auah vfuxht
New member
פרק 18
וואו איזה פרק גדול כמה מתח
ואפילו כמה גילויים חדשים אפילו יותר מדי בשביל פרק אחד- יכלו לחלק את זה לשני פרקים ולהוסיף קטעי מריחה... בניגוד לכמה פרקים בפרק הזה אין סיפור אחד מרכזי- יש המשך ישיר לכל הסיפורים ומתעדכנים בפרק זה בקשר לכל הגיבורים. הירו
איזה ח-מוד בא לי לאחוז בו ורק לנשק אותו בלחיים ולא להפסיק לעולם... הוא הצליח לגנוב את החרב של לינדרמן והשתגר עם אנדו לעתיד. הוא לא הצליח לנטרל את הפצצה ועתה הוא צריך לחשוב מה הוא עוד כן יכול לעשות כדי לנטרל אותה. אהבתי שאמר לנייתן שהוא נראה רשע אבל בעצם זה לא שלא אכפת לו אלא אכפת לו יותר מדי. שיהיה לו בהצלחה נייתן הגיע זמנו להלשין על לינדרמן והוא החליט לעשות זאת. מעניין אגב המשיכה שלו לג'סיקה/ניקי והאם היא תתממש. בכל מקרה הוא הלך לפגוש את מר לינדרמן וההוא הפתיע אותו . בחיים נייתן לא חשב שללינדרמן יש איזשהו קשר לעובדה שהוא מיוחד וזה גרם לו לפחד ולהסכים להצעת לינדרמן. אגב, לינדרמן הפתיע אותי מאוד. סופסוף רואים אותו והוא לא נראה כמו שחשבתי. הייתי בטוחה שהבוס של מר בנט הוא לינדרמן אבל זה רק מוכיח דבר אחד שידעתי גם קודם: שום דבר בסדרה המדהימה הזאת לא צפוי מראש ולא קיטשי פשוט שום דבר. כל גילוי חדש-הפתעה חדשה. ניקי מנסה להילחם בג'סיקה לאט אבל בטוח. קודם מחביאה תמונה מתחת למיטת בעלה, אחר כך מזהירה את נייתן, אט אט ניקי לומדת להכנס לגופה יותר ויותר עד שאני מקווה שלבסוף תגבור על אחותה ולא תצא יותר מגופה. מר בנט חבל, כל כך חבל שגילו אותו. הוא איש טוב וחכם הדואג למשפחתו. אשתו, שבהתחלה נראתה מטומטמת פתאום מגלים שהיא ממש לא. היא חכמה ותעזור לבעלה בהכל. חבל, ממש חבל שתפסו אותם. זה ממש ביאס אותי בפרק קנדיס והצטרפה גיבורה חדשה- קנדיס. אני אישית שונאת אותה, היא ממש כלבה. היא ממש נהנית ממה שהיא עושה ואפילו לא מראה טיפת חרטה. היא גרמה לי לחשוב שאולי הכוחות משפיעים לא רק על יכולות הגוף אלא גם על יכולות הנפש? אולי היא וסיילר סדיסטיים במיוחד, והירו ופיטר טובים במיוחד בזכות כוחותיהם וזה לוא דווקא האופי שלהם? נקודה למחשבה. קלייר
לא ברור לי מה משך אותה לבוא לפיטר ולא לברוח מהארץ-זה קצת לא הגיוני כי להפך- היא אמורה לרצות לברוח מכל החברה הזאת כמה שיותר לא? זה נראה לי מהפעמים הבודדות שמצאתי בעיונת בסדרה. היא באה לפיטר ומסתבר שאמא של פיטר ידעה הכל והיתה שותפה מלאה להחלטות בדבר קלייר. כמו כן היא יודעת על בניה ואני חושבת שאם לבניה ונכדתה יש כוחות על-יש סיכוי גדול שגם לא יש-מעניין איזה כוחות יש לה... גם לזה לא ציפיתי וזה גם מוכיח את מה שהדגשתי לפני כן-שום דבר לא צפוי בסדרה הזו סיילר קודם חשבתי שהסדיסטיות שלו סקסית אבל בפרק הזה היא כבר לא נראית מושכת. הוא ממש הגזים עם הסדיסטיות והלוחמה הפסיכולוגית נגד סורש. ממש ריחמתי על סורש. זה ממש צמרר אותי לראות אותו על התקרה ושפיטר הרגיש טיפות דם והביט למעלה וראה את סורש.. אגב הופתעתי איך סורש גילה שהוא לא זיין והתשובה אכזבה אותי. הוא קרא על זה בעיתון. סיילר אמור להיות מאוד אינטיליגנט ופיקח. הוא יכל לעשות שלא יזהו את גופת זיין ובטח שלא יכתבו עליו בעיתון... לא מתאים לסיילר להיות כזה חובבני אכזב אותי פה. זהו. אני מקווה שלא חפרתי יותר מדי,
אני לא במתח כי קראתי בטעות כמה ספויילרים ואני יודעת מה יעלה בגורל פיטר ביי בינתיים
וואו איזה פרק גדול כמה מתח