פרק 18 עונה 5(6)_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
פרק 18 עונה 5(6)_../images/Emo189.gif

פרק אחרון לעונה... ודיי חבל
פרק ממש חביב במיוחד למי שאהב את "בחזרה לעתיד" היו המון עיקצוצים נחמדים כאלו לסדרות אחרות
ולפוליטיקה ככה שזה נחמד מאוד

c l i f f o r d

New member
פרק ענק!!

צחקתי בקול רם כל כך הרבה פעמים בפרק. ואיך אני אוהב שיש סוף של פרק שמפיל מהכסא- כמו הופעת האורח של רוג'ר מאבא אמריקאי

dsol

New member
../images/Emo6.gif זה באמת קטע חזק_../images/Emo189.gif

"הכל חזר להיות רגיל... כמעט" אבל לא רציתי לרשום
כי זה שווה וחבל להרוס למי שלא ראה
גם הקטע עם משפחת ג'ט הזו (נו לא זוכר את השם המדוייק) שהם טסים בחללית והוא בסוף זורק את האישה וצועק עליה שלא תיקח את הכסף ... זה היה חזק !

BRI21

New member
קוראים להם הג'טסונס

במקור היא לוקחת לו את הארנק וטסה לקניון במקום הדולר שהוא נותן לה, אבל הפעם הוא תפס אותה...

../images/Emo207.gif

היי, יש לי כמה שאלות אבל קודם כל "איש משפחה" זו סידרה קורעת מצחוק!! וסטואי כזה חמוד!!! טוב עכשיו השאלות- מאיפה קונים בובה/פוסטר/ כל דבר אחר של איש משפחה? מה התחום המחירים?(כמובן בארץ....) יש לכם אולי תמונות שחור לבן של איש משפחה? ראיתי שיש עוד סידרה משהו עם דד-מהבית היוצריםפ של איש משפחה..מאיזה שנה הסידרה? ראיתם אותה? מצחיקה? תודה על התשובות!!

dsol

New member
תשובות...._../images/Emo189.gif

מארצ'אנדייז (נו בובות פוסטרים וכו'...) יש בדיזינגוף סנטר כמה חנויות... אוטאקו בעיקרון היא ה"מרכזית" שאני ידוע עליה עם הכי הרבה מגוון של דברים , אבל ! מחירים בשמיים... תמונות.. אין לי כח לחפש
גוגל אולי יעזור לך
והסידרה הנוספת היא "אבא אמריקאי" (היא משודרת בHOT אם מישהו מתעניין) או באנגלית AMERICAN DAD והיא יחסית חדשה... אם אני לא טועה היא בעונה ה 2 או 3 שלה... אני אישית לא אהבתי אותה
למרות שהרבה אמרו שכן אהבו

אמריקן דד זה בדיוק פאמילי גאי

רק בלי הצחוקים ..
למרות שהסידרה לא מצחיקה אותי בכלל כמעט, היא איכותית ואני מאוד ממליץ עליה.

BRI21

New member
אמריקן דד זה גרוע, פאמילי גאי זה יותר טוב...

אמריקן דד זה לא מצחיק...

AshkenaziAmiti

New member
חחחחחחחחחחחח הקטע במסיבה../images/Emo58.gif

כשהוא מרביץ לתרנגול
חחחח פרק נחמד עם כמה קטעים ממש מצחיקים

למעלה