פרק 17

auah vfuxht

New member
פרק 17

וואו פרק מדהים. מהפרקים היפים ביותר של הסדרה. ממש המם אותי. אז פרקמן וטד נכנסו לבית של בנט לקבל קצת תשובות והעניינים יצאו מכלל שליטה. לא ציפיתי לזה בכלל. בכל מקרה היה ממש מותח ומרגש.טד ממש התחרפן. האמת הייתי מעדיפה שימות (שפיטר פטרלי לא ייצור איתו קשר ולא יתפוצץ...אבל זה כנראה לא ייקרה) הייתי בהלם שהתברר שאבא של הירו שותף אליהם. הייתי בטוחה שסתם הביאו אותו לפרק אחד בשביל הצחוקים עם הירו. לא היה לי מושג.אולי בגלל זה אבא של הירו רצה להחזיר אותו. האם גם הוא מיוחד? או שמא הירו גם מאומץ? זה הגיוני דווקא כי הירו ואביו לא דומים בכלל... ראינו גם מה קרה בין קלוד לבנט ומה הסיפור שלו, וראינו את הבוס של בנט שעדיין אין לו שם (למרות שנראה לי שברור כבר לכולם איך קוראים לו). עכשיו גם הבנתי למה קלוד שונא את כל העולם. חלקי הפאזל מתחברים... גם הופתעתי מאמא של קלייר. לפתע היא נראתה ממש אנושית, חמה טובה וחכמה. ההפך מהדמות שהקרינה עד עכשיו. סופסוף רואים מה האישיות שלה,לאחר שגילתה את האמת.אגב, גם היא כמו כולם שחקנית מדהימה. קודם לא חשבתי ככה אבל כשרואים את הניגוד בין גברת בנט בפרק הזה לכל הסדרה רואים את איכויות המשחק שלה. והעצוב ביותר שמרתי לסוף. הם חייבים למסור את קלייר שיעשו בה ניסויים,ומר בנט סיכן את חייו כדי שלא יקרה לה שום דבר. סופסוף גם רואים את הצד החיובי שלו,והעובדה שמחיקת המוח באמת נעשתה להגן על יקיריו ולא לרעתם. מעניין מה יקרה עכשיו. האם קלייר תברח עם האיש מהאיטי ולאן? אגב זה רק אני או ששכחו מניקי ומשפחתה כמה פרקים? האמת יותר מעניין בלעדיהם.

shirki3

New member
מה שבאמת עשה לי את הפרק זה הירו בתור ילד

והקטע עם המשקפיים שלו. XD אבל באמת, אחד ה-פרקים.

נצלש. אני ראיתי את פרק 18...../images/Emo58.gif בערך../images/Emo4.gif

ויש לי רק דבר אחד להגיד - OMG אני די רועדת פה.

בעצם זה לא בדיוק ספויילר.. חח. ../images/Emo2.gif עזבו

אני די במצבי רוח משתנים... :|

shirki3

New member
יש לי בלאק אאוט.

אפשר שמישו קתצ יזכיר לי מה היה בפרק 18? :|

meyda139

New member
פרק מדהים בהחלט. :)

אהבתי אותו כל כך. והרגע שהאיש מהאיטי ירה בבנט היה נורא עצוב.. :'( בכל מקרה, אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.. D:

Elad07

New member
פרק מעפן!!!../images/Emo199.gif

אהבתי רק את הקטע שטד עמד להתפוצץ...חבל שהוא לא
זה די מבאס שכל הפרק היה קשור רק לקלייר ולא לפיטר או סיילר!!

pilot promo

New member
אחד מהפרקים הכי טובים בסדרה..

ייתכן שזה בגלל שאני אוהב את בנט והפרק הזה חשף כמעט הכל עליו אבל עדיין אני חושב שפיטר והירו הן לא הדמויות שבנויות הכי טוב בסדרה ואני חושב שסיילר בנוי מבחינה מעולה!קצב בבתפתחות שלו מרוצ למישהו עם אישיות בסדרה בנוי בצורה מושלמת ואילו פיטר די נתקע... אני חושב שהמיסתורין שאפף את בנט במשך העונה וכל הסתירות בהתנהגות שלו שבהתחלה לא הבנו,או לפחות אני לא הבנתי הן רק מה שעשו את הדמות שלו ליותר מרתקת וטובה. קצת קשה לי לפתח ציפיות עקב העובדה שסיימתי את העונה אבל אם נשווה את העלילה של בנט מול העלילה של דמויות אחרות-כמו מאט-שהעלילה שלו די נגמרה בפרקים האחרונים,הירו- שכבר חצי שנה מנסה להגיע לניו יורק(אני לא בקצב של יס אז אל תהרגו אותי אם זה כבר שודר)למרות שהתחלתי לחבב אותו אחרי התקרית עם צ'ארלי-העלילות שלהן פשוט לא מתקדמות!!!(ואל תתחילו לגרום לי לדבר על מוהינדר החופר!) מבחינתי ברגע שבו אלי,ג'ק וזכארי כבר לא בסדרה אין טעם לראות אותה-כי חאלס צריך להודות שהגרעין של הסדרה הוא לא שיא המקוריות...(ע"ע אקס מן) במשפט אחד-אחד הפרקים האהובים עליי-גם אם הוא לא הכי טוב לדעת אחרים פה..

Elad07

New member
אני לא מבין אבל למה בפרומו של פרק 18 ../images/Emo58.gif

לא שידרו את קצת מהקטע שסיילר חותך לפיטר את הראש!!...זה היה יכול להיות ממש מותח לצופים של יס ולגרום להרבה להרבה כאלו שלא רואים לחזור ב"גבורה". :D

shirush3

New member
כי ../images/Emo58.gif

זה היה ממש הורס(ויס גם ככה הרסו מלא פרקים של סדרות אחרונות עם הפרומואים שלהם לאחרונה) כאילו זה אמור להיות ה-קטע הכי מותח בפרק, חבל להרוס אותו. בעצם... כתבתי פה בכלל ספוילר?|תהייה|

Emma Oo

New member
בגלל שזה השיא של הפרק ../images/Emo11.gif

מה הכיף לראות פרק כשראית כבר את השיא שלו קודם? הוווו... הפרקים הבאים עומדים להיות פשוט עוצרי נשימה אחד-אחד, תתכוננו =] מואעהאהה

DevilGirl92

New member
היו צריכים לשים ../images/Emo58.gif

את הקטע שסיילר ופיטר נפגשים, אבל לא להראות עדיין שהוא חותך לו את הראש (גם ככה הפרומו הזה חשף יותר מדי)

ראיתי את פרק 17 ולא הבנתי כמה דברים...

1.למה בנט ירה בקלוד? 2.למה הבחור מהאיטי ירה בבנט? 3.הבוס של בנט זה אבא של הירו? אם לא אז איך הוא קשור? ומי זה האיש השני שלא אמרו את השם שלו שבא לבית של משפחת בנט? מה הקטע שלו? זה לינדרמן?

auah vfuxht

New member
תשובות

1. כי קלוד המתיר אדם "מיוחד" ולא העביר אותו לחברה לעשות בו ניסויים 2. כדי שלא יחשבו שבנט הבריח את קלייר בכוונה ואולי יחוסו על חייו 3. זה עדיין לא ידוע.

למעלה