'ל נולדה ב-1994.
והכי חשוב! זה שכל הקטע של ג'סי זה לא בשביל להיות חפרפרת ולהרוס להם את הסיכויים. כי ממש שנאתי את זה, ופחדתי שזה ילך לכיוון הזה. אז אני ~ממש~ שמחה שזה קטע אחר לגמרי חחחח

Alm0st Happy

New member
באיחור אופנתי.. ../images/Emo58.gif

הפינאלה של האנטומיה של גריי קצת יצר אצלי עיכוב בשאר הסדרות, כי הייתי צריכה יום הכנה ויום התאוששות
.. אבל הנה אני פה. אז, אוקי- פרק מתוק, לא יותר מזה. הבימוי היה מדהים מדהים מדהים
ואני לא אומרת את זה רק כי האליל שלי והבן אדם שחתום על יצירת המופת הכי גדולה בתולדות הטלויזיה ביים את הפרק (נו, קצת)- הוא באמת בויים טוב!! כל העניין שכולם רוקדים חוץ מארטי בהתחלה, ההופעה של וויל ובארני, השיחה ההזויה בין בארני לסו- הכל בויים בצורה מושלמת!!!
(לא אכפת לי שזה פתאטי!!!
) די מגניב שההיא של ווקל אדרנלין היא אמא של רייצ'ל, ודי מדהים כמה היא באמת ניראית כמו אמא שלה!!! הן כל כך דומות!!
אהבתי את השיר שלהן בסוף, הייתי דבוקה אליו כל היום ורק כשחברים שלי התחילו לקרוא לי סוזן בוייל הבנתי מאיפה אני בכלל מכירה אותו
קיצר פרק חמוד, מחכה לפרק הבא

sivan3004

New member
../images/Emo58.gif העיקר

שג'סי חזר!
חוץ מזה, פרק נחמד.. הייתי בטוחה שזאת שמשחקת את אמא של רייצ'ל היא באמת אמא שלה במציאות
ואז נכנסתי לפה והבנתי שלא... ובהתחלה שארטי קם והתחיל לרקוד חשבתי שזה באמת ואז ממש ממש התאכזבתי כי זה הכי לא אמין בעולם חח שמחתי שזה היה חלום
וזהו.. אין יותר מידי מה להגיד כי לא היה יותר מידי בפרק הזה...

למעלה