פרק 18
- שאלה:

פרק 18 ../images/Emo58.gif - שאלה:

קודם כל, הידעתם שהשחקנית שמשחקת את המורה(?) של ורוניקה שיחקה גם בהרבה סרטים אחרים? כמו למשל עם אדם סנדלר ב"ביג דאדי". ולשאלה: אז מי בסוף איים להפציץ את הבית ספר? האם השוטר הסמוי הפליל את הפסיכי עם הנשקים? למה המורה חייכה בסוף הפרק כשהיא עזבה את בית הספר? מה הקטע של ההוא שהפסיכי הציק לו בחטיבה?

LadyLuvJess

New member
כן, ידענו +../images/Emo58.gif

היא שיחקה גם בchasing amy של קווין סמית' המוכשר, ועוד המוני סרטים. ג'ואי לורין אדאמס קוראים לה, והיא שחקנית נורא מצויינת. ובקשר לשאלה(/ות) שלך- לפי מה שזכור לי מי ש"איים" היה הרזה הגבוה, זה שהתווכח בתחילת הפרק עם מאק על איזו תוכנה. הוא פשוט רצה להפליל את "הפסיכי", כי "הפסיכי" הרביץ לו והציק לו בחטיבת הביניים. אבל הוא לא באמת איים, הוא עשה אתר סרק. לא היו באמת פצצות. השוטר הסמוי כן הפליל את הפסיכי עם הנשקים, כי הוא היה בטוח שהפסיכי מאיים על הבי"ס, וכי הוא רצה לשמור על מוניטין של שוטר צעיר כל יכול שתמיד מצליח לתפוס את הרעים, והוא לא היה מוכן לא-לעצור את הפסיכי. כלומר, הוא רצה לעשות הכל כדי לעצור את הפסיכי. המורה חייכה בסוף הפרק כי וורוניקה בעצם תפסה פיקוד כשהיא עזבה, והיא תפסה פיקוד בדיוק כמו המורה- היא התחילה לצעוק את כל המשפטים האופטימיים של המורה. ו..זהו. עניתי על השאלה האחרונה כבר בתוך הראשונה.

../images/Emo58.gifאני לא ממש יודעת אם זה ספוי

לר, אבל.. המורה גם שיחקה בבית נוח שהיה פעם בערוץ 6. O_____________o

LadyLuvJess

New member
כן, נזכרתי בזה,

בערך 5 דק' אחרי ששלחתי את ההודעה הקודמת. אבל זה היה בערפול, אז לא הייתי בטוחה. וגם שם היא הייתה מגניבה.

הגרול

New member
וואי, אני מנסה להיזכר בשם של...

...התוכנית הזאת כבר כמה ימים... אין לך מושג איזה עוזר זה... תודה!!!

חח

אני זוכרת שהיא הייתה חברה של זה שעכשיו משחק באקסמן
וגם שם לא אהבתי אותה. יש לה פרצוף מוזר(שהיא חייכה בקטע שהיא עוזבת את הכיתה היא נראתה כמו הג'וקר מבטמן.) וקול צפצפני כזה.בלע.

למעלה