פרק 17

מסכימה../images/Emo58.gif

גם אני לא הבנתי איך לילי גילתה- היא לא ראתה את הקלטת עד הסוף, ובלייר או צ'אק גילו לה, ותוך כמה דקות היא כבר הספיקה לדבר עם ההורים של הבחור ולדאוג שיהיו מוכנים לבואה של סרינה? נו באמת גם ה"סוד" לדעתי סתם לא סוד, היא כן התקשרה ל911 אז מה הבעיה? איפה הסוד?? למה כולם שונאים את ג'ורג'ינה? זה פשוט, בתור בנאדם זה פשוט עלוב להכריח מישהי להיות חברה שלך וגם אני לא אהבתי את הסצינה של רופוס ולילי, למרות שהם לדעתי צריכים להיות ביחד ולבטל את החתונה... הסצינה הייתה די דבילית הדבר היחיד שהיה מפתיע זה שדן לא ראה את אבא שלו בהופעה ובמקום זה הלך עם ג'ורג'ינה והתנשק איתה ביום שהוא נפרד מסרינה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifלגבי לילי-סרינה.

איך היא גילתה? האמת שחשבתי שזה די ברור.. היא לא ראתה את הקלטת עד הסוף ולכן הבינה לגמרי לא נכון. אחרי שהיא העירה לסרינה ובלייר באה להטיף לה ניתן להניח אחד מכמה דברים- אחד, היא חזרה וראתה את הקלטת עד הסוף. השני- היא שאלה את בלייר או צ'אק. לצ'אק אין ה' הוא בטוח היה מספר..ויש מצב שגם בלייר. בכל אופן את הסידור עם ההורים של פיט צ'אק עשה וראינו.. אבל מוזר שהיא הסכימה בערב שלפני החתונה שלה ללכת עם הבת שלה לסגור את זה. מאוד אנושי, תומך ומדהים, אבל עדיין מפתיע. אוף, היה כזה פוטנציאל לפרק להיות כ"כ הרבה יותר טוב..במיוחד הסצינה של לילי-רופוס. כ"כ עצוב לי על זה. כל הקטע של ההופעה איתם היה מעולה, עד שהיא ברחה החוצה והוא בא. טקסט כזה מפגרררררררררררררררררררר. אוף, זה קרה לי גם בבנות גילמור. אני לא מבינה, הם לא יודעים לכתוב רומנטיקה?
הם לא ראו נוטינג היל?? בלה. אוף. טוב אני עדיין אוהבת את לילי-רופוס. מעניין מה יקרה בחתונה!
הפרומו נראה מבטיח. אה, ולא היה כזה הרבה רופוס-לילי, הייתה רק הסצינה הזאת. וסצינת הכתב המעפנה. אה, כן. וחשבתי על זה אח"כ- וזה הרבה יותר משמעותי שלילי נישקה אותו- כי זה שהוא עדיין מאוהב בה כבר ידענו..מה שאיכזב אותי בכל הסצינה זה הטקסט. ההתנהלות. עם עוד 5 מילים בערך היה אפשר לשדרג את הסצינה הזאת בטירוף!! ולעשות את עצם זה שהיא מנשקת אותו הרבה יותר משמעותי! יואו היום יש את פרק חג ההודיה באקסטרה הוט..אני מתה עליו. מלא קטעי לילי-רופוס. טוב, סיימתי לטחון עליהם.

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה!

נהניתי מכל שנייה. צפוי/לא צפוי...אהבתי בכל מקרה. התמיכה של צ'אק,נייט ובלייר בסרינה הייתה מדהימה.פשוט ישבתי עם פה פעור והייתי "וואו.הלוואי עלי." לילי עצבנה אותי בהתחלה..כשהיא לא הבינה מה נסגר עם סרינה..אבל אח"כ היא התנהגה מדהים.. והסצנה עם רופוס..

mihs

New member
../images/Emo58.gif

ממש לא אהבתי את הפרק אפילו בליר לא היתה במיטבה ממש סתם מקוה שפרק סיום העונה יפצה

Keren 104

New member
../images/Emo58.gif

וואו! הפרק היה טוב, אבל יכל להיות הרבה הרבה יותר טוב. היו כמה דברים שהפריעו לי: בלייר נעשתה כל כך נחמדה פתאום.. אני מעדיפה אותה כשהיא כלבה.. לא הבנתי איך פתאום נייט וצ'אק לא כועסים יותר על בלייר אלא רק אחד על השני.. כשלילי לקחה את סרינה לבית של הבחור שמת לא הבנתי איך בכלל הם הגיעו לשם, אני מתכוונת, היא לא הכירה את הבחור או משהו היא רק ידעה שקוראים לו פיט ופתאום היא כבר יודעת איפה הוא גר והכל. ויותר מזה איך היא בכלל השיגה פגישה עם המשפחה שלו תוך חמש דקות? מה כאילו היא מתקשרת אליהם ואומרת "תקשיבו, הבת שלי אמרה לבן שלכם לקחת את המנת סמים האחרונה שלו וברחה משם, בא לכם שנבוא עוד דקה ותדברו?" הסצנה של לילי ורופס בחלק שאחרי ההופעה של רופס היתה כל כך גרועה! כאילו ,הם בכלל קוראים את הטקסטים אחרי שהם כותבים אותם?? ורק אני שמתי לב שבסצנה של הנשיקה שלהם לילי נראתה כל כך זקנה ורופס כל כך צעיר? ג'ני לא חסרה לי, היה נחמד לראות פרק בלעדיה.. בפרקים האחרונים היא נעשתה מעצבנת.. אף פעם לא באמת אהבתי אותה אבל בזמן האחרון היא יותר בלתי נסבלת מהרגיל..

למעלה